![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nino |
10-07-2006, 11:16 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 15 Inscris: 8-06-2006 Membrul Nr.: 17 |
Pentru cei care nu stiu cine este Hugh Hefner: el este boss-ul de la Playboy, el a venit cu ideea, a implementat-o(1953) si... i-a cules roadele cat a putut de bine.
Initial, a dorit sa lanseze o revista pentru barbati, care, noutate la acea vreme, avea sa contina si sex. Se pare ca Playboy a fost strans legata de revolutia sexuala din ultimele decenii. Intre timp, alte reviste cu continut explicit sexual au aparut si competitia a facut ca Playboy sa renunte la celelate subiecte de interes pentru barbati si sa ramana strict pe sex. Hugh Hefner a ajuns octogenar si se lauda ca a facut sex cu peste 2 000 de femei (nici el nu-si mai aduce aminte). Am stat un pic si m-am gandit ca daca as face sex in fiecare zi cu alta femeie si as face in asa fel incat sa nu se repete niciodata, mi-ar lua cam .... 5 ani si 6 luni pentru a-mi atinge targetul de 2000. Fara nici macar o zi "concediu". Ar fi un fel de maraton Un articol recent despre el: 'Am facut sex cu peste 2.000 de femei' (Libertatea) Acest mesaj a fost editat de nino: 10-07-2006, 11:16 AM |
| Nessie |
10-07-2006, 03:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am vazut si un film (pe HBO?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 12:17 AM |