![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| fiona |
06-09-2006, 05:00 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 43 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 28 Dispozitie: Funny :)) Sex: Feminin |
Primesc telefon ca imi vin rudele cateva zile pe la mine, agitatie mare, fiecare e incantat, se gandeste ce sa imi aduca, cu ce sa ma ajute cat stau pe la mine etc, numai eu nu.
Pentru voi cine e mai important: familia sau gasca? Cum impacati pe toata lumea? |
| 2peu |
06-09-2006, 05:44 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 15-06-2006 Membrul Nr.: 32 Sex: Feminin |
Eu sunt pe cont propriu din anul I, dar inainte depindeam de ai mei doar cu acoperisul si mancarea.
Fiona, suporta si tu cateva zile neamurile si apoi te intorci la ai tai? Se intampla ceva important si simti ca pierzi in perioada cat stau ai tai pe la tine? Daca vrei sa scapi de dicutii plicticoase gen cum te simti, cand te mariti (asta ma omoara pe mine -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
07-09-2006, 08:30 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.271 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Fiona la cit timp te vezi cu ai tai?
Cu parintii mai este ce mai este,dar cu rudele mele nu am ochi sa-i vad.Sunt prea invidiosi.Ma sufoca gindul ca as putea sa ma intilnesc undeva.Nu ma duc,nu-mi vin -------------------- |
| tmanbone |
12-09-2006, 08:57 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Eu merg pe mana prietenilor si a persoanei proprii. Familia n-a fost punctul meu forte.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Sexymom |
22-09-2006, 11:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.071 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Familia e cea mai importanta in viata mea, copii, sotul meu, parintii, chiar imi pare rau ca nu am mai mult timp sa stau cu ei, sa ma dedic lor in intregime.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| katty29 |
28-08-2007, 10:03 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 27-08-2007 Membrul Nr.: 382 Sex: Feminin |
fetelor eu am un top al prioritatilor in familei si anume:
1. sotul si fata(adica familia mea) 2.fratii nostri 3. parintii nostri 100. rudele de orice gen Va place topul meu? pentru mine sunt doar straini care au un chip( rudele) pt ca in ziua de azi lumea este tare invidioasa ca nu cumva sa faci u mai mult ca ei sau sa ai mai mult ca ei, iar timpul meu e prea pretios ca sa-l pierd aiurea cu amabilitati doar de fatada |
| amalia0701 |
19-09-2007, 07:38 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.425 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Familia e cea mai importanta in viata mea, copii, sotul meu, parintii, chiar imi pare rau ca nu am mai mult timp sa stau cu ei, sa ma dedic lor in intregime. Subscriu. -------------------- Obezitatea ucide si io vreau sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/] ![]() [/url] |
| Dumbo |
16-11-2007, 05:16 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 722 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Familia e cea mai importanta in viata mea, copii, sotul meu, parintii, chiar imi pare rau ca nu am mai mult timp sa stau cu ei, sa ma dedic lor in intregime. Subscriu. Deci pe primul loc sotul si copilul si pe locul 2 parintii? sau invers? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 18-05-2008 - 03:34 AM |