left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Ingrijire in centre de infrumusetare seperator Optiuni V right
sunshine
mesaj 10-07-2007, 12:26 PM
Mesaj #1

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 66
Inscris: 16-03-2007
Din: Iasi
Membrul Nr.: 254
Dispozitie: Optimista si fericita
Sex: Feminin

Am inceput de o saptamana sa merg la un centru de infrumusetare....am ales sa fac electrostimulare, impachetari cu parargil si vacuum.....dupa 3 sedinte de impachetari a trebuit sa renunt, nu ma simteam deloc bine, aveam ameteli si stari de lesin....ieri am facut prima sedinta de vacuum si sunt plina de vanatai, ma doare tot corpul....a mai patit cineva ca mine?

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 10-07-2007, 12:51 PM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.829
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Sunt stari "normale" pentru tratamentele astea. Impachetarile sunt nasoale vara, cand e cald de mori, iar acolo trebuie sa stai 1 ora la 70-80 de grade. wacko.gif

Iar vacuum-ul e tot ca masajul anticelulita dar facut cu un aparat, deci, da e normal sa te invinetesti. Eu dupa primele sedinte nu puteam nici sa stau jos, nici sa trag pantalonii ca lumea pe mine. doh.gif Pe langa asta nici nu am observat imbunatatiri dupa cele 10 sedinte. dry.gif

La impachetari se vede diferenta imediat, dar se duce in timp daca nu continui tratamentul.

Ai grija de tine si da cu sport ca e gratis si nu invineteste. pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

sunshine
mesaj 10-07-2007, 02:35 PM
Mesaj #3

Furnica
*

Ms Nessie de raspuns....daca ai patit-o si tu, inseamna ca asa trebuie sa fie...mai am inca 5 sedinte de electrostimulare si 9 sedinte de vacuum....sa vad cum le voi putea suporta, ca acum abia ma pot atinge pe zonele invinetite.....
Sfatul tau referitor la sport e f bun, dar la lenesi ca mine nu se aplica....prefer sa merg la electrostimulare, unde tot ma dor toate, dar nici ca pun osul la treaba...asa-mi trebuie!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 10-07-2007, 03:30 PM
Mesaj #4

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.829
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Am inceput sa am dubii si despre electrostimulare. dry.gif Ca sa slabesti trebuie sa faci efort aerob, adica cu aport de oxigen in sange, pe cand la electro decat stai intins, dar inima nu isi creste ritmul. Poate totusi o avea efectul trasului de "fiare", adica al exercitiilor anaerobe si creste masa musculara.

Recunosc faptul ca si eu eram fan "centre de infrumusetare", dar pentru ca ma costa cam 5 mil pe luna am renuntat. Acum constat ca nu arat mai rau (sau mai bine) decat atunci cand mergeam la cabinet, dar parca atunci aveam speranata in suflet ca uite acusi ma fac bella. )).gif Nu stiu nici eu cum e mai bine.

--------------------
+Quote Post
sunshine
mesaj 11-07-2007, 12:07 PM
Mesaj #5

Furnica
*

Nici eu nu stiu cum e mai bine, acum sunt foarte suparata si abia astept sa termin abonamentul.....ieri mi-am stricat ziua acolo, am indraznit sa-i spun patroanei salonului ca mi-a facut vacuum-ul prea dur si vai!! foarte tare s-a ofensat, numai a trantit si a bufniti-am zis ca nu pot suporta sa-mi faca vacuum pe zona interna a coapselor si nici electro si mi-a zis ca facem vacuum asa cum spune ea sau deloc si pierd sedinta pe ziua respectiva...Am luat soc!!!!Parca imi facea un favor.....apoi am putut sa fac diferenta intre procedura pe care mi- facut-o ea si cea facuta de o alta doamna care lucreaza acolo......am si de la cea din urma vanatai, dar nu ma doare nimic, spre deosebire de cele facute de "marea sefa", care ma dor si acum si care arata foarte rau, cred ca mi-a spart niste vase de sange mai profunde....in fine, ce sa mai lungesc vorba, concluzia mea e ca in Romania serviciile private lasa foarte mult de dorit.....cu toate ca platesti de te doare buzunarul, esti tratat de parca toate ti se ofera gratis si trebuie sa suporti...sunt dezgustata de acest salon
Am sa-ti urmez sfatul si am sa fac gimnastica....acasa...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 22-07-2007, 12:01 AM
Mesaj #6

Koala

Raspunsuri: 2.431
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

sunshine , sincer, nu cred ca ar trebui sa suporti un astfel de tratament din partea salonului respectiv, inca si pe banii tai. Eu in locul tau faceam un circ de ma tinea aia minte toata viata. Cremam si OPC-ul si vreo 2 televiziuni. Bine, eu sunt mai certarata din fire, nu e cazul sa imi urmezi exemplul, dar... totusi... asa ceva mi se pare inadmisibil.
Ca efecte ale procedurilor pot sa iti spun si eu, ca si Nesssie, ca electrostimularea nu are niciun rezultat. Oricum, muschii tai cu cred ca au cum sa lucreze la electrostimulare asa cum lucreaza la sala. Eu am mai facut drenaj limfatic si intr-adevar parca ma mai subtiasem nitel, dar asta se pare ca are efecte nasoale pe termen lung. Vacuum-ul la mine nu a avut niciun efect si tot asa, m-am invinetit oribil de la el. In plus, mi s-au spart atunci niste vase de sange in zona interioara a coapselor si uite asa m-am pricopsit si cu varice. Am mai facut termocuverta dar era iarna si aia chiar mi-a placut. Transpiram ca la sauna, aveam piela mai fina si... cam atat. Celulita era la locul ei, centimetrii erau tot aia. macar ma relaxam. )).gif
Una peste alta, nu am obtinut cu niciuna din acste proceduri efectul pe care l-am obtinut facand regulat si constiincios aerobic.
Stiu ca cel mai greu sa te urnesti catre sport, dar, crede-ma merita. Mergi la o sala si nu mai arunca banii pe saloane. Mai bine ii pui la pusculita pt niste haine dragute cand o sa arati asa cum vrei tu. wink1.gif

+Quote Post
sunshine
mesaj 22-07-2007, 11:19 AM
Mesaj #7

Furnica
*

Am terminat deja sedintele de electro- si vacuum, parca ceva rezultate vad, totusi, nu as spune ca sunt in zadar facute....acum mai tin si o dieta si kg vad ca se pierd destul de bine....Problema la mine e sa reusesc sa ma mentin dupa ce ajung la greutatea dorita....mai am mult de munca pana atunci.....
M-a revoltat peste masura tratamentul de la Deea Center, asa se chema acest salon, pentru cine e din Iasi si vrea sa ia aminte.....veti da bani si veti fi tratate mizerabil...Daca as fi stiut as fi ocolit aceasta locatie, dar nu a avut cine sa ma previna.....Asta e! Suntem in Ro si ,din pacate, asta e tara in care fiecare face ce vrea...Sper sa nu mi se ia in nume de rau de catre administratorii site-ului ca am postat numele salonului, dar poate va fi de folos altor femei aceasta informatie....
Cum spunea si Ella79, da, merita aceasta cucoana sa-i aduc pe cap si OPC si televiziunea, dar am vrut sa termin odata si sa nu mai aud de ea....nu-mi plac scandalurile, dar ar fi meritat unul monstruos!!! mad.gif
Am inceput sa fac sport cheer.gif acasa si va fi bine... )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 10:28 PM