![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
26-09-2006, 04:12 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.392 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Daca ne luam dupa reclamele de la TV, ar trebui sa folosim vreo 10 produse pentru ingrijirea parului, daca vrem sa avem un look ok. Eu ma numar printre victimele reclamelor si recunosc, etajera din baia mea arata ca un raft de magazin.
Sigur, sampon si balsam folosim cu totii, dar eu am ajuns dependenta de fiole pt intarirea firului de par, spuma, ceara, fixativ. Ocazional, la astea mai adaug tratment pt par, masca regeneratoare, balsam pentru descurcare si crema iluminatoare. Voi cum va ingrijiti parul? Cum il faceti sa arate sanatos si sa straluceasca? |
| Nessie |
26-09-2006, 05:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu am probleme cu parul pentru ca are ca un pufulet pe deasupra lui si nu trece cu nimic.
Ella, poate ne spui la ce folosesc toate produsele pe care le ai si daca au efectul promis de reclame. In afara de ce am spus mai sus nu folosesc. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
26-09-2006, 06:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.392 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Poate ai parul subtire si putin ondulat si din cauza asta sa stea asa cum zici tu. Dar chestia cu coafatul inainte de culcare
Produsele alea de le am eu.... unele au efect, unele nu. Acum cred ca depinde mult si de cat de bun ai parul de la natura. Insa produsele care mi s-au parut mie cele mai bune sunt: - uleiul de par fiole de la Kerastase. Il folosesc de obicei vara, cand parul meu se arde de la soare si se nenoroceste de la clorul din piscina - crema de par de la L'oreal (se gaseste in cutiile de vopsea L'oreal preferance). Intr-adevar fac sa tina vopseaua mai mult timp si da stralucire parului. In schimb nu am gasit inca o spuma de par buna pt mine si un fixativ. De la toate mi se imbacseste parul si parca nu au nici un efect. |
| Nessie |
27-09-2006, 09:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu am incercat ce mi-a zis stilistul, pentru ca mereu cad lata la culcare. Abia am timp sa fac minimul necesar dupa ce ajung acasa
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ella79 |
27-09-2006, 10:39 AM
|
Atunci, intr-o zi cand o sa ai tu timp, incearca urmatoarea reteta: inainte sa te speli pe cap unge treimea de jos a parului cu 200 ml ulei de masline cald. Infasoara parul cu un prosop tot cald si stai asa cateva ore (sau cat ai tu timp). Dupa aia te speli pe cap normal. Uleiul de masline hraneste bine parul si ii da stralucire.
Atentie insa sa nu iti ungi tot parul pentru ca dupa aia se ingrasa. Unge doar varfurile. |
| verona |
27-09-2006, 11:59 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
eu imi vopsesc parul la o luna sau 3,4luni si ii da stralucire dar mi-ar place cu mai mult volum,am folosit de citeva ori gel,e bun citeodata .am pus si ulei de masline,din ianuarie m-a tuns coafeza mai scurt ca il aveam pina la fund,imi pare rau ca iar m-a pacalit
|
| dana_wt |
19-09-2007, 06:22 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 15-09-2007 Membrul Nr.: 398 Dispozitie: increzatoare, optimista Sex: Feminin |
of ...parul
-------------------- ![]() _______________________________________________________________________ Vorba buna, zambetul si fapta binefacatoare sunt raze ale Soarelui rasfrante in sufletul omului. |
| Sexymom |
27-09-2007, 12:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
De ce nu iti iei o masca pt. par gras si o aplici dupa ce iti speli parul? sau un balsam hidratant??
Eu am un par lung, ondulat, firul gros ca matura, si uscat pe deasupra.Mi-am luat astazi sampon pt. par lins, balsam pt. par lins si o masca hidratanta ( tot pt. par lins), sa vad ce efecte are, sa nu imi mai stea valvoi mereu. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| buretel |
29-09-2007, 09:51 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.795 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
As vrea si eu un sfat, caci patesc la fel ca Dana_wt. In plus, mie imi cade f mult, e de ajuns sa-mi trec mana prin par, si culeg un pumn de fire
-------------------- |
| michelle |
29-09-2007, 10:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.977 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Buretel eu m-am impacat bine cu masca de par cu placenta de la Kallos, e in jur de 10 Ron +/-
In plus, incearca sa iei Revalid, Spirulina (de la Walmark) si/sau un complex de vitamine si minerale. Si mie imi cade tare parul -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| buretel |
29-09-2007, 10:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.795 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Buretel eu m-am impacat bine cu masca de par cu placenta de la Kallos, e in jur de 10 Ron +/- In plus, incearca sa iei Revalid, Spirulina (de la Walmark) si/sau un complex de vitamine si minerale. Si mie imi cade tare parul Multumesc Michelle pt sfat Acest mesaj a fost editat de buretel: 29-09-2007, 10:31 PM -------------------- |
| May |
02-10-2007, 02:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Parul meu se prezinta gras la radacini si pe masura ce inainteaza catre varfuri e uscat... mai ales acum dupa vara. Nu pot sa jonglez decat cu balsamul si masca de par, caci samponul numai unul imi prieste. Desi folosesc un balsam si o masca de hidratare intensa, simt ca nu fac fata. Ma gandeam sa imi iau niste fiole tratament dar nu stiu de care. Am auzit ca, asa cum zicea si ella, sunt bune cele de la kerastase dar vroiam sa va intreb daca ati mai auzit si de altele. In max 2 saptamani o sa trebuiasca sa merg in Carrefour si o sa caut acolo ceva fiole printre marcile de la parafarmacie, sper sa gasesc ceva folositor
Ah, n-am facut figura cu uleiul de masline caci mi-e teama sa nu se ingrase... am si eu o buba Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 02-10-2007, 02:06 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| Elexa |
02-03-2008, 12:56 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 4 Inscris: 2-03-2008 Membrul Nr.: 746 |
Daca ne luam dupa reclamele de la TV, ar trebui sa folosim vreo 10 produse pentru ingrijirea parului, daca vrem sa avem un look ok. Eu ma numar printre victimele reclamelor si recunosc, etajera din baia mea arata ca un raft de magazin. Sigur, sampon si balsam folosim cu totii, dar eu am ajuns dependenta de fiole pt intarirea firului de par, spuma, ceara, fixativ. Ocazional, la astea mai adaug tratment pt par, masca regeneratoare, balsam pentru descurcare si crema iluminatoare. Voi cum va ingrijiti parul? Cum il faceti sa arate sanatos si sa straluceasca? Ella, si eu sunt in situatia ta..am foarte multe produse pentru par! Nu pot spune ca sunt victima reclamelor, dimpotriva nu prea cumpar produse amplu mediatizate precum: L'oreal, Nivea etc. Am sampon, balsam, masca, spuma (o folosesc mai mult dupa spalat, inainte de uscat/coafat parul), spray pentru stralucire, fixativ (pe asta nu prea il folosesc, imi cam imbacseste parul desi s-ar fi presupus ca este o marca foarte buna- Tigi). In legatura cu uleiul de masline si eu il mai folosesc cateodata, chiar pe timpul noptii, am parul putin uscat si are nevoie de hranire.. Voi ce ati mai incercat? |
| Nessie |
19-06-2008, 12:20 PM
|
Am fost astazi sa ma tund si m-a intrebat fata daca ma coafez de obicei.
Poate cineva sa-mi explice? Pentru mine, sa-ti coafezi parul inseamna sa ti-l dai cu fixativ si cu ce mai poti sa stea cum vrei tu, dar nu cred ca poti face asta in mod curent, pentru ca s-ar distruge. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 11:54 PM |