![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| reflection21 |
11-02-2007, 04:59 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 7 Inscris: 11-02-2007 Membrul Nr.: 234 Dispozitie: Implinita Sex: Feminin |
Ce spuneti de inot? Parerea mea e ca e cel mai sanatos sport. Daca il practici cum trebuie, iti antreneaza toti muschii, ii tonifiaza si te simti mult mai bine. Ce credeti?
-------------------- |
| himere2005 |
11-02-2007, 10:04 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
inotul este pentru unii un lux, este un hobby destul de scump zic eu, mai ales pe timp de iarna, dar este foarte eficient si placut
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
11-02-2007, 10:48 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.218 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Apa inghitita/trasa pe nas face parte din farmecul inotului.
Ca sport, inotul e excelent. Modeleaza cel mai bine corpul pentru ca pune in miscare toti muschii si in acelasi timp e si un exercitiu cardio pentru ca iti accelereaza bataile inimii. In Bucuresti sunt cateva bazine acoperite, dar coste mult si din pacate sunt departe de centru si greu accesibile. -------------------- |
| alex25 |
11-02-2007, 10:55 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Chiar asa, imi amintesc ca acum cativa ani am vrut sa incep sa merg la un bazin pe-aici prin Bucuresti. Cred ca o sa ma mai gandesc la asta. Are cineva ceva pareri despre bazinele din Bucuresti? Experiente, recomandari, adrese?
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| julyalina |
11-02-2007, 08:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.166 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
eu am fost acum cativa ani la floreasca
bazinul e neangrijit si e aglomeratioe mare seara . eu nu am avut nk dar un coleg a facut conjunctivita de la bazinul floreasca am auzit de bazinul de la miramar ca e bun dar e destul de mic -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
12-03-2007, 01:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Recunosc ca nu stiu sa innot, dar as vrea sa invat. Sau, preferabil, sa ma trezesc intr-o dimineatza cu lectia deja invatata
Cred insa ca pretentiile pentru bazinele din Bucuresti sunt mari -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 08:15 AM |