left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Inotul, cel mai sanatos? seperator Optiuni V right
reflection21
mesaj 11-02-2007, 04:59 AM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 7
Inscris: 11-02-2007
Membrul Nr.: 234
Dispozitie: Implinita
Sex: Feminin

Ce spuneti de inot? Parerea mea e ca e cel mai sanatos sport. Daca il practici cum trebuie, iti antreneaza toti muschii, ii tonifiaza si te simti mult mai bine. Ce credeti? wink1.gif

--------------------
Imagine

He is no fool who gives what he cannot keep to gain what he cannot lose. Jim Elliot
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 11-02-2007, 10:04 AM
Mesaj #2

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

inotul este pentru unii un lux, este un hobby destul de scump zic eu, mai ales pe timp de iarna, dar este foarte eficient si placut wink1.gif ...eu recunosc ca nu prea stiu sa inot dar imi place, nu stiu de ce obosesc foarte repede si nu ma pot mentine, bine, mie imi este si frica sa imi bag capul sub apa ca de fiecare data raman cu un gust aiurea in gura...nu stiu, oare poti sa te mantii la suprafata ca sa zic asa fara sa inghiti nici o picatura de apa? grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 11-02-2007, 10:48 AM
Mesaj #3

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.218
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Apa inghitita/trasa pe nas face parte din farmecul inotului. laugh.gif De inghitit mai rar mi se intampla pentru ca trag aer pe nas si il scot pe gura, dar nasul meu, saracul, mai ia cate una. wacko.gif

Ca sport, inotul e excelent. Modeleaza cel mai bine corpul pentru ca pune in miscare toti muschii si in acelasi timp e si un exercitiu cardio pentru ca iti accelereaza bataile inimii.

In Bucuresti sunt cateva bazine acoperite, dar coste mult si din pacate sunt departe de centru si greu accesibile. sorry.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
alex25
mesaj 11-02-2007, 10:55 AM
Mesaj #4

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Chiar asa, imi amintesc ca acum cativa ani am vrut sa incep sa merg la un bazin pe-aici prin Bucuresti. Cred ca o sa ma mai gandesc la asta. Are cineva ceva pareri despre bazinele din Bucuresti? Experiente, recomandari, adrese?

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
julyalina
mesaj 11-02-2007, 08:39 PM
Mesaj #5

Taz

Raspunsuri: 3.166
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

eu am fost acum cativa ani la floreasca smile.gif dar programul este naspa rau de tot adica au 2 ore dimineatza de pe la 6 si 2,3 ore seara ca restul e pentru sportivi sad.gif in plus e foarte departe de mine dry.gif
bazinul e neangrijit si e aglomeratioe mare seara . eu nu am avut nk dar un coleg a facut conjunctivita de la bazinul floreasca sad.gif
am auzit de bazinul de la miramar ca e bun dar e destul de mic dry.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 12-03-2007, 01:22 PM
Mesaj #6

Hiena

Raspunsuri: 4.729
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Recunosc ca nu stiu sa innot, dar as vrea sa invat. Sau, preferabil, sa ma trezesc intr-o dimineatza cu lectia deja invatata wink1.gif .
Cred insa ca pretentiile pentru bazinele din Bucuresti sunt mari dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 08:15 AM