left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

7 Pagini V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Intalnire Bucuresti , 12 iulie seperator Optiuni V right
Nessie
mesaj 23-06-2008, 10:57 AM
Mesaj #16

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.037
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

CITAT(himere2005 @ 21-06-2008, 05:26 PM) *

imi doresc sa ajung la intalnire, nu am masina si nu stiu bucurestiul doh.gif voi lua metroul din gara sa ajung la intalnire, dar sper sa nu fie prea departe locul de o statie de metrou ca nu garantez ca mai ajung )).gif

Himere, in functie de locul in care o sa fie intalnirea, poate o sa vin cu masina. Daca nu e loc de parcare in zona, vin fara, dar indiferent de situatie, putem sa ne intalnim la gara cand ajungi si mergem impreuna. pupic.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 23-06-2008, 12:03 PM
Mesaj #17

Elefant

Grup: Membri
Raspunsuri: 9.431
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Exact asta i-am spus si eu , Nessie give_rose.gif . Sigur se va gasi cineva care sa o ia de la gara .

Nu stiu daca toata lumea stie deja daca va avea timp pe 12.07 de aceea mai astept putin pana stabilim locatia .

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 28-06-2008, 10:10 AM
Mesaj #18

Elefant

Fetelor , de azi intr-o saptamana plec spre Ro si acolo nu voi avea net .
Deci , as zice eu , incet-incet ar fii timpul sa ne gandim ( de fapt voi sa va ganditi ) la o locatie , sa vedem cine vine, cine face rezervare , etc . give_rose.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 28-06-2008, 12:35 PM
Mesaj #19

Lama

Raspunsuri: 5.845
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

ce ziceti de piata obor? ma bag si eu in seama....poate reusim sa vedem si un neuron mireasa blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 28-06-2008, 12:55 PM
Mesaj #20

Lama

Himere, Bucurestiul e foarte mare, Obor e intr-un colt, daca pot spune asa si ne-ar fi foarte greu sa ajungem, mai ales ca metroul nu e deschis parca.

E mai bine sa alegem sa ne intalnim in centru, ca sa poata toata lumea ajunge ok.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 30-06-2008, 09:41 AM
Mesaj #21

Elefant

Dupa cum a spus Ramona , vom lasa masina la fratele ei si vom veni cu taxi . Fratele ei sta in sect 1 langa Primarie si am inteles ca nu e mult de acolo pana in centru . Deci aceasta problema e ca si rezolvata cheer.gif

Nessie , poate ai tu o idee de o locatie pana apar alte fete . De preferat ar fii unde se fumeaza , suntem cateva care avem acest viciu ( din pacate ) .

Imi doresc sa ma vad cu cat mai multe dintre voi daca se poate deci nu va rusinati lol.gif si treceti-va pe lista give_rose.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 30-06-2008, 10:15 AM
Mesaj #22

Lama

Pentru ca arata foarte bine gradina plina de vietati, salatele si gratarul sunt delicioase, eu as propune Piranha. E in Regie, asa ca nu stiu daca toata lumea e de acord.

In centru as propune City Grill, ca arata bine si au spatiu mare inauntru. Nu stiu exact cat de mare e terasa, insa se fumeaza si inauntru.

Tot in centru ar fi si Caru cu Bere, unde au mancare delicioasa, dar din pacate, nu cred ca poti rezista sa nu iei desert. laugh.gif

Mai astept propuneri de la alte fete si facem un sondaj sa stabilim unde mergem.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 30-06-2008, 10:25 AM
Mesaj #23

Elefant

Am aruncat un ochi la tot ce ai propus tu si ..... sunt de acord cu toate )).gif . Am citit si meniurile si mi-a lasat gura apa lol.gif

Merg pe mana voastra oriunde alegeti give_rose.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
Mariana
mesaj 30-06-2008, 10:37 AM
Mesaj #24

Veverita

Raspunsuri: 601
Inscris: 20-06-2007
Din: O comuna la malul Dunarii...
Membrul Nr.: 315
Dispozitie: Melancolica, romantica...

Spun cu regret ca nu pot veni pe 12 in Bucuresti crying.gif crying.gif crying.gif
Sper ca la o urmatoare intalnire sa pot fi si eu prezenta.
pupic.gif hug.gif
+Quote Post
_noni_
mesaj 30-06-2008, 06:37 PM
Mesaj #25

Nevastuica

Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

eu pe 8 vin in buc, pt. ca pe 9 trebuie sa-i facem lui Zoran vaccinurile de 2 luni.

daca se simte bine, si functie de ora la care papa si de locul de intalnire, poate ajung si eu o jumate de ora sa va vad, insa nu promit.

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 01-07-2008, 12:17 PM
Mesaj #26

Elefant

M-as bucura sa reusesti , Noni hug.gif . Il pui pe bb in carutz si vii cu el naughty.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 01-07-2008, 09:08 PM
Mesaj #27

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

Salutare..eu pot veni numai daca e in Piranha. Nu am cu cine lasa copilul, trebuie sa vin cu el, la fel ca anul trecut. Dar voi stabiliti in functie de cum e mai bine pentru toata lumea. give_rose.gif

Noni, chiar asa, vii cu bebe de 2 luni? Nu-mi vine sa cred w00t.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 02-07-2008, 12:17 AM
Mesaj #28

Elefant

Lacry , din partea mea Piranha sa fie !!!! Nu te lua de Noni cu bebe , a fost doar o idee de a mea )).gif
Si daca vii cu copilu` ce are ????? Putem sta undeva unde NU se fumeaza !!! Sunt fumatoare dar daca sunt copii langa mine ma abtin fara probleme ! hug.gif

Fetelor , as vrea sa se inteleaga ca NU TREBUIE sa mergem undeva unde sa si mancam !!!! Nu vreau sa mergem undeva unde e prea scump ( stiu cum sunt preturile in RO ) si din aceasta cauza unele fete sa nu poata veni ( nu vreau sa jignesc pe nimeni , simt pe propria persoana cum e : oi veni eu din Germania dar nu sunt milionara , sunt om de rand give_rose.gif ) .
Putem sa ne vedem intr-un parc , sa ne lafaim pe iarba/ banca cu un suc / apa in mana si gata .

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 02-07-2008, 12:19 AM

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
butterfly
mesaj 02-07-2008, 12:34 PM
Mesaj #29

Ciocanitoare

Raspunsuri: 453
Inscris: 3-08-2007
Membrul Nr.: 356
Dispozitie: zdranga...zdranga

O sa incerc sa vin si eu wink1.gif)

--------------------
Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.

+Quote Post
Lacry
mesaj 02-07-2008, 08:58 PM
Mesaj #30

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

CITAT(Lacry @ 01-07-2008, 10:08 PM) *

Salutare..eu pot veni numai daca e in Piranha. Nu am cu cine lasa copilul, trebuie sa vin cu el, la fel ca anul trecut. Dar voi stabiliti in functie de cum e mai bine pentru toata lumea. give_rose.gif

Noni, chiar asa, vii cu bebe de 2 luni? Nu-mi vine sa cred w00t.gif

Daca aveam deja renovata casa pe care o luam la 40km Bucuresti mergeam acolo o zi intreaga...dar abia la anul pe vremea asta se va putea. Gradina, livada, vita de vie...instalam si gratarel naughty.gif

--------------------
+Quote Post

7 Pagini V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 10:51 AM