![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
03-07-2008, 06:14 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Se ofera cineva sa ma tina la curent daca si unde ne vedem ? Daca da , astept PM cu nr de telefon .
Acasa nu am net si Ramo nu va avea prea mult timp de intrat pe aici , plus ca pe 10 pleaca spre Brasov . Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-07-2008, 06:16 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Panda |
03-07-2008, 08:31 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.705 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
Se ofera cineva sa ma tina la curent daca si unde ne vedem ? Daca da , astept PM cu nr de telefon . Acasa nu am net si Ramo nu va avea prea mult timp de intrat pe aici , plus ca pe 10 pleaca spre Brasov . ma primiti si pe mine? .... eu sunt noua pe forum.... dar imi place de voi. sper sa gasesc cu cine sa las fetele pt cateva ore. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
03-07-2008, 09:31 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Esti binevenita , Lili !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Nessie |
03-07-2008, 09:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Vad ca nu se inghesuie lumea la facut propuneri, asa ca eu as zice sa ramanem pe Pirahna, sa poata veni si Lacry cu Moaca. Ce ziceti?
Dany, cum adica daca ne vedem? Nu stiu daca ti-a lasat cineva telefonul, dar ti-l las si eu pe al meu pentru siguranta. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
03-07-2008, 10:07 AM
|
Piranha sa fie
Multumesc , Nessie , notat numarul ! Intrebare : pe ce strada e Piranha ( n-am vazut pe site-ul lor adresa ) , in ce sector ? Ca sa stim ce adresa dam taximetristului , sa nu ne invarta prin tot Bucurestiul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Nessie |
03-07-2008, 10:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Piranha sa fie Multumesc , Nessie , notat numarul ! Intrebare : pe ce strada e Piranha ( n-am vazut pe site-ul lor adresa ) , in ce sector ? Ca sa stim ce adresa dam taximetristului , sa nu ne invarta prin tot Bucurestiul Piranha e in Regie, langa poarta Politehnicii. Nu cred ca e taximetrist care sa nu o stie. De unde veniti cu taxiul ca eu credeam ca o sa fiti cu masina? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ramo |
03-07-2008, 10:33 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.021 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Eu vin pana in Bucuresti cu masina cu Dany si Nella, da nu stim Bucurestiul. O sa las masina in fata blocului la fratele meu (vis-a-vis de primaria sector 1) si de acolo luam taxiul.
-------------------- |
| Nessie |
03-07-2008, 11:10 AM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Panda |
04-07-2008, 07:29 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.705 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
Piranha este.
dar sa ziceti si ora.... ca ziua o stim-12 iulie. imi ziceti si mie cu ce ajung acolo... transport in comun ma refer? eu am fost o sg data acolo...si nu mai stiu exact... scuze... ca sunt din Bucuresti... Acest mesaj a fost editat de lilianatutza: 04-07-2008, 07:32 AM -------------------- |
| Nessie |
04-07-2008, 10:02 AM
|
Se ajunge ori cu metroul pana la Grozavesti si apoi inca 10-15 minute pe jos sau cu 601 care plaaca de la Universitate si te lasa la podul din Regie.
Uite ca de ora nu am vorbit, dar intalnirile anterioare au fost pe la 11-12 sa ne trezim toate. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
04-07-2008, 10:14 AM
|
Am scris in primul mesaj ca ar fii bine sa ne vedem pe la ora 13 - 13:30 sa avem timp si noi sa luam micul dejun si sa ajungem in Bucuresti .
E ok asa ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Nessie |
04-07-2008, 10:17 AM
|
Pentru mine e perfect! Nu stiu la cat ajunge Himere in Bucuresti.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
04-07-2008, 11:44 AM
|
Poate mai intra zilele astea pe aici . lilianab ( mamarutza ) are nr ei de telefon si poate poti lua legatura cu ea .
Va Tinem legatura , Nessie ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
04-07-2008, 07:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ieeee!
Abia astept sa va intalnesc! Mi-e dor de voi -------------------- |
| himere2005 |
05-07-2008, 03:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
trenul meu ajunge in jurul orei 11.00. Grozavesti este singurul loc unde am mai fost in Bucuresti, asa ca zic eu ca ma descurc sa ajung....cam acum 7 ani
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 05-07-2008, 03:32 PM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:14 PM |