![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nella |
15-07-2008, 07:43 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.441 Inscris: 22-02-2008 Membrul Nr.: 720 Sex: Feminin |
Anca nu pot sa downladez pozele
-------------------- ![]() greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 84.5 talie : 100 cm -- 88 cm burta: 119 cm -- 108 cm coapse : 116 cm -- 112 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --33 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Susannah |
15-07-2008, 09:39 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Am pus si pozele din Brasov ca sa o vedeti si pe May si restul pozelor din Bucuresti .Brasov - Bucuresti 2008 Am vazut si eu pozele; Dany, permite-mi sa iti spun ca arati minunat, esti slabaaa si arati de 25 de ani, serios. Pisik, Ramo si May arata ca niste vedete de cinema, superbe, mereu zambitoare si pozand pentru camera. Au o personalitate electrizanta care se vede si in poze. F. finuta si Iron Missy, o surpriza f placuta. Felicitari pentru poze!! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
16-07-2008, 09:23 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Multumesc , Susannah ! Slaba chiar nu sunt
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| anca veselie |
16-07-2008, 10:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
gata nella
-------------------- |
| dany |
16-07-2008, 10:51 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mi-am adus aminte : Nella si Ina au descoperit ca se cunosc de pe vremea liceului
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Ramo |
17-07-2008, 09:44 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.021 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Am pus si pozele din Brasov ca sa o vedeti si pe May si restul pozelor din Bucuresti .Brasov - Bucuresti 2008 Am vazut si eu pozele; Dany, permite-mi sa iti spun ca arati minunat, esti slabaaa si arati de 25 de ani, serios. Pisik, Ramo si May arata ca niste vedete de cinema, superbe, mereu zambitoare si pozand pentru camera. Au o personalitate electrizanta care se vede si in poze. F. finuta si Iron Missy, o surpriza f placuta. Felicitari pentru poze!! Pe mine m-ai facut sa rosesc -------------------- |
| julyalina |
21-07-2008, 07:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
foarte frumoase toate pozele
imi pare rau ca am stat asa putin dar poate recuperam data viitoare -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
21-07-2008, 01:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Am vazut si eu pozele, sunteti superbe toate, mi-au placut mult de tot.
Ce rau imi pare ca nu am fost si eu printre voi -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:51 PM |