![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
12-03-2007, 02:16 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
sau ii spune dylly sa nu mai rada
|
| anca veselie |
12-03-2007, 02:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
noni, o sa creada fetele ca sunt trista. bine, bine, o sa stau la gadilat
dar parca facuseram o gramada, nu au iesit? ti-a placut cum te-am pozat? oricum, mi-am pus poza pe messenger si incerc s-o pun si la avatar Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 12-03-2007, 02:24 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| _noni_ |
12-03-2007, 02:42 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Anca nu e trista!!!!!!!!!!!!!
au ieist cam proaste restul, anca, miscate, sau nefocusate deloc.... si prelucrarea m-a traznit asa pe mine, nu ca asa te vad eu, ca eu te vad tare vesela oricum, sper sa mai fie ocazii! -------------------- |
| dany |
12-03-2007, 02:50 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
He, he , he ...barfe ...suna bineeeeeeee Unde sunt barfele ??? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| uka |
12-03-2007, 02:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Nu stiu de ce am impresia ca parca se anuntasera mai multe fete
-------------------- |
| anca veselie |
12-03-2007, 03:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
fotograful nu e tampit!!!!!!!!!!!!! e simpatic foc si mi-a placut
dany, din punctul meu de vedere cel putin, pot spune ca nu s-a barfit! am vorbit vrute si nevrute, am stat cateva ore bune, care parca au zburat! -------------------- |
| anaoi |
12-03-2007, 03:20 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
corect
|
| axe10 |
12-03-2007, 06:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pe cine sa barfim...eram atat de bucuroase ca ne vedem ca nu ne-a ars de barfit...fetele astea zapacite cu babuinii lor...am aflat si eu de unde vine chestia asta.
Fetele trebuie sa-i gasim un babuin misto lui Dylly ca am auzit ca vor s-o marite babele...eu zic ca mai bine noi decat ele -------------------- ![]() |
| Amazoana |
12-03-2007, 06:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Pe cine sa barfim...eram atat de bucuroase ca ne vedem ca nu ne-a ars de barfit...fetele astea zapacite cu babuinii lor...am aflat si eu de unde vine chestia asta. Fetele trebuie sa-i gasim un babuin misto lui Dylly ca am auzit ca vor s-o marite babele...eu zic ca mai bine noi decat ele pai, spuneti-ne si noua de unde vine chestia cu babuinii, ca eu una sunt curioasa..... |
| dany |
13-03-2007, 11:02 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Fetelor, eu sper ca intrebarea mea s-a luat ca o gluma !!! Cel putin asa am vrut eu sa sune
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| anaoi |
14-03-2007, 09:33 AM
|
|
iar iti faci probleme unde nu sunt?????
|
| anca veselie |
14-03-2007, 10:21 AM
|
Fetelor, eu sper ca intrebarea mea s-a luat ca o gluma !!! Cel putin asa am vrut eu sa sune -------------------- |
| dany |
14-03-2007, 02:18 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| _noni_ |
19-03-2007, 06:36 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
fetelor am mai uploadat 5 poze de la intalnire aici. imi cer scuze pentru calitate lor, dar sunt facute cu telefonul mobil.
din pacate ma simt foarte rau si nu sunt in stare sa mai scriu mai multe acum, dar promit sa revin si cu impresiile! va pup si deja mi-e dor de voi! }{ -------------------- |
| _noni_ |
20-03-2007, 01:36 PM
|
am promis ca revin cu impresiile:
Axe - o tipa hotarata, buna soferita, deosebit de simpatica, inginereasa de-a mea Anaoi - cred ca am avut de-a face mai mult cu dylly Anca - vesela si gata de noi experiente, ambitioasa! Deea - cred ca nu trebuie sa va mai spun ca e frumoasa! Ina - finuta si un pic timida, dar daca se obisnuieste cu ce-i in jur devine placuta si prietenoasa! Miha - eleganta si frumoasa, linistita, sau mai degraba zapacita de noi Pisik - o tipa super, plina de bun gust, stilata, ce mai, o adevarata doamna! sper sa nu dati cu paru' - asa va vad eu si-mi sunteti tote dragi!imi pare bine ca v-am cunoscut si sper sa ne revedem! }{ -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:19 PM |