![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
13-05-2008, 10:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Deputatii au adoptat un proiect de lege prin care se interzice prepararea si comercializarea produselor de tip fast-food in institutiile de invatamant, fie ele de stat sau bugetare. Potrivit proiectului, Ministerul Sanatatii va intocmi o lista cu alimentele nocive, care va fi trimisa tuturor scolilor.
Documentul vizeaza produsele care contin o cantitate mare de grasimi, zahar, sare, indulcitori sau aditivi alimentari. Alesii nostri sunt de parere ca vanzarea in scoli a alimentelor tip fast-food duce la imbolnavirea copiilor de diabet, obezitate si boli cardio-vasculare. Sursa: Antena3 -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
14-05-2008, 11:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Din pacate cred ca va fi inca o lege care va fi incalcata din start
Copiilor nostrii li se vand numai prostii in scoli si pe langa ele. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
14-05-2008, 11:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu nu stiu cum vor supraveghea punerea in aplicare a legii? Din cate stiu nici in momentul de fata nu se vinde mancare in scoli, doar pe langa ele.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:46 PM |