left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
left > Intrebari si raspunsuri pe teme crestine seperator Optiuni V right
silviuMarian
mesaj 13-05-2008, 02:30 PM
Mesaj #16

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 76
Inscris: 1-04-2008
Din: 666
Membrul Nr.: 846
Dispozitie: 666
Sex: Masculin

Macar sa fiu langa prieteni, familie, si feta speciala pt mn blum.gif si mai ales Dumnezeu biggrin.gif gasesc alinare mereu la El, Deci, da eu cred ca o sa ajung in Rai impreuna cu toti cei Dragi mie biggrin.gif sper pt toata lumea sa ne vedem biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ilie&Ioan
mesaj 13-05-2008, 02:45 PM
Mesaj #17

Amiba

Raspunsuri: 46
Inscris: 31-03-2008
Membrul Nr.: 838

CITAT(silviuMarian @ 13-05-2008, 03:30 PM) *

Macar sa fiu langa prieteni, familie, si feta speciala pt mn blum.gif si mai ales Dumnezeu biggrin.gif gasesc alinare mereu la El, Deci, da eu cred ca o sa ajung in Rai impreuna cu toti cei Dragi mie biggrin.gif sper pt toata lumea sa ne vedem biggrin.gif

Esti de acord sa-ti mai pun intrebari pe teme crestine sau te duci la joaca sau la o plimbare in natura cu prietena ta?
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

silviuMarian
mesaj 13-05-2008, 02:54 PM
Mesaj #18

Furnica
*

Raspunsuri: 76
Inscris: 1-04-2008
Din: 666
Membrul Nr.: 846
Dispozitie: 666

ies mai tarziu biggrin.gif, problema e ca degeaba ma intrebi pe mn sau pe alti, un rasp 100% nu gasesti, dak u crezi 100% biblia atunci dc mai intrebi blum.gif ? asta ma nedumereste pe mn in privinta ta biggrin.gif

TI-am spus distreaza-te si u cand esti tanar si fa, fapte bune, roagata Lui dar nu sta prea mult sa te intrebi pt ca viata asta e efemera si tre sa te distrezi cat esti aci pt ca esti un suflet nou, ai vzut cum copii mici se distreaza la max fara sa se gandeasca prea mult biggrin.gif, oho o sa ai mullt timp dupa ce iti moare trupul sa te gandesti, foarte mult timp biggrin.gif, si atunci o sa ai toate rasp de la insusi Dumnezeul nostru happy.gif, si poti sa meditezi cat vrei atunci biggrin.gif , cat esti aci esti de acord ca tre sa te distrezi, iubesti, faci fapte bune, si sa nu te gandesti prea mult la cum e dupa, pei pan la urma o sa afli nu ? ce iti bati capu cu asta, am facut-o si eu cand imi pierdusem credinta si devenisem depresiv, sti cum se zice don't worry, be happy happy.gif
o sa citesc si biblia ca tot am amanat sa o citesc complet biggrin.gif dar am timp destul biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de silviuMarian: 13-05-2008, 03:00 PM
+Quote Post
Ilie&Ioan
mesaj 15-05-2008, 03:34 PM
Mesaj #19

Amiba

Raspunsuri: 46
Inscris: 31-03-2008
Membrul Nr.: 838

CITAT(silviuMarian @ 13-05-2008, 03:54 PM) *

ies mai tarziu biggrin.gif, problema e ca degeaba ma intrebi pe mn sau pe alti, un rasp 100% nu gasesti, dak u crezi 100% biblia atunci dc mai intrebi blum.gif ? asta ma nedumereste pe mn in privinta ta biggrin.gif

Te rog frumos sa stai linistit si sa citesti cu atentie ce scriu unii sau altii si nu mai raspunde decat atunci cand stii raspunsul si ai contraargumente logice sau pune si tu intrebari si ti se va raspunde.
+Quote Post

2 Pagini V < 1 2
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 04:17 PM