left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Iubire de 2 ani sau nebunie curata seperator Optiuni V right
Nessie
mesaj 28-03-2007, 10:40 AM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.219
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Am dat peste poza asta pe net si imi pare rau ca nu stiu din ce ziar este. Ce parer aveti de ce zic psihologii? Chiar e o nebunie sa iubesti toata viata o poersoana? Cum ramane cu cuplurile care hotarasc sa se casatoreasca dupa cativa ani? wacko.gif E doar o casatorie formala, asa doar sa intre in randul lumii, dar nu sunt indragostiti?
Imagine

--------------------
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alandana
mesaj 28-03-2007, 02:28 PM
Mesaj #2

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 818
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

M-am linistit - inseamna ca eu sunt sanatoasa psihic. lol.gif

--------------------
Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 29-03-2007, 02:21 AM
Mesaj #3

Iepuras

Raspunsuri: 1.814
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Si daca ar fi asa, ce?
Nu suna rau ce spun ei imediat dupa 1-2 ani.. suna rau cand o dau deja in obsesii....
E mai grav cand t obisnuiesti cu o persoana, de la tabieturi, la tot, de fapt.. tabieturile lui/ei si implicit ale voastre... ptr ca mai apoi sa t trezesti ca ai ramas tu cu ale tale, tabieturi p care ti le formasei si p parcurs in functie si de celalalt, decat sa suferi dupa o iubire, o nebunie de o vara sa zicem...
Si obisnuinta se poate reinvia, poate k in timp dragostea mai paleste, acei fluturi din stomac nu ii mai simti, nu iti mai tremura vocea la telefon dar deja totul este la un alt nivel, mult mai intens...
Ma despart mult mai greu de ceva de care sunt atasata decat de ceva ce mi-am dorit f mult si il am.. .
in concluzie... si daca e asa ce?
Viata e o nebunie, totul e o nebunie, de ce nu ar fi si iubirea?
give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de uka: 29-03-2007, 02:23 AM

--------------------
+Quote Post
_noni_
mesaj 29-03-2007, 02:53 AM
Mesaj #4

Nevastuica

Raspunsuri: 870
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Gabi, stii ce-i funny? articolul asta are mai mult de 4 ani. tin minte ca mi-a zis de el prietenul meu de-atunci, si noi chiar abia trecusem de 2 ani si el spunea ca n-o sa ne mai putem iubi. si nebunia e ca am impresia ca el a crezut cu-adevarat si ne-am despartit, pentru ca devenise un porc! lol.gif

eu una cred ca e o alta balbaiala e presei din dorinta de senzational si nimic mai mult!

sunt cu bobi de aprope 3 ani si pot sa spun ca-l iubesc mai mult cu fiecare zi ce trece! asta inseamna ca sunt obsedata? nu cred ! eu sunt obsedata de cu totul alte lucruri, cum ar fi fotografia, hainele, oneden-ul tease.gif , cititul!

asa ca eu cred ca totul tine de autosugestie!

daca ai ocazia da-ti jos de pe net filmul "The Secret". mie mi se pare foarte relevant ca analiza a evolutiei noastre! si daca e sa ne luam dupa ce spun psihologii, parca mi-ar placea mai tare sa cred in cei ce apar in filmul asta!

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 29-03-2007, 10:05 AM
Mesaj #5

Hiena

Raspunsuri: 4.219
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Nici eu nu cred articolul, dar am vrut sa va aflu parerea mai intai. grin.gif

Cred ca dupa o anumita perioada dragostea se schimba, se transforma, iubesti ale lucruri la persoana de langa time pe parcurs ce va schimbati amandoi, dar nu ca dragostea dispare. Ramane acolo, dar in alt fel ca la inceput.

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 13-04-2007, 02:04 PM
Mesaj #6

Hiena

Raspunsuri: 4.014
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Eu nu cred tampenia asta.
Imi iubesc sotul de 12 ani de zile, la fel ca in prima zi, si daca s-ar intampla ceva cu el eu as muri prima, as face orice pt. el, i-as dona si inima numai sa ii fie bine.Si cred ca si el simte acelasi lucru pt. ca imi aduce aminte cat de mult ma iubeste dimineata de dimineata.

Ma uit la el cum a albit , el se uita la mine cum fac celulita, dar iubim si firele albe si depozitele de grasime.Si mergem mai departe tinandu-ne de mana si spunand te iubesc zi de zi.

Si cand ma gandesc ca atunci cand l-am vazut prima oara nu mi-a placut deloc ca avea nasul acvilin si parul lung lol.gif negru ca pana corbului. )).gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 01:30 PM