left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Joburi acasa seperator Optiuni V right
Roxxa
mesaj 21-09-2006, 12:20 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 21
Inscris: 5-07-2006
Membrul Nr.: 58

Hello! Cred ca nimeni nu poate spune ca ii sunt suficienti banii pe care ii castiga si nu mai are nevoie de altii. tease.gif Unii, ca mine, au nevoie pe langa servici sa mai castige cate ceva, pentru ca salariul nu e suficient. Nu stiu ce as putea face in cazul in care lucrez full time. Voi aveti alte surse de venit?
Eu ma gandeam sa ma bag distribuitor pe la Amway, Oriflame etc. Iese ceva? unsure.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 21-09-2006, 12:44 PM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.470
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Acum depinde de ce job ai, de ce studii ai, dar ma gandesc ca daca nu ai trecut de pomana prin scoala, ai putea da meditatii unor copilasi, ai putea traduce pentru diferite birouri de traducator...
Eu cand eram studenta, mai tehnoredactam lucrari de diploma, dar cred ca acum majoritatea si le fac singuri ca au calculator.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Brunette
mesaj 21-09-2006, 01:24 PM
Mesaj #3

Pestisor
**

Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14

Cu Amway nu faci nimic bun. Mai mult cheltuiesti, pe inscrieri, pe intalniri, broduse care e musai sa le ai in colectie ca asa zice cultul doh.gif . Cu Oriflame sau Avon mai merge pe la o colega, o vecina, chiar si la un barabat, dar nu sa faci averi, doar asa cat de o iesire undeva sau cat sa iti iei tie produse mai ieftine.
+Quote Post
lliliana
mesaj 21-09-2006, 01:25 PM
Mesaj #4

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

La un moment dat am avut 2. Scriam articole, eram "ghost writer" si dadeam meditatii. Eram atat de obosita ca-mi venea s-o iau pe aratura. Acum am noroc cu un singur serviciu bine platit. E bine sa ajungi la faza asta pana la urma. Sau sa ai propria afacere. Asa cred. smile.gif

Am scris prin vitaminele zilnice ca...la inceput ne pierdem sanatatea ca sa obtinem banii, dupa care ne pierdem banii pentru a ne recupera sanatatea. Nici fara bani nu e bine. La toti ni-i greu, nu? smile.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 21-09-2006, 01:30 PM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 21-09-2006, 05:57 PM
Mesaj #5

Marmota

Raspunsuri: 1.442
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

CITAT(Roxxa @ 21-09-2006, 01:20 PM) *

Nu stiu ce as putea face in cazul in care lucrez full time. Voi aveti alte surse de venit?
Eu ma gandeam sa ma bag distribuitor pe la Amway, Oriflame etc. Iese ceva? unsure.gif

Cum a spus si Nessie, conteaza foarte mult si ce pregatire ai. Pentru ca tot oferim exemplul personal, blum.gif eu am, de exemplu, doua job-uri, oficial, cu contract de munca &stuff. Inainte de a ma muta in orasul in care locuiesc acum, aveam pe langa jobul permanent, si doua, la un moment dat trei colaborari..neoficiale, care imi rotunjeau substantial veniturile. la fel se intampla si in cazul sotului meu, dar la el e o cu totul alta poveste.

Despre oriflame &co nu stiu ce sa spun...La un moment dat, la rugamintile instructoarei de aerobic (tipa era inginera de soft in civilie smile.gif ), care avea o retea oriflame si avea nevoie de adepti, am acceptat sa ma inscrie, insa doar pe hartie. Intr-o zi, la birou, pe cand rasfoiam ultimul catalog, colegele mele s-au aratat interesate de unele chestii, si asa am ajuns sa fac comenzi, insa..niciodata nu luam bani, ci imi alegeam produse pe care le foloseam sau, cel mai des, le imparteam in dreapta si-n stanga blushing.gif mentionez ca faceam chestia asta in primele mele luni de proaspat absolvent si angajat.

Variantele sunt multiple si datele difera de la caz la caz; depinde ce esti dispusa sa faci si ce procent din timpul tau liber vrei sa aloci. Bafta!

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
crystina
mesaj 16-06-2008, 04:33 PM
Mesaj #6

Amiba

Raspunsuri: 2
Inscris: 16-06-2008
Membrul Nr.: 1.084

CITAT(Roxxa @ 21-09-2006, 01:20 PM) *

Hello! Cred ca nimeni nu poate spune ca ii sunt suficienti banii pe care ii castiga si nu mai are nevoie de altii. tease.gif Unii, ca mine, au nevoie pe langa servici sa mai castige cate ceva, pentru ca salariul nu e suficient. Nu stiu ce as putea face in cazul in care lucrez full time. Voi aveti alte surse de venit?

buna-ma numesc cristina si sunt nou venita pe acest forum
am vazut articolul scris de tine si vreau sa zic ca se pot face bani suplimentari chiar daca ai un servici
eu fac asta dar intr-o firma noua si lucrez numai de acasa-este gen avon dar mult mai sigura in sensul ca nu ti se impune un anumit target sau cv de genul asta si au comisioane mult mai mari si produse incomparabil mai bune
eu sunt de vreo 2 luni la ei si sunt foarte multumita dau comenzile online nu ma deplasez nicaieri si ridic comanda de la posta iar inscrierea este gratuita
ai castig 30%din vanzarile tale +10%din inscrierea altor persoane
merita sa incerci daca vrei te pot ajuta eu sa te inscrii
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 01:37 PM