![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
01-09-2006, 09:38 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Dar ceva pentru cini nu ai? Juramintele unui caine - Nu voi mānca māncarea pisicii, nici īnainte, nici dupa ce a māncat-o ea. - Nu voi mai mānca sosete pe care sa le redepozitez īn curte dupa procesare. - Nu voi mai mesteca peria de dinti a stapānilor mei. - Nu voi mesteca stilouri sau creioane, mai ales cele rosii pentru ca oamenii sa nu creada ca sunt pe moarte. - Nu o voi trezi pe mami punāndu-mi nasul rece si ud īn urechea ei. - Nu voi vomita īn masina. - Nu voi musca māna politistului care se īntinde dupa carnetul mamei. - Cānd sunt īn masina, nu voi insista sa stam cu geamul deschis atunci cānd ploua. - Ma voi scutura de apa de pe blana mea īnainte sa intru īn casa. - Nu voi lasa mingi de tenis īmbalosate īn lenjeria unei persoane care sta la toaleta. - Nu voi fura lenjeria mamei sa dansez cu ea prin curte. - Canapeaua nu este un prosop. - Nu avem sonerie. Nu voi latra de fiecare data cānd aud una la TV. - Nu ma voi ridica brusc atunci cānd stau sub masuta de cafea. - Capul meu nu are ce cauta īn frigider. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 05:23 AM |