![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
02-08-2006, 12:04 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Ma uitam ciudat la cate puncte ai consumat si cate ai economisit si mi se pareau cam putine. Apoi m-am uitat la ticker-ul tau si vad ca vrei sa ajungi la 48kg? 1.63. Dar am oase usoare si chiar si la 48 kg par rotunjoara. Mi-a luat 2 ani sa jung sa mananc atat de putin. Anul trcut prin vara mi se parea ca nu mananc mai nimic si cand am inceput sa pun pe cantar si sa socotesc - depaseam zilnic 23 p si ma miram ca nu slabesc. Acum incerc sa mananc lucruri cat mai simple care pot fi cuantificate. Dar nu rabd niciodata de foame - daca e cazul depasesc putin punctele si compensez in ziua urmatoare. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Nessie |
02-08-2006, 12:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Wow! Eu am 1,62 si daca ajung la 55kg sunt cea mai fericita!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
02-08-2006, 12:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut la gospodina si la oaspeti.Ce bine 48 de kg.Si eu am aceiasi inaltime ca si tine,dar aveam 48 kg cind eram fata mare.Acum trebuie sa am vre-o 60
-------------------- |
| alandana |
02-08-2006, 01:00 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Salut la gospodina si la oaspeti.Ce bine 48 de kg.Si eu am aceiasi inaltime ca si tine,dar aveam 48 kg cind eram fata mare.Acum trebuie sa am vre-o 60 Eu refuz sa accept kilogramele in plus cu varsta. Si mie imi spun toti -ce nevoie ai sa slabesti, ai apropae 40 ani, 2 copii - arati foarte bine. Dar eu vreau 48 kg ( ca sa pot sa ajung la 50 kg cand ma dau in barci). Toata lumea imi zicea cand eram tanara - lasa ca te ingrsai tu cand faci copii. Dupa al doilea copil variam intre 45 si 48 kg. De cand au crescut copiii si eu am devenit mai sedentatara( masina bat-o vina) am ajuns la 50-52. Iar de cand m-am lasat de fumat am urcat la 61 kg. Plus ca am facut si un pic de burtica de care sunt foarte hotarata sa scap. ( la sala) Wow! Eu am 1,62 si daca ajung la 55kg sunt cea mai fericita! Si eu la fel. Si partea cu ingrasatul si slabitul de peste tot ( inclusiv la degete) si cu slabitul greu ( ingrasat nu stiu ce sa zic - eu am avut greutate destul de cosntanta pana am modificat termenii ecuatiei - adica sedentarism, mancat dulciuri la greu) -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| aki |
02-08-2006, 01:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
o sa reusesc si eu vreodata sa ajung la greutatea aceasta
Bravo tie,toate felicitarile mele pentru tine -------------------- |
| alandana |
02-08-2006, 05:00 PM
|
o sa reusesc si eu vreodata sa ajung la greutatea aceasta Bravo tie,toate felicitarile mele pentru tine Ma motiveaza pozele lui Michelle. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| aki |
02-08-2006, 05:09 PM
|
o sa reusesc si eu vreodata sa ajung la greutatea aceasta Bravo tie,toate felicitarile mele pentru tine Ma motiveaza pozele lui Michelle. Pai m-am uitat si eu dra nu am vazut nimic din ce ziceti voi.Spuneati ca sunt poze inainte si dupa,dar eu nu am vazut .Poate nu la acea Micheli m-am uitat? -------------------- |
| Nessie |
02-08-2006, 05:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| michelle |
02-08-2006, 05:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
De ce sa ma supar? Aia e realitatea. Numai ca nu sunt un exemplu bun de urmat. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| alandana |
02-08-2006, 06:00 PM
|
De ce sa ma supar? Aia e realitatea. Numai ca nu sunt un exemplu bun de urmat. De ce zici asta? Dimpotriva - esti un exemplu numai bun de urmat. chiar daca poate pe parcurs ai facut excese.( presupun ca de asta zici ca nu esti un exemplu bun de urmat). Chiar vroiam sa te intreb - slabeai in fiecare saptamana cate 1 kg? Eu pare ca nu reusesc mai mult de 500 g. Desi chiar nu mai depasesc punctele si am renuntat aproape complet la dulciuri ( cu exceptia inghetatei din WE). -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| michelle |
02-08-2006, 07:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am avut un regim alimentar dezorganizat, in sensul ca aveam multe zile cand mancam 13-16p si multe zile cand mancam 25-30p.
Primele 2-3 saptamani au fost de acomodare, cred ca nici nu consumam toate punctele. Apoi eu stiam ca pot economisi maxim 4p, dar nu stiam de regula cu cele 17p minime. Cand am aflat, deja era prea tarziu, slabisem 13 kg. Sa nu mai spun de sport, ca nu am facut Am slabit bine (1300-500 g pe saptamana), dar pretul pe care l-am platit a fost prea dur pt mine (eu deja avand vechi probleme cu carenta de vitamine). Acum daca ar fi sa aleg sa slabesc din nou, as slabi 1-2 kg pe luna si as lua suplimente minerale zilnic (metoda asta am aplicat-o din ianuarie 2006) in combinatie cu aerobic. Acum sunt pe undeva in stadiul fotografiei 2 de aici. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| alandana |
02-08-2006, 07:48 PM
|
Am avut un regim alimentar dezorganizat, in sensul ca aveam multe zile cand mancam 13-16p si multe zile cand mancam 25-30p. Primele 2-3 saptamani au fost de acomodare, cred ca nici nu consumam toate punctele. Apoi eu stiam ca pot economisi maxim 4p, dar nu stiam de regula cu cele 17p minime. Cand am aflat, deja era prea tarziu, slabisem 13 kg. Sa nu mai spun de sport, ca nu am facut Am slabit bine (1300-500 g pe saptamana), dar pretul pe care l-am platit a fost prea dur pt mine (eu deja avand vechi probleme cu carenta de vitamine). Acum daca ar fi sa aleg sa slabesc din nou, as slabi 1-2 kg pe luna si as lua suplimente minerale zilnic (metoda asta am aplicat-o din ianuarie 2006) in combinatie cu aerobic. Acum sunt pe undeva in stadiul fotografiei 2 de aici. Eu cam asa slabesc 2 kg / luna dar cateodata imi cam pierd rabdarea si as vrea sa scap mai repede de kg in plus is sa intruin rochiile de acum 2 ani ( nu de alta dar trece sezonul) Si merg la aerobic de 3 ori pe saptamana din 17.03.2006 In cat timp ai ajuns de la 66 la 48? Acest mesaj a fost editat de alandana: 02-08-2006, 07:49 PM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| michelle |
03-08-2006, 08:57 AM
|
Dana, astept sa vad meniul tau de ieri
Eu am slabit de la 66 la 53 din martie pana in august (iulie-august a fost mai mult stabilizare - atunci incepusem sa-mi pierd podoaba capilara). Iar de la 53 la 48 din ianuarie pana in iunie, facand si aerobic. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| alandana |
03-08-2006, 10:37 AM
|
Ieri 2 august
iaurt de baut - 3.7 p 1 pachet digesta - 1.5 p salata cu ton si ulei de masline la servici - 6 p pepene rosu - 3 p pestele de la cuptor cu legume (daca nu-l mananca nimeni) sau piept de pui cu legume la gratar- 3 p 1 grapefruit Dar nu am reusit sa ajung la sport. Azi 3 august iaurt de baut - 3.7 p digesta - 1.5 p pepene rosu - 3 p salata verde cu rosii, castraveti, ardei, ulei de masline si cas - 5.5 p diseara - file de cod la gratar - 3 p 2 portocale mici Incerc sa mananc mai mult peste ( in loc de alta carne si poate obtin ceva rezultate). E adevarat ca imi si place pestele. Michelle daca citesti cumva meniul - poti sa vezi ca imi consum punctele. Am sa incerc sa mi leconsum de acum incolo in fiecare zi si sa nu depasesc nici macar sambata si duminica. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| aki |
03-08-2006, 10:49 AM
|
De ce sa ma supar? Aia e realitatea. Numai ca nu sunt un exemplu bun de urmat. Micheli ai tinut dieta sau ai slabit de la sine? De ce sa ma supar? Aia e realitatea. Numai ca nu sunt un exemplu bun de urmat. Micheli ai tinut dieta sau ai slabit de la sine? Gata, am vazut ca ai tinut dieta si ai facut sport -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 01:42 AM |