![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
04-04-2007, 08:44 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.872 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Nu ai nevoie de una sa te trezesti, poate de un
Te inteleg, asa mi se parea si mie, dar acu nu ma mai stresez. Nu am facut curat, am 2 cosuri cu rufe de spalat, de facut 3 prajituri( pe care incerc sa le sar sa ii trimit la cofetarie sa scap de tentatii facute cu mana mea, dar mai negociem) de gatit miel( daca cumpara omu) si de vopsit ous, dar cel mai important e sa termin Pacientul englez ( cartea) si sa dorm multttttttttt Te pup draga mea, relaxeaza-te, fa doar ceea ce simti tu acum. -------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI sauaici sauaici Afganistan3 |
| _noni_ |
04-04-2007, 11:11 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 941 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
e intr-adevar aiurea cu sarbatorile astea!
mama si soacra'mea au intrat deja in priza si ne intreba prin telefon cate feluri de friptura sa faca, cu ce sa fie cozonacii si ce culoare sa aiba ouale. eu ma gandesc cu groaza ca iar o sa mananc ca sparta cand o sa ma vad cu toate pe masa si o sa mai cumpar si eu inca un rand, din inertie, pentru ca de facut chiar nu am cand si cum...si nici chef! si vad ca aici la unguri nici macar nu portesc! au o zi de post, doar vineri! si parca nici nu e asa nebunie prin magazine! da, sunt decoratiuni de paste in toate vitrinele si poti cumpara oua si iepurasi de toate marimile si culorile, dar cu mancarea parca nu sunt asa turbati ca noi...teama din urma a romanului - sa nu ramana nemancat! te pup si iti doresc multa liniste si incredere in tine! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Kandya18 |
05-04-2007, 09:55 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
![]() -------------------- |
| alandana |
05-04-2007, 11:39 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
![]() Acest mesaj a fost editat de alandana: 05-04-2007, 11:42 AM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| crissy |
08-04-2007, 12:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Hristos a inviat!
-------------------- In stand by...
![]() |
| anca veselie |
10-04-2007, 09:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.375 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
hristos a inviat, dana
-------------------- |
| ina_ceva |
10-04-2007, 11:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Hristos a inviat!
-------------------- |
| alandana |
11-04-2007, 02:23 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Adevarat a Inviat.
Multumesc fetelor care au intrat. M-am plictisit sa vorbesc despre dieta. Sunt oricum mai grasa decat vreau si cred ca asa voi fi intotdeauna. Mi-am dat seama ca mi-am ingustat foarte mult domeniul de interes - serviciu, casa, copii, lectii si dieta. Citesc din ce in ce mai putin si atunci caut lecturi care ma relaxeaza nu care ma stimuleaza. Nu asa imi imaginam ca voi arata ca adult. Am zis ca de azi voi avea numai ganduri pozitive dar cred ca un pic de soare m-ar ajuta. Cand vine primavara? La voi a iesit soarele? Sper ca gandurile mele pozitive sa aduca soarele pe firmament si la noi. Duminica si luni am facut un pic de plaja - asa numai la fata. Doamen ce-mi place caldura soarelui. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| himere2005 |
11-04-2007, 02:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
interesanta piramida postata de tine dana
eu sincer cred ca tie ti-ar trebui o mini vacanta, asa te vad eu fericita, in natura, alaturi de copiii tai si de fetele lor cele dragi, intr-un camp plin de flori, ei in miscare tu cu o carte stand relaxata la soare cred ca din cauza stresului/grijilor de zi cu zi uitam sa ne bucuram de viata, uitam de elementele care ne alimenteaza psihicul-ma refer la partea intelectuala si emotionala este destul de greu sa reiei relatiile cu prietenii dupa atata timp, dar nu imposibil si cred ca daca ai prieteni adevarati vor gasi o cale sa te faca fericita un buchet de flori pentru cea mai ambitioasa mamica din lume -------------------- ![]() |
| alandana |
11-04-2007, 03:04 PM
|
Concediu? Nu cred. Asta ar nsemna o pauza si sa o iau de la capat. Ce simt acum nevoia este sa-mi schimb viata.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| himere2005 |
11-04-2007, 03:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
da, dar nu simti nevoia sa-ti aduni gandurile? ma gandesc ca e greu daca ai atatea responsabilitati pe cap, cel putin eu asa te vad, ca tragi foarte mult ca sa fie bine si pentru voi, si pentru angajati si cred ca nu e usor daca nu ai timp sa-ti faci noi planuri de bataie, ma refer la cele care sa-ti schimbe viata....mult succes
-------------------- ![]() |
| alandana |
11-04-2007, 03:29 PM
|
Am ajuns intr-un punct in care nimic nu-mi place - nici nu-mi displace dar nici nu-mi place intens. Singurul lucru care ma entuziasmeaza sunt copiii - si cred ca e cam putin. Doar cand ma uit la ei ma simt recunoscatoare - in rest... As vrea mai multe motive sa ma simt recunoscatoare.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Nessie |
18-04-2007, 10:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.457 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am ajuns intr-un punct in care nimic nu-mi place - nici nu-mi displace dar nici nu-mi place intens. Singurul lucru care ma entuziasmeaza sunt copiii - si cred ca e cam putin. Doar cand ma uit la ei ma simt recunoscatoare - in rest... As vrea mai multe motive sa ma simt recunoscatoare. Mama mea e intr-o depresie cumplita si se accentueaza pe an ce trece si ma simt oarecum responsabila. La fel zicea si ea, ca eu eram centrul atentiei, grijilor is dragostei ei, iar cand am plecat la facultate s-a trezit singura si fara un scop. E intr-o situatia in care nici nu o mai poate inveseli sau sa o faca sa priveasca viata frumos si cred ca asta din cauza faptului ca si-a intreptat toata atentia si bucuria doar asupra unui singur lucru. Sunt de acord ca ar trebui ca bucuria ta cea mai mare sa fie copiii tai, dar incearca sa iti faci si tu bucurii mici. Ziceai ca te-ai indepartat de prietene, nu poti sa incerci sa iei legatua cu ele? La inceput o sa fie dificil, dar daca iti inpui acum, o sa fie mai bine apoi. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
18-04-2007, 01:09 PM
|
alandana, capul sus, viata e frumoasa si asteapta sa o descoperi
-------------------- ![]() |
| julyalina |
19-04-2007, 10:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.227 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza alandana !
pe 01 mai vin in suceava p.s. poti sa-mi spui si mie cate ceva? un restaurant dragut, ce as putea sa vizitez ( am o zi libera mercic -------------------- "When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." din 01.11.2007 - 58 kg - 60 kg - ma invart prin zona asta ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 04:25 AM |