![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
13-02-2007, 02:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mama ,mama ce gagica bine
Pupici 1000 si nu te abate de la regim ca te mananc -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| amalia0701 |
13-02-2007, 03:23 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna dragutzo! In primul rand te felicit pt grasimile aruncate la toaleta...bravo...se poate si mai bine...stii cum sunt eu...da-i inainte cu succes. Sa stii ca si eu cand am tinut disociat(nu era ca asta al tau dar pe aproape) slabeam tot asa mai bine in zilele de "carne" cum s-ar zice...in zilele cu legume fiind cantitati mari de mancare cred ca organismul nu-si da seama ca e la regim...haha...ce prostii spun....ai incercat sa mananci mai putine bolbotine? Auzi, eu de abia astept sa vina mama maine...o pacalesc...ma duc la piata si daca au iesit urzicile o pun la treaba ca sunt inebunita si eu si barbati-miu si parca mi-e si pofta. In alta ordine de idei...suntem cu totii bolnavi. Asa ne-am intors de la munte....de fapt eu stau cel mai bine, fiemea de abia a apucat-o cand ne-am intors dar Florin tuseste ca un magar. Naiba stie cum m-am imbolnavit(ca de la mine a inceput totul), ca frig nu mi-a fost...poate am transpirat la cap la derdelush si nu m-am prins...important e ca ne-am distrat si ca am luat aer curat...acum...o sa ne treaca si raceala. Sa-ti dau o veste...vreau sa ma las de fumat....ce zici... Ma ajuti si pe mine cu "problema" asta? Today is my last smoking day! Bun cadou de facut sotului nefumator de Valentine's day...nu? E foarte bine! Deci sfaturi de lasat de fumat: - lasa-te brusc; -bea apa la fiecare pofta de tzigare; -nu manca carne, nu bea cafea, nu dulciuri in primele zile; -tzine regim astfel: - prima zi fructe; -a doua zi si legume; -a treia zi si lactate; - a patra zi si carne. Cand iti e pofta sa ma suni pe mine sa te sfatuiesc, sa te sustzin sa nu mai aprinzi alta. Daca cumva te trezesti cu tzigara in gura, nu-i asa mare bai, trebuie sa o stingi si sa nu mai aprinzi asta. Te pup Sa ai grija de tine. De abia astept sa bem ceva la sectiunea nefumatori. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
13-02-2007, 04:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
sa bem ceva
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| axe10 |
13-02-2007, 05:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Deja am aproape jumate de zi de nefumat....am terminat pachetul si gata....cred ca o sa ma tina ca nici atunci cand am lasat fumatul din cauza de copil nu mi-a trecut prin cap sama apuc pana nu am vrut...zic prostii....adica nu mi-a fost greu in concluzie.
Merci de incurajari! |
| Sexymom |
13-02-2007, 07:24 PM
|
Nu-s bune tigarile, iti spune una care fumeaza din an in paste, eu pot tine un pachet de tigari timp de 3 luni numai daca nu fumeaza cineva langa mine, in momentul in care se aprinde o tigare incep sa-mi curga balele si fumez si eu
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lliliana |
14-02-2007, 07:16 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut shi-o dimineatza de poveste
Shi eu fumez -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| axe10 |
14-02-2007, 01:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Unde ai disparut soro?
Te-ai dat la fund acum ca esti mai slaba? Trebuie sa ne tii la curent cu progresele facute si cu starea ta spirituala.... O zi de Valentine's day fericita si cu "actiune" iti urez. |
| amalia0701 |
14-02-2007, 02:16 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Deja am aproape jumate de zi de nefumat....am terminat pachetul si gata....cred ca o sa ma tina ca nici atunci cand am lasat fumatul din cauza de copil nu mi-a trecut prin cap sama apuc pana nu am vrut...zic prostii....adica nu mi-a fost greu in concluzie. Merci de incurajari! Sper ca inca esti nefumatoare Unde ai disparut soro? Te-ai dat la fund acum ca esti mai slaba? Trebuie sa ne tii la curent cu progresele facute si cu starea ta spirituala.... O zi de Valentine's day fericita si cu "actiune" iti urez. Muncesc de sparg. Sotul ajunge tarziua acasa noaptea caci are si el control. Am avut o zi infernala pana acum. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
14-02-2007, 02:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Spune tot! Descarca-te aici si mergi inainte la serviciu cu inima linistita!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tzutzi80 |
14-02-2007, 02:37 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pai macar la noapte si tot o puneti de niste fursecuri
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| amalia0701 |
14-02-2007, 03:29 PM
|
|
Spune tot! Descarca-te aici si mergi inainte la serviciu cu inima linistita! Am vazut, dar nu m-am lamurit cat de exact tzii regimul si ce faci. Tzutzi cred ca fac fursecuri singura Ioana aseara era tristutza ca azi e ziua indragostitilor si ea nu are gagic Iar io am dar e cu organele de control pe campiile patriei. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
14-02-2007, 03:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Iar io am dar e cu organele de control pe campiile patriei. Spune-i Ioanei ca nu toata lumea care are agagic petrece sf valentin. Cu regimul meu merg inainte, acump bag restul de meniuri. O sa fiu stricta 100% ca nu merge cu jumatati de masura. Ori ce produce ketoza ori nu. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
14-02-2007, 06:04 PM
|
|
Sexi mananc frumos, de ex azi:
- un mar verde mic la ora 8; -o cafea neagra; -un grepfruit pe la 12; - 100 gr legume trase prin ulei de masline( gen wok) cu sos de soia si mirodenii; -200 gr spanac( facut cu 2 pahate de suc de rosii, spanac congelat, sare, piper, usturoi si partunjel) cu 100 gr. de paine de secara prajita( nu am gasit graham -apoi m-a lovit pofta de dulce si am mancat 20 de stafide, nici macar 50 de gr. Daca mai imi e foame mai pot manca o portzie de spanac. Acu is cu burta plina si parca mi-au mai trecut si dracii O sa plec iar la serviciu, de 2 zile ploua si nu am mai mers pe jos. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| axe10 |
14-02-2007, 09:23 PM
|
Deja am aproape jumate de zi de nefumat....am terminat pachetul si gata....cred ca o sa ma tina ca nici atunci cand am lasat fumatul din cauza de copil nu mi-a trecut prin cap sama apuc pana nu am vrut...zic prostii....adica nu mi-a fost greu in concluzie. Merci de incurajari! Sper ca inca esti nefumatoare Unde ai disparut soro? Te-ai dat la fund acum ca esti mai slaba? Trebuie sa ne tii la curent cu progresele facute si cu starea ta spirituala.... O zi de Valentine's day fericita si cu "actiune" iti urez. Muncesc de sparg. Sotul ajunge tarziua acasa noaptea caci are si el control. Am avut o zi infernala pana acum. Sunt sunt...daca am zis....rad aia la mine la servici....nu ma incurajeaza deloc dar ma tin ... |
| amalia0701 |
15-02-2007, 09:48 AM
|
|
Deja am aproape jumate de zi de nefumat....am terminat pachetul si gata....cred ca o sa ma tina ca nici atunci cand am lasat fumatul din cauza de copil nu mi-a trecut prin cap sama apuc pana nu am vrut...zic prostii....adica nu mi-a fost greu in concluzie. Merci de incurajari! Sper ca inca esti nefumatoare Unde ai disparut soro? Te-ai dat la fund acum ca esti mai slaba? Trebuie sa ne tii la curent cu progresele facute si cu starea ta spirituala.... O zi de Valentine's day fericita si cu "actiune" iti urez. Niste prosti. dar te incurajez io Muncesc de sparg. Sotul ajunge tarziua acasa noaptea caci are si el control. Am avut o zi infernala pana acum. Sunt sunt...daca am zis....rad aia la mine la servici....nu ma incurajeaza deloc dar ma tin ... Niste prosti. Te incurajez io Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 15-02-2007, 09:50 AM -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:20 PM |