![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
20-02-2007, 09:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fetita, trec si perioadele astea, nu te consuma atat, la cata vointa ai tu o sa reusesti, numai ca trebuie sa ai rabdare.
Am gasit listele de alimente Yang si Yin, le-am pus la diete in Corpore Sano, daca ai timp spune-mi daca sunt cele bune. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| amalia0701 |
20-02-2007, 09:43 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Poti manca halva? Io pot manca si jumate de kg de halva ca imi place Am gasit pe net o clasificare, aceeasi ca cea pe care a pus-o Sexi aici: clasificare alimente yin-yang Din cauza crizelor de hipogleicemie si a nevoii acute de ceva dulce am cautat in lista si am mancat halva si semintze de dovleac in zilele yang si curmale, stafide si coacaze uscate in zilele yin. In zilele cu yang am si probelem cu constipatia, o sa incep de acu acele zile cu un pahar de apa cu jumate de lamaie stoarsa. Deci dupa un weekend lenevit la calculator si DVD am reinceut de ieri acupunctura si masajul. Azi ma simt de parca m-a calcat trenul, nu-s inca vanata dar pot sa spun ca durut. Mai ales pe picioare si burta. Pe coapse cand mi-a facut cu stabilopozii de sticla am crezut ca o sa cada carnea de pe mine( a se citi suncile). Maseorul m-a incurajat ca de maine ma voi simtzi bine Gabi_c era si ciocolata pe lista, dar nu avem on casa decat Lintz si aia nu imi place. Alina ma urc in fiecare zi pe cantar dar nu se misca de la 96.9 -97.1, se invarte pe aici de o saptamana. Karin nu vrei sa te abtzii, nu esti inca motivata sa faci asta. Atunci cand ti s-o pune pata o sa reusesti. Sexi am vazut la diete ca ai gasit singura lista, azi o sa io arat si medicului sa vad ce zice de ea. Aseara cand m-am plans de crizele de hipoglicemie si ca m-am plictisit de regimul asta, ca imi e greu in zilele yang a ras si a zis sa variez mancarurile. Nu i-am spus ca am amestecat brinza de veci cu stafide si miere sa o pot inghitzi si ca muream dupa ceva dulce Miri dieta e aici: dieta yin-yang Luchi Crezi tu ca pot? Azi ma simt cam nesigura, obosita, ma gandesc ca arunc o groaza de bani pe cai verzi pe peretzi si de fapt dupa ce nu mai fac acupunctura iar ma pierd in frigider Fetita, trec si perioadele astea, nu te consuma atat, la cata vointa ai tu o sa reusesti, numai ca trebuie sa ai rabdare. Am gasit listele de alimente Yang si Yin, le-am pus la diete in Corpore Sano, daca ai timp spune-mi daca sunt cele bune. Acu daca is bune nu stiu, lista asta o am si eu, daca nu uit o sa o duc sa io arat doctorului azi si o sa iti spun ce zice. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
20-02-2007, 09:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Crezi tu ca pot? Azi ma simt cam nesigura, obosita, ma gandesc ca arunc o groaza de bani pe cai verzi pe peretzi si de fapt dupa ce nu mai fac acupunctura iar ma pierd in frigider Gandeste-te atunci la bani...merita? Eu cred ca poti, ai dovedit ca poti..doar ca acum esti in faza aia in care ajungem, cred, toate, la un moment dat - cand ne dorim sa ne trezim peste noapte slabe. Din pacate, fara munca, dieta echilibrata, putin sport, nu se poate. Cale usoara nu exista - nici infometarea, ca te trezesti cu un yo-yo cat toate zilele, ca mine. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
20-02-2007, 10:27 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Nu prea tzine nici asta cu banii.
Pentru mine banii sunt facutzi sa circule, deci nu prea stau la mine Doar ca nu sunt obisnuita sa cheltui atat de mult exclusiv pentru fundul meu, nevoi in familie sunt destule, asa ca atunci cand sunt cu fundul in sus ca azi Ieri am mancat asa: -dimieatza - ananas, kiwi si un grepfruit mic; -cafea; -ceaiuri; -gustare - 2 pahare de suc de rosii; -prinz - ciorbitza de zarzavat si spanac; -ceaiuri; -cina: 3 cartofi copti la microunde cu sare si ulei de masline si 2 mere corcove coapte( cu un pci de nuca si 3-4 stafide si scortzisoara) Azi: - un grepfruit si un kiwi; -cafea; -ceaiuri; -prinz am pachet : ciorba de zarzavat, 100 gr. graham si 2 cartofi mici coptzi de aseara. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
20-02-2007, 11:05 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut duamna
Shi eu vroiam detalii la ying yang...thx Vroiam sa zic de "motoare"...poate nu bagi benzina de unde trebuie...shi patzesti cum am patzit eu cu mashina -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
20-02-2007, 01:40 PM
|
|
Am mancat prinzul, prima data cartofii ca vb. la tel si aveam o mana ocupata si apoi ciorba.
Acu am realizat ca am uitat painea Sper ajung in piatza sa iau ciuperci si ceva verdetzuri. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
20-02-2007, 01:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.363 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Vad ca multe dintre noi trec prin perioada asta. Eu cred ca e de la faptul ca a venit caldura, cu astenia de primavara si ca deja ne gandim ca de anul trecut nu am facut nimic sa imbunatatim aspectul nostru fizic. Iar o sa vina vara si o sa aratam la fel.
Propunerea mea sa iesim de aici: sa mai facem o intalnire sa ne dragalosim, daaar, nu la masa. Amalia, stiu cum e cu masajul. Vorbeste cu cine iti face masaj sa te ia mai usor primele 3-4 sedinte. Mai mult sa fie de relaxare. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bpaula |
20-02-2007, 02:02 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
din experienta mea, proprie si personala asa e...prima sedinta ceva intre placut si dureros, a doua e dureroasa rau, a treia deja incepe sa fie mai bine si apoi e tot mai bine, devine un fel de durere relaxanta dupa o zi grea la munca
asa ca eu zic sa mai suporti un pic ca trece -------------------- |
| Sexymom |
20-02-2007, 02:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Stiti ca la noi sunt sali unde se fac masaj gratis?
Am prietenele mele care merg acolo, nu e o persoana care le maseaza, e un aparat, primesti 2,3 telecomenzi si in functie de ce vrei sa iti munceasca iti munceste.Au pt. toate tipurile de boli, de la stres, sinuzita, dureri de rinichi, spate, anticelulitic....tot ce mai inseamna boala. Eu nu am fost pana acum, dar cred ca incerc si eu si va spun. Am inteles ca am nevoie de 2 cearceafuri mari unul il pun pe pat, cu altul ma invelesc si o fisa medicala ca sa stie d-nele de acolo cum sa imi faca instructajul sa nu le stric aparatul, intra cate 30 de persoane in serie si dureaza 40 min. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| luchi |
20-02-2007, 02:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Propunerea mea sa iesim de aici: sa mai facem o intalnire sa ne dragalosim, daaar, nu la masa. Daaaaa -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
20-02-2007, 02:17 PM
|
|
Acu m-a luat ametzeala.
Am mancat 5 curmale, dar am capul in ceatza. Ciudat. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
20-02-2007, 04:18 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Acu m-a luat ametzeala. Am mancat 5 curmale, dar am capul in ceatza. Ciudat. Probabil ti-e capul la Arad...ca azi dimineatza era aici o ceatzaaaaa.... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| bubbles |
20-02-2007, 06:54 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.039 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
amalia
-------------------- |
| Nessie |
20-02-2007, 06:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.363 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bypass-ul gastric e periculos, provocand chair moartea la 1 din 2-3000 de pacienti si asta in afara. In Romania nu se stie niciodata.
Pe langa riscuri, mai sunt si costuri destul de mari, variand intre 3-5.000 eruro. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
20-02-2007, 10:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Acu m-a luat ametzeala. Am mancat 5 curmale, dar am capul in ceatza. Ciudat. Probabil ti-e capul la Arad...ca azi dimineatza era aici o ceatzaaaaa.... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:15 PM |