![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bpaula |
22-02-2007, 02:13 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
dupa ce am trecut de primele 3 sedinte eu am facut un an jumate, la inceput mai des, apoi cate o sedinta pe saptamana...apoi pauza 4 luni din cauze medicale si acum fac din nou
ai sa vezi ca o sa fie mai bine mai incolo...si apoi daca tot urla portofelul poti face mai rar si sa continui si tu acasa...stiu ca facut acasa nu e la fel de eficient dar macar hidratezi pielea -------------------- |
| lliliana |
22-02-2007, 02:23 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Economii? Habar nu am ce-i aia. Noi suntem mari cheltuitori, niciodata nu am facut economii. Cand avem o urgentza gasim solutzii, de moment. Buey...io credeam ca-s unkat, dar vad ca am la surori pe oneden -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| midnight_talker |
22-02-2007, 11:04 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Amalia,cum mai esti?Cum merge cu masajul?Peste o luna ma bag si eu si mi-e groaza de vanatai,dar cred ca merita efortul daca da rezultate.Saptamana viitoare imi fac al treilea abonament de parafango si apoi ma bag la masaj.
Din luna mai,ma reapuc de Monti. Pupici! |
| mirela_awad |
22-02-2007, 11:16 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
Amalia a fost super sa ne conversam prin mailuri. sper sa mai repetam experienta. pupici si multa rezistenta la ace!:)
|
| amalia0701 |
23-02-2007, 06:16 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Economii? Habar nu am ce-i aia. Noi suntem mari cheltuitori, niciodata nu am facut economii. Cand avem o urgentza gasim solutzii, de moment. Buey...io credeam ca-s unkat, dar vad ca am la surori pe oneden Draga mea banii au fost inventatzi ca mijloc de schimb si menirea lor e sa circule -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| amalia0701 |
23-02-2007, 06:30 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Amalia,cum mai esti?Cum merge cu masajul?Peste o luna ma bag si eu si mi-e groaza de vanatai,dar cred ca merita efortul daca da rezultate.Saptamana viitoare imi fac al treilea abonament de parafango si apoi ma bag la masaj. Din luna mai,ma reapuc de Monti. Pupici! Sunt numai vanatai, nu fac poze sa va rat ca o sa dea astia faliment. Eu mai merg cu o colega, dar ea nu are nimic, desi e mai grasa ca mine are carnea tare si nu se invinetzeste, in schimb io fiind mai pufoasa o sa vada inca vreo 3 saptamani Asta e daca am "naturelul simtzitor" Trebuie sa recunosc ca nu a mai durut asa. Ieri am mai mancat asa: - 50 gr. peste la cuptor, 60 gr. de pui ( intr-o vizita); -acasa pe la 20 - 100 gr. de brinza de veci, cu o linguritza de miere, 20 gr. stafide, scortzisoara si niste iaurt. Azi: -ora 5 - am luat NOPALIN. -ora 6 un ou fiert tare. O sa manac la prinz ( cand m-oi trezi ori carne de vita-rasol din supa) ori piftie de curcan daca se face si seara iaurt si brinza de veci. Acu sa va spun de NOPALIN, mi l-a cumparat SYS prin decembrie, nu l-am luat ca eram in pauza de regim. Io nu prea cred ca o sa faca ceva, dar nici nu strica sa incerc. Important e sa-l iau cu 20 de minute inainte de masa, daca uit nu-l mai iau ca altfel ingrasa Daca vreti sa stiti mai mult cititi aici NOPALIN Eu o sa tzin inca 2 luni acest regim, am incredere in dr. ca nu imi spune prostii ca vom reusi sa reglam metabolismul. L-am rugat sa imi puna dupa cele 3 luni si crecel sa nu mai ma apuce foamea si poftele, dar acu nu are, mi-a promis ca imi aduce din CHINA, unde merge din 27 aprilie pana in 7 mai sa studieze cu terapeutzi chinezi. Mirela placerea a fost de partea mea -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| lliliana |
23-02-2007, 08:10 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Duamna...ce matinala te vad
Nutritzionishtii sunt impartzitzi in 2 categorii...al tau sunt sigura ca face parte din categoria celor care stiu ce fac Mi-i drag de ambitzia ta...mi-ash dori sa te ating, poate se ia Pup shi doresc o zi linishtita. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
23-02-2007, 09:03 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
nopalin..nu suna asa rau..eu am inceput sa iau ayurslim, produs de himalaya, tot naturist..deocamdata..sa vedem daca are efecte., ca tot mi l-au laudat unii
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
23-02-2007, 10:22 AM
|
|
-acasa pe la 20 - 100 gr. de brinza de veci, cu o linguritza de miere, 20 gr. stafide, scortzisoara si niste iaurt. Gresheala asta cu branza e bestiala -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
23-02-2007, 10:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.275 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Amalia.Am trecut sa-ti las pupici pentru un weekend intreg
-------------------- |
| Nessie |
23-02-2007, 11:42 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.363 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-acasa pe la 20 - 100 gr. de brinza de veci, cu o linguritza de miere, 20 gr. stafide, scortzisoara si niste iaurt. Gresheala asta cu branza e bestiala Amalia, Dupa ce termin vacuum, trec si eu la masaj de'adevaratelea. O sa ma uit si eu la medicamentul ala, dar suna cam ciudat ca te ingrasa daca il iei mai tarziu. Daca ai poze cu vanatai, baga aici, ca nu ne speriem asa usor. Mie imi pare rau ca nu am facut cand erau in forma maxima, dar astept sa se formeze altele ca azi iar am intrat la vacuum pe mana lu' tanti terorista. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tzutzi80 |
24-02-2007, 10:20 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| julyalina |
25-02-2007, 10:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-acasa pe la 20 - 100 gr. de brinza de veci, cu o linguritza de miere, 20 gr. stafide, scortzisoara si niste iaurt. Gresheala asta cu branza e bestiala bagi branza intr-un ardei capia dupe ce o freci cu ceva marar, putin sare , etc... sa vezi ce buna este si da cateva pagini mai in urma in jurnalul amaliei ca are niste retete super amalia -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
26-02-2007, 08:49 AM
|
|
Salut duamna Amalia.
Decretez...de azi inainte mananc zilnic branza de veci...inventzie personala a duamnei. Trecui sa pup frumusetze de Amalie shi sa doresc linishte la mansarda shi veselie la zona cu bataia...aia regulata. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
26-02-2007, 09:04 AM
|
|
Servus dragelor!
Ca toate lucrurile faine si weekendul meu de leneveala si nu numai a luat safarsit si a venit ziua de luni. Lilicule greseala de la brinza de veci erau stafidele, ele fiind yin si io eram la ziua de yang. Vanataile au mai trecut, dar sambata am facut curatzenie si am febra musculara de la frecatul covoarelor cu biocarpet Am vazut o multzime de filme: am terminat de vazut Nevestele Disperate si aproape toate filmele nominalizate la Oscar. Am foat cumintzica cu regimul, in afara de cele 2 linii de cioco cu 75 % pe care le-am mancat aseara, dar cum e yin merge Sambata am mancat asa: - ou; -piftie de curcan; -niste nuci; -brinza de veci cu o chimen si iaurt. Duminica: -trezit la 11, asa ca am luat MD si prinz 2 in 1 la ora 12 - suc de grepfruit si 300 gr, cartofi coptzi cu sare si ulei de masline; -gustare - 500 ml de suc de rosii; -cina la ora 20( trebuia sa vad filmul de pe HBO 4 fete si o pereche de blugi -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:33 PM |