![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
12-09-2006, 11:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna, iubita!
Am visat cu ochii deschisi citind despre escapada ta la tara. Am cautat cartile lui Chopra la vreo doua librarii, si nimic. Sper sa le gasesc la Bucuresti, cand mai ajung pe acolo. Si vreau sa incep si exercitiile de respiratie - din cele facute in salina mi-a ramas doar numaratul in ungureste pana la trei -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
12-09-2006, 12:04 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Poti sa le comanzi www.curteaveche.ro
o sa iti ajunga intr-o saptamana. Io acu citesc despre comportamente dependente. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| MIRRRUNA |
12-09-2006, 09:42 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
|
| Lacry |
12-09-2006, 10:08 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Amalia, sunt de acord cu tine ca o mama trebuie sa stea cat mai mult cu bebelusul, de aceea voi merge 4 ore pe zi, 3 saptamani pe luna.. adica 60 de ore pe luna. Nu prea am incotro, motive financiare ( vreau sa strang cat mai mult pentru Mocutza, sa aiba alte posibilitati decat mine, in special legate de studii, dar nu numai). Si pentru mine va fi ok, m-am izolat foarte mult de cand am nascut. Iar sheful de la servici e negru de suparare ca nu ma intorc mai repede... ma intorc, dar in conditiile MELE, pana cand bebe va avea doi ani nu am de gand sa lucrez full time.
-------------------- |
| amalia0701 |
14-09-2006, 11:43 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Io acu citesc despre comportamente dependente. cred ca mi'ar trebui si mie cartea ce'o citesti acum (marachesh la vorbitor Servus iubire! tare ma bucur sa te regasesc Sper sa ne pupam saptamana viitoare. Daca vrei iti aduc cartea. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
14-09-2006, 11:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Amalia, ai drum in Bucuresti saptamana viitoare?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
14-09-2006, 11:53 AM
|
|
Amalia, sunt de acord cu tine ca o mama trebuie sa stea cat mai mult cu bebelusul, de aceea voi merge 4 ore pe zi, 3 saptamani pe luna.. adica 60 de ore pe luna. Nu prea am incotro, motive financiare ( vreau sa strang cat mai mult pentru Mocutza, sa aiba alte posibilitati decat mine, in special legate de studii, dar nu numai). Si pentru mine va fi ok, m-am izolat foarte mult de cand am nascut. Iar sheful de la servici e negru de suparare ca nu ma intorc mai repede... ma intorc, dar in conditiile MELE, pana cand bebe va avea doi ani nu am de gand sa lucrez full time. Eu eram studenta, terminasem faculta, dar am nascut in 11 mai si in iunie nu am fost in stare sa dau licentele( nu puteam sta pe scaun, eram toata cusuta), asa ca in februarie m-am dus sa le dau si imediat m-am angajat, iar ioana la 10 luni a ramas la tg.jiu la soacra mea si noi eram la Craiova la job. Am pierdut multe momente...de asta regret. dar uite acu Zana mea vine cu trenul de la Tg.Jiu la Craiova prima data singura De abia astept sa ajunga. Am fost tot intr-o alergatura, munca pe teren, ca inca-i frumos afara si sa sa imbinam jobul cu miscarea. NU am mancat prea frumos -un corn cu gem ( ca era pe un birou si m-am trezit cu el in gura, desi nu imi era foame ); -o napolitana dietetica, super naspha la gust, cu 200 de cal la 40 gr, adica cat un mars mic -apoi de 20.000( aproape 200 gr. de forneti cu mac) Ultimele in parcare la sell gros sa nu lesin de foame. Amalia, ai drum in Bucuresti saptamana viitoare? Nu unul special, dar poate imi fac Ce zici? -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
14-09-2006, 12:06 PM
|
|
azi:
ora 6:00 - drojdie si un strugure; -ora 6:50 lapte 0,1% cu fulgi de ovaz; -ora 12:30 un mar. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| aki |
14-09-2006, 12:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Amalia.Ai revenit cu noi forte de la tara?Super vointa ai
-------------------- |
| Nessie |
14-09-2006, 12:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Amalia, ai drum in Bucuresti saptamana viitoare? Nu unul special, dar poate imi fac -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
14-09-2006, 01:33 PM
|
|
nu boci ca nu-i nimic sigur.
Unde-i nunta? -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
14-09-2006, 01:36 PM
|
La iubi in oras si deci o sa plecam de vineri seara. Azi sper sa iti pun la posta DVD-ul ala ca acum am dat de el prin casa.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
14-09-2006, 01:41 PM
|
|
Si io m-am potopit in lipsa lui, crezi ca ma frangeam in pliates daca il aveam?
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
15-09-2006, 04:45 AM
|
|
A venit mandra mea acasa, azi mergem la scoala. Adica ea ca io merg la dentist Ieri am mancant cam in fuga: -o salata cu rosii, un gogosar ton, brinza de capra si de vaca, apoi niste fistic; -cina: 5-6 prune si lubenitza; -tarziu pe la ora 23:30 o cana de lapte 0,1% cu o linguritza de miere si scortzisoara( in loc de somnifer) Azi: -ora 3:30 - drojdia; -5:30 un mar; Acu o sa merg acasa sa iau micul dejun si sa imi urnesc copila in noul an scolar. Va doresc numai succese si un weekend fain. Io l-am rezervat pentru smotru( curat, calcat, spalat, etc. si niste cumparaturi). Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 15-09-2006, 04:48 AM -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
16-09-2006, 06:39 PM
|
|
Servus dragelor!
Am mancat MD paine alba Ieri a fost o zi cu alergaturi: banca, notar, dentist, coafor, cumparaturi. -prinz: crenvusti de pipet de pui, pate de ratza, brinza de capra si salata de rosii; -cina: - struguri si lubentitza, apoi tarziu pe la 21 niste alune ( in vizita, nu va spun ce mancau ceilaltzi Ajuns acasa tarziu, culcat pe la 1:30, asa ca m-am trezit pe la 11, fara chef de a face smotru. Am mancat azi: - ora 12:30 drojdie si struguri; - ora 13:10 mamaliga cu o pasta de iaurt si brinza 0,1% cu piper, apoi mamaliga cu lapte; -cafea si ceai cu ghimbir; -Gustare - ora 17:30 - lubenitza si struguri; -ora 20( atunci ajung acasa) orez cu un sos cu piept de pui, ciuperci, ardei, gogosar, ceapa rosie, usturoi, rosii si arome: menta verde, nucsoara, ghimbir, boia iute, chimen si sos de soia. Gabi_c am primit CD , iti mutzumesc mult. \Va pup si va doresc un weekend fain, io iar la smotru, sper ca macar maine seara sa terminam Unde e paradisul rural de saptamana trecuta? -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:46 PM |