![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
13-03-2007, 03:39 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Bubbles, si ca bonus sa ai in casa 1 pliculet de gelatina de la Dr. Oetker. Fara chimicale. Ioana o sa ma capieze ca nu-i sta bretonul, ca vrea placa, etc........... Poate o pacalesc cumva, am apelat la Sys -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
14-03-2007, 09:16 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sunt out of regim.
Amluat-o pe ulei rau. Deci ieri am mai manact asa: -la ora 16:30 - gustare, ca ma palise rau foamea, ultimul castronas de piftii( mai multa zama), carne cam 100 gr; -apoi fistic - un pumn; Cina la ora 18: - pui la cuptor si halva de susan( cam 100 gr). Apoi ma simtzeam cat Statuia libertazii si am baut o tona de ceai. Iar am probleme in zilele yang cu constipatia, asa ca m-am trezit tot cat CHINA. Mancat azi dimieaza un ou fiert tare si 150 gh. de halva de florea soarelui. Pot sa spun ca mi so aplecat de la atata dulce, acu beau ceai cu multa lamaie sa mi se taie greatza. Sunt asa de balonata de simt ca imi iau zborul Sunt dusa cu pluta rau........ Pe cantar nici nu am curaj sa ma urc. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
14-03-2007, 09:32 AM
|
|
Am uitat sa spun ca dupa masajul de ieri, dupa
Asa ca aseara dupa ce a facut Ioana exercitiile pentru coloana i-am zis sa lase saltelutza jos, si am facut 15 minute de stretchig si niste exerctii de yoga pentru digestie. De abia acum mi-am dat seama cat de intzepenita eram -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| buretel |
14-03-2007, 10:54 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
lasa iubita, ca trece si balonarea
nu-i nimic, a fost o zi de abateri, dar mergi inainte -------------------- |
| Nessie |
14-03-2007, 11:20 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.363 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
14-03-2007, 11:58 AM
|
|
Mai am 3 zile de controale.
O sa imi treaca starea de stres, o sa treaca si balonarea , dar vreau sa slabesc odata. Ma gandeam sa ma inscriu in programul Reductostart Dar imi e frica de efectele negative ale reductilului sau regenonului. Dar parca as grabi cumva procesul. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
14-03-2007, 12:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.363 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Si tu cu reductostart?
Ioana ce a facut? S-a tuns? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| buretel |
14-03-2007, 12:06 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Mai am 3 zile de controale. O sa imi treaca starea de stres, o sa treaca si balonarea , dar vreau sa slabesc odata. Ma gandeam sa ma inscriu in programul Reductostart Dar imi e frica de efectele negative ale reductilului sau regenonului. Dar parca as grabi cumva procesul. eu sunt circumspecta dar presupun ca daca ai analizele in regula si primesti avizul doctorului, e totul ok are dreptate gabic, cu pasi mici...dar uneori nu mai avem rabdare Acest mesaj a fost editat de buretel: 14-03-2007, 12:07 PM -------------------- |
| amalia0701 |
14-03-2007, 12:19 PM
|
|
Ma gandesc la Lali, ea a slabit 20 de kg, dublu fatza de mine, mai mult decat dublu.
Iar io daca nu fac ace tot ma loveste tzunami de nevoie de dulce. Parca am devenit io dusmanul meu, ma cert mereu, rezist cat pot, apoi cedez, ma enervez pe mine. Ma invart in cerc. Si tu cu reductostart? Ioana ce a facut? S-a tuns? Azi de abia iau salariul, trebuie sa ii fac io programre la coafor -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
14-03-2007, 02:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
iubita, lasa-o sa se tunda pe Ioana io stiu cum e ca adioneaori am fost si io in locul ei -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| axe10 |
14-03-2007, 02:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Amalia, nu ti-am zis de farmacista aia care a incercat tot din farmacie in materie de slabit/....s-a ales cu probleme amestecate ...vorbim pe mess mai mul...diseara eventual
-------------------- ![]() |
| axe10 |
14-03-2007, 06:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sunt out of regim. Amluat-o pe ulei rau. Deci ieri am mai manact asa: -la ora 16:30 - gustare, ca ma palise rau foamea, ultimul castronas de piftii( mai multa zama), carne cam 100 gr; -apoi fistic - un pumn; Cina la ora 18: - pui la cuptor si halva de susan( cam 100 gr). Apoi ma simtzeam cat Statuia libertazii si am baut o tona de ceai. Iar am probleme in zilele yang cu constipatia, asa ca m-am trezit tot cat CHINA. Mancat azi dimieaza un ou fiert tare si 150 gh. de halva de florea soarelui. Pot sa spun ca mi so aplecat de la atata dulce, acu beau ceai cu multa lamaie sa mi se taie greatza. Sunt asa de balonata de simt ca imi iau zborul Sunt dusa cu pluta rau........ Pe cantar nici nu am curaj sa ma urc. Hai ca stai bine nu te mai vaicari....hai sa vezi poze de anul trecut...poate-ti vine mintea la loc... E? Ce zici?... -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
14-03-2007, 07:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Ma gandesc la Lali, ea a slabit 20 de kg, dublu fatza de mine, mai mult decat dublu. Iar io daca nu fac ace tot ma loveste tzunami de nevoie de dulce. Parca am devenit io dusmanul meu, ma cert mereu, rezist cat pot, apoi cedez, ma enervez pe mine. Ma invart in cerc. Am vazut ca ai scris de Lali, asa ca m-am dus si eu repede sa ii citesc jurnalul. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| amalia0701 |
15-03-2007, 08:09 AM
|
|
Ma gandesc la Lali, ea a slabit 20 de kg, dublu fatza de mine, mai mult decat dublu. Iar io daca nu fac ace tot ma loveste tzunami de nevoie de dulce. Parca am devenit io dusmanul meu, ma cert mereu, rezist cat pot, apoi cedez, ma enervez pe mine. Ma invart in cerc. Am vazut ca ai scris de Lali, asa ca m-am dus si eu repede sa ii citesc jurnalul. Lali tzine acest regim sub supravegere medicala. Nici io nu cred, din experientza mea ca e bine sa slabesti atat de mult, dar daca dr. ei zice ca e ok, nu pot decat sa ma bucur pentru ea. Si sincer sa imi doresc si io sa am 75 de kg. Oare voi avea vreodata? Ieri am mancat asa: - ora 18 - gustare iaurtul; -ora 21:30 - ca atunci am ajuns acasa de la serviciu si de la cumparaturi 2 bucatzi de cod cu lamaie si un crenvusti de piept de pui cu mustar. Asera la ora 21 aveam glicemia 111 Am descoperit de unde e nevoia nebuna de dulce - sindrom premenstrual. Azi dimiatza am mancat: - o banana si un kiwi mic; -mi-a luat glicemia la ora 7:30 - era 75 ( dupa banana si kiwi). Acu am mancat 7 curmale. Am la mine suc de rosii sa il beau pana la prinz. Si pentru ca nu am avut timp sa gatesc, ma la pachet un pate begetal cu spanac si zacusca, un ardei verde si 100 gr. paine graham. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
15-03-2007, 08:25 AM
|
|
Sunt out of regim. Amluat-o pe ulei rau. Deci ieri am mai manact asa: -la ora 16:30 - gustare, ca ma palise rau foamea, ultimul castronas de piftii( mai multa zama), carne cam 100 gr; -apoi fistic - un pumn; Cina la ora 18: - pui la cuptor si halva de susan( cam 100 gr). Apoi ma simtzeam cat Statuia libertazii si am baut o tona de ceai. Iar am probleme in zilele yang cu constipatia, asa ca m-am trezit tot cat CHINA. Mancat azi dimieaza un ou fiert tare si 150 gh. de halva de florea soarelui. Pot sa spun ca mi so aplecat de la atata dulce, acu beau ceai cu multa lamaie sa mi se taie greatza. Sunt asa de balonata de simt ca imi iau zborul Sunt dusa cu pluta rau........ Pe cantar nici nu am curaj sa ma urc. Hai ca stai bine nu te mai vaicari....hai sa vezi poze de anul trecut...poate-ti vine mintea la loc... E? Ce zici?... Tu chiar crezi ca mai am vreo sansa sa imi vina mintea la loc? Hai sa spune si fetele ca prima poza e intr-o cafenea din Craiova, la Teatrul National si cealalta in Centru, cand Axe a fost in delegatie la Craiova. Iar geaca portocalie e geaca mea de mers prin gara sa nu am calce trenul -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:14 PM |