![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
23-03-2007, 03:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
amalia, eu te incurajez cu dieta si la curatenie daca nu esti carcotasa as veni eu ca deja simt nevoia sa frec ceva
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
23-03-2007, 03:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
cam maricel apartamentul sa faci singura.
noi avem niste fete de incredere care fac curat la firma si ma gandesc sa le propun. spor cu acele! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
23-03-2007, 08:21 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Ami eu am incredere in tine ca poti! Si ce daca mai sunt 35. Gandeste-te cate erau la inceput. A mai ramas doar un pic
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| amalia0701 |
23-03-2007, 10:27 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ami eu am incredere in tine ca poti! Si ce daca mai sunt 35. Gandeste-te cate erau la inceput. A mai ramas doar un pic -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Tzutzi80 |
24-03-2007, 09:47 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
| bubbles |
24-03-2007, 11:46 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ce face craioveanca mea
-------------------- |
| amalia0701 |
26-03-2007, 08:09 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus dragelor!
O alta saptamana.E soare luni , mult prea dimineatza m-am trezit Va doresc o saptamana minunata! -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Tzutzi80 |
26-03-2007, 08:54 AM
|
Neata AMalia! Multumesc pt soare! A ajuns si la mine
| amalia0701 |
26-03-2007, 11:56 AM
|
|
In weekend m-am odihnit.
Parca as avea 100 de ani si vreau numai odihna Adevarul este ca m-am asperiat rau anul trecut si acu ma alint Am fost la zilele yang si am fost cumintzica( adica fara halva desi mi-am cumparat si am in frigider Azi am mancat asa: - la ora 6:30 - un ou si iaurt; -la 11:30 - 2 patratzele de milka diet( a zis dr. ca macim o linie pe zi am voie - 12:45 - piept de pui si iaurt. Pentru cina o sa fac niste merlucius la gratar si brinza de veci. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Sexymom |
26-03-2007, 12:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Saptamana frumoasa si tie.
Sunt convinsa ca la vara o sa ajungi sa ai greutatea mea, la cat esti de cuminte. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| amalia0701 |
26-03-2007, 12:18 PM
|
|
Saptamana frumoasa si tie. Sunt convinsa ca la vara o sa ajungi sa ai greutatea mea, la cat esti de cuminte. Ma chinui de 2 ani sa ajung la 83 si tu zici ca o sa ma 65. Numa daca dorm si nu mamanc nimic, beau doar apa si slabesc -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| anca veselie |
26-03-2007, 12:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
amalia, tu ce fel de branza si iaurt papi - adica cu cata grasime? eu am balotat ieri niste halva, dar apoi mi-am dat seama ca e cu cacao
folosesti merluciu congelat? spor la dieta -------------------- |
| amalia0701 |
26-03-2007, 12:43 PM
|
|
amalia, tu ce fel de branza si iaurt papi - adica cu cata grasime? eu am balotat ieri niste halva, dar apoi mi-am dat seama ca e cu cacao folosesti merluciu congelat? spor la dieta Brinza de veci cu 20% grasime SU, adica 0,1 % grasime normala. Eu iau Prodlacta sau lactido, acum am lactido. Iaurt fac eu in casa, lapte de vaca ( cam 3%) pe care-l fierb, il las pana a doua zi si-l smantanesc, smatana o arunc deoarce nu o mananca nimeni si apoi fac seara iaurt. Incalzesc laptele ( caldutz) il pun in borcane, la un borcan de 300 ml pun o linguritza cu varf de iaurt( din seria trecuta), apoi pun borcanele invelite inte-o cratitza cu niste carpe de vase pe ele( sa stea cald). Dimieatza e super bun, il las o ora la frigider. Fac in ultima zi de yin a mea si am 3 zile Daca nu am lapte dulce, ca mai uita laptarul sa imi aduca, sau nu am timp sa fac mananc iaurt 0,1% , in general de Cluj facut. Niciodata danone, milli sau inca vreo 2 firme( am sentzatia ca iaurturile alea nu au vazut laptele) Am cumparat trunchi de merlucius congelat, ieri l-am dezghetzat, l-am pus cu condimente de peste si azi o sa-l arunc pe gratar Io prefer pestele proaspat, dar m-a rugat Ioana sa iau merlucis ca ii e dor si m-am conformat. Ti-am zis ca dr. meu mi-a dat voie sa gust dulce cu indulcitori, sa gust doar. Io aseara mi-am facut brinza de vaci cu magiun de prune( fara zahar deloc), cu stafide si scortisoara. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| anca veselie |
26-03-2007, 01:23 PM
|
ce bine suna desertul tau cu magiun fara zahar
-------------------- |
| amalia0701 |
26-03-2007, 06:20 PM
|
|
Azi ma simt slaba
O fi soarele cu dintzi sau portia dubla de fursescuri de ieri Va doresc o seara faina. pentru ca va iubesc si cred ca toate sunteti minunat, dar cu dedicatie speciala pentru Seximom: DE CE O IUBESC PE MAMA Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus," Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce la pat." O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi. Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata. Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa. Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft. Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara. Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun. Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei. Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile. Tata ii striga," Credeam ca te duci in pat." "Sunt pe drum," raspunde ea. Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa. Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile. In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi. Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei. In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular," Ma duc la pat." Si o si face ... fara nici un alt gand. Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult? PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!) Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca pentru asta. Eu tocmai am facut-o. SI APOI DUCETI-VA LA PAT! -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:56 PM |