![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
26-08-2006, 03:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.656 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am venit sa las un
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 26-08-2006, 03:15 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! Din 09.10.2008 viata fara abateri! ![]() |
| honey79 |
26-08-2006, 05:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Buna scumpa.
Am trecut sa te salut si sa te pupic. Ceaiul de ghimbir (ginger in engleza) .. este intr-adevar nemaipomenit. Eu folosesc praf de ghimbir ca condiment in mancaruri. Mai nou, mi-am luat de la Avon.... gel de dus si lotiune de corp cu ghimbir.. Sunt super. Te invioreaza si te fac sa te simti fresh intreaga zi. Pupicei dulcei si imbratisari calde. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
26-08-2006, 06:27 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.323 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Asatazi am mai mancat asa:
- ora 13 ( in vizita) un strugure mic, 3 prune si o para; -ora 15 supa de rosii ; -ora 17:30 mi-am facut brinza de vaci cu 2 rosii pasate, menta verde, busuioc ( ambele din glastra), piper sare si un condiment libanez( mi l-a adus Sys de la Beirut) pe care am diluat-o cu iaurt %( a iesit semilichida-ca o mancare de belusi) Apoi am mancat niste bicuitzi Ditta cu chimen inmuiati in ceai. acu o sa beau iar ceai si daca spre seara o sa mi se faca iar foame( parca milogeste stomacul ceva solid, nu mi-e foame acum dar presimt ca o sa-mi fie) o sa beau o cana de lapte 0% cald. Si a trecut prima saptamana cu incercarea de a manca doar lichide. Trebuie sa imi iau neaparat un blender daca vreau sa imi fac un obicei din asta. Azi in vizita, am refuzat sa mananc cu prietenii mei micul dejun( de la ora 11) pentru ei, am refuzat categoric chiar si inghetzata de vanilie si am realizat ca nici nu mi-a fost pofta. Si ca zilele astea nici macar nu m-am gandit ca i-am facut omului meu 2 kg de inghetzta de cicolatata, din care trebuie sa mai fie ceva prin congelator. Acu ai mei sunt pe drum de la Tg.Jiu inspre Craiova, iubitul meu sotz a facut primul lui drum de la Deva cu cojitza sampania e tot lichid nu? Avem ce sarbatori -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| luchi |
26-08-2006, 08:41 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Amalia, observ ca ai revenit cu forte proaspete, ma bucur sa te vad asa hotarata, si sa stii ca voi cauta si eu cartea de care ai povestit. Apropo, ai comandat-o pe net sau ai gasit-o in oras? Te imbratisez, sa stapaniti sanatosi cojita -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| alandana |
26-08-2006, 10:09 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Am trecut sa vad ce ai facut azi. Bravo pentru meniu - desi cred ca te chinui prea tare. Sigur rezultatele o sa apara. Ar trebui sa faci si putin sport ca sa nu se lase pielea.
Ziceam ca am citit cartea pe care ai mentionat-o - Cum sa capatam greutatea ideala - sau cam asa ceva. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| amalia0701 |
28-08-2006, 08:00 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.323 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubitelor.
Inca sunt aici, sunt tare motivata, nu ma chinui deloc, dar fac si prostii, de ex. aseara am cedat rugamintzilor Ioanei sa mergem la o gelaterie unde stiam ca nu pot sa stau sa ma uit, asa ca mi-am comandat inghetzata favorita, desi era imensa, total contraindicata( 1.000.000 de calorii, rece, etc......0 si am avut o casacada de orgasme Duminica am mancat asa: -ora 10 - fructe - un mar, 2 piersici mici si 4 prune; -ora 13 - un mic dejun lipidic intarziat, albus de ou, zacusca, masline, brinza, piept de pui, rosie. -ora 18:30 - ciorba de zarzavat( fara grasimi) si humus cu kornsplitz, apoi 2 linguritze de miere; -ora 22 dupa o lunga plimbare prin parc o ingheztata Delizia- imensa ( o bomba calorica) Azi nu m-am cantarit dar cred ca desertul de aseara a anulat toata cumintenia mea de o saptamana, acu asta e oricum continui. Azi: -6:00 - lapte 0% cu fulgi de ovaz si 5 biscutzi cu chimen; -ora 7:10- o cafea cu lapte ; -acu ceai; -pentru prinz am pachet: - humus( facut de mine) cu gogosar si un sos cu piept de pui si ciuperci. Luchi cartea am cumparat-o mai demult, o aveam la capul patului in sirul de asteptate de vreo 3-4 luni, dar mi-am comandat si restul cartilor scrise de DC pe net aici http://www.curteaveche.ro/bookcollection.php?collection=2 Alandala sa stii ca am in proiect sa fac sport, deocamdata imi insusesc exercitiile ayurveda, sunt aparent simple dar nu-i chiar asa.Trebuie sa te concentrezi, sa stapanesti bine tehnica si respiratia. Cred ca ar fi mai usor sub indrumare, dar o sa ies io la liman si singura. Aseara ne-am masurat si eu si fiemea si e doar cu 3 cem mai mica ca mine. Io am 1,66 iar ea are 1,63 -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| luchi |
28-08-2006, 08:05 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Aseara ne-am masurat si eu si fiemea si e doar cu 3 cem mai mica ca mine. Io am 1,66 iar ea are 1,63 Amalia, a inceput sa ma intereseze si pe mine ayurveda -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
28-08-2006, 08:34 AM
|
|
Aseara ne-am masurat si eu si fiemea si e doar cu 3 cem mai mica ca mine. Io am 1,66 iar ea are 1,63 Amalia, a inceput sa ma intereseze si pe mine ayurveda Cu placere oricand. Mie mi s-a parut foarte interesant modul de abordare al problemelor. Si modul de a actiona prin reechilibrare. Sunt multe notiuni care contrazic ce am invatazta noi la scoala, dar eu cred ca merita sa incerci orice abordare a problemelor, daca vrei sa obtii un rezultat. -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
| honey79 |
28-08-2006, 09:27 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine te-am gasit, dulce Amalia.
Am trecut sa te pupic si sa te intreb... cum a fost weekend-ul? Te-ai distrat? Te-ai odihnit/relaxat? Pupicei dulci si... o zi frumoasa iti doresc. Acest mesaj a fost editat de honey79: 28-08-2006, 09:35 AM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| amalia0701 |
28-08-2006, 10:29 AM
|
|
Weekendul a fost fain:
-vineri seara cu fetele al terasa; -sambata dimineatza la serviciu apoi iar cu fetele; -seara iar la munca - apoi la cumparaturi; -duminica cu ai mei la plimbare, apoi la inghetzata. Un weekend super linistit. -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
| luchi |
28-08-2006, 11:32 AM
|
Amalia, v-ati plimbat cu masinuta?
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
28-08-2006, 11:58 AM
|
|
Amalia, v-ati plimbat cu masinuta? Da! Eroul familiei a condus numai el de la Deva la Craiova, mare parte pe ploaie, apoi am fost la Billa la cumparaturi si ieri ne-am invartit prin oras. -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
| luchi |
28-08-2006, 12:22 PM
|
am fost la Billa la cumparaturi Da' crenvurstii din parcare, au fost? Cred ca esti tare mandra de al tau sot, merita felicitat si incurajat! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
28-08-2006, 12:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Amalia.Imi pare bine ca ai revenit linga noi.Mie ca intotdeauna mi-i dor de timpurile vechi.Va vreau aproape pe toate.Toate acelea care am fost odata impreuna.Dar vad ca incepe iarasi sa se stringa gasca.
Am auzit ca ia scris ceva frumos la Feminitate,ma duc tot o fuga sa vad si eu. Mookut mi-am adus si eu aminte de faza cu crenvustii din parcare Amalia da-mi si mie receta de inghetata -------------------- |
| Nessie |
28-08-2006, 04:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:38 AM |