![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
19-09-2006, 12:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.365 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
19-09-2006, 12:36 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Imi pare rau Nessie, n-am reusit sa pun linkul la repezeala si am dat...copy...paste:). Data viitoare o sa fiu mai cuminte
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
19-09-2006, 12:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.365 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Imi pare rau Nessie, n-am reusit sa pun linkul la repezeala si am dat...copy...paste:). Data viitoare o sa fiu mai cuminte Nu-i nimic! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| midnight_talker |
19-09-2006, 11:24 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Multumesc mult pentru informatii.
Pupici! |
| luchi |
20-09-2006, 07:39 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna dimineata, duamna!
Iaca mi-am comandat si eu doua carti d'ale lu' neica Chopra, sper sa ajunga saptamana viitoare. Am nevoie de ceva, nu stiu de ce anume, ma omoara stresu' asta, ma omoara jobu' (mai nou) - desi imi iubesc meseria; in goana dupa bani, ma pune sefa sa fac tot soiul de compromisuri, si asta nu-mi sta deloc in fire. In fine, iertare ca ma plang la tine, da' ma tot minunez cum reusesti, cu atatea pe cap, sa fii mereu cu zambetul pe buze. Imi vinzi si mie secretul? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
20-09-2006, 07:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineata Amalia !
vad ca ciocolata neagra incepe sa faca parte din regimul tau zilnic eu tocmai am descoperit ca anidor 73% nu este de post si eu o mai foloseam ca mancare de post iar acum ... trebuie sa ma reprofilez |
| amalia0701 |
20-09-2006, 08:30 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna dimineata, duamna! Iaca mi-am comandat si eu doua carti d'ale lu' neica Chopra, sper sa ajunga saptamana viitoare. Am nevoie de ceva, nu stiu de ce anume, ma omoara stresu' asta, ma omoara jobu' (mai nou) - desi imi iubesc meseria; in goana dupa bani, ma pune sefa sa fac tot soiul de compromisuri, si asta nu-mi sta deloc in fire. In fine, iertare ca ma plang la tine, da' ma tot minunez cum reusesti, cu atatea pe cap, sa fii mereu cu zambetul pe buze. Imi vinzi si mie secretul? Servus iubire! Nici eu nu prea reusesc, nu am o retzeta, am o viatza destul de dezechilibrara, un program de om nebun, dar incerc sa o gestionez cu pierderi minime. De ex. incerc in fiecare zi sa fac ceva pentru mine. Ieri am fost la cosmetica, m-a chinuit 2 ore si jumatate, azi am inca transee pe fatza Am o problema cu tenul, saptamna viitoare trebuie sa merg la dermatolog, asa mi-a trasat sarcina cosmeticiana. Cu zambetul pe buze sunt zilnic, ca asa mi-e firea, iar mai nou fac eforturi sa nu las energiile negative sa ma cuprinda: -nu ma uit la stiri, decat sa o vad pe sys; -nu ma uit la Tv la ceva negativ, la filme cu violentza sau orori, prefer Discovery; -citesc oridecate ori am un moment liber; -fac exercitii de respiratie, meditatie si cateva posturi simple de yoga. Acu sa nu crezi ca nu ma mai apuca amocul, dar acu sesizez asta si imi impun sa imi schimb dispozitia; -evit sa creez stari conflictuale, sau sa le mentin, cand ma supara cineva imi exprim pe loc nemultumirea si trec mai departe; -ma iubesc zilnic cu Ioana si cu Marius, avem cateva momente de mangaiat si alintat, de discutii in familie, seara de obicei, cand subliniem starile de bine si dam la spate repede cele de rau. Adevarul e ca suntem intr-o perioada buna acum. Iar ayurveda ma ajuta mult. Daca devin un om mai echilibrat in nebunia vietii de azi, e super. Am inteles ca totul depinde de mintea mea sa fie bine. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
20-09-2006, 09:04 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
buna dimineata Amalia ! vad ca ciocolata neagra incepe sa faca parte din regimul tau zilnic eu tocmai am descoperit ca anidor 73% nu este de post si eu o mai foloseam ca mancare de post iar acum ... trebuie sa ma reprofilez Ayurveda zice ca la fiecare masa sa ai toate cele 6 gusturi: dulce, acru, sarat, amar, astringent si iute. Ciocolata cu 73% cacao e amara, iar daca nu am altceva mananc o patratzica doua. Ieri am mancat : -ora 17 - 2 mere verzi; -ora 18 - 2 crenvusti de pui, peste si humus; -apoi ceai cu ghimbir. Azi: trezit 5:30, ridicat din pat 5:45 - drojdie; -exercitii de respiratie, salutul soarelui si meditatie; - 2 biscutizi dietetici cu crema, 4 biscutizi dietetici cu chimin si 6 digestivi cu o cana de lapte si 2 linguri de halva; -cafea; -acu apa fiarta cu ghimbir. Pentru prinz am ton, malsine lights si brinza de capra.Trebuie sa imi cumpar niste rosii. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
20-09-2006, 09:15 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Amalia...vad ca esti on line:)...te pup.
Nu sunt fun yoga...dar am citit si sunt multe chestii aplicabile, chiar foarte bine gandite. Trebuie doar adaptate la stil. Trebuie avut insa grija. Sunt parti ale yoga nu tocmai ok. Salutul Soarelui...bravo Sunt fun meditatii:)...depinde de tema:). Am citit pe undeva o data ca...ingrasatul tine mult si de psihic. Creierul programeaza o anumita greutate de care tu esti obsedat...si te duci vertiginos inspre acea greutate. Daca muncesti psihic si iti propui cu toate "mintile -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
20-09-2006, 09:18 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Salutul soarelui e in vreuna din cartile lui deepak? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
20-09-2006, 09:53 AM
|
De atunci sunt un mult mai bine si simt ca pot trece peste orice. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
20-09-2006, 01:10 PM
|
|
Io nu mat numi practicant yoga.
Fac niste exercitzii elementare simple. Nu ma bag mai mult caci sunt constienta ca nu se poate face singur din carti. Am mancat : -ora 13 - 2 mere mici; -ora 14 - o salata. Salutul soarelui e in vreuna din cartile lui deepak? Echilibrul il gasesti in tine. Bucuria se afla in noi, iar noi cautam fericirea. Familia te ajuta sa iti creezi stari de liniste, sa transformi bucuria din tine in fericire. Nu putem fi fericiti singuri. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
20-09-2006, 01:12 PM
|
Nu cred ca stiu ce sa caut si unde sa caut. Ma agat de tot felul de chestii. Mi-am cumparat pensule, vopsele, vreau sa pictez. Citesc. Nu mai stiu.. Acest mesaj a fost editat de luchi: 20-09-2006, 01:14 PM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
20-09-2006, 01:39 PM
|
|
Nu cred ca stiu ce sa caut si unde sa caut. Ma agat de tot felul de chestii. Mi-am cumparat pensule, vopsele, vreau sa pictez. Citesc. Nu mai stiu.. Dar in viata noastra, mai ales asta moderna facem tot posibilul sa dezechilibram combinatia, norocul nostru e ca orce am face combinatia buna e inca in noi. Cauta bucuria care este in tine. Pentru lucruir marunte, de ex: -acu a iesit soarele,; -mi-a inflorit trandafirul japonez galben; -am reusit sa raman rece la o relcamatia pe care a facut-o un anonim la Dir.GenERAL; - plec imediaT ACASA, ETC..... Ia o pauza. Du-te pe malul marii si regasete-te acolo, ai un super aliat, io pot doar sa ma uit la poze. Bunica mea are o vorba: Cand nu stii ce sa faci ia-te de fund cu mainile si sari in sus Imi pare rau ca esti in starea asta, la inceputul anului eram si eu asa. M-as bucura sa te pot ajuta. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| aki |
20-09-2006, 03:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut fetelor.Credeti ca ajuta ceva sa iesi din stres.Eu inebunesc si cred ca nu m-ar ajuta nimic.
Sper sa trec mai repede peste aceasta. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:57 PM |