![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
21-09-2006, 12:08 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Pe la 11 am mancat niste smochine, acu ma pregatesc sa merg la masa. Ce bune sunt smochineleee!!! Mmmmm!!! -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
21-09-2006, 12:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna amalia
eu nu prea ma omor cu smochinele sau curmalele -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
21-09-2006, 01:22 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Legat de discutiile de mai devreme, am primit articolul ASTA de la o prietena
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
22-09-2006, 06:57 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut:) Ce faci astazi? Bei o cafea cu noi? Mmmm?
Luchi...interesant...imi place mai ales stilul in care scrie, cursivitatea, melodicitatea textului. Evident si continutul:) Mai vreau cand mai gasesti:). Acest mesaj a fost editat de lliliana: 22-09-2006, 07:00 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
22-09-2006, 07:14 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
buna amalia eu nu prea ma omor cu smochinele sau curmalele Ieri eram in mare intarziere, primul aliment care mi-a cazut in mana a fost pachetul de smochine. Mie imi palc mult curmalele, dar nu am mai mancat deozrece au IG 99, fatza de 25 smochinele. Fructele de sezon erau in piatza, nu sub nasul meu Luchi cata dreptate are. Io am vazut-o pe Sys, ea a woorkoholica, o recunoaste si ea, iar cand o invidiam eu ca ii suportau firma terapii recuperatorii dupa interventia chirurgicala mi-a spus: -Soro esti cu buba la cap, intr-o lume normala nu trebuia sa am nevoie de aceste terapii. Deci desi ea castiga cat mine in mai multe luni, la 28 de ani munca a dat cu ea de pamant si a stat 3 luni in CM. Liliana Ieri prinz: -supa de pui si pui cu ciuperci, un patratzel de anidor 73% si unul Lintz 85 %; -struguri; -piept de pui, masline lights si o felie de brinza. Azi: -drojdia, -biscuitzi Ditta, un iaurt. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
22-09-2006, 07:17 AM
|
|
Yami...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
22-09-2006, 07:17 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Dap, imi place si mie cum scrie A.N., imi placeau si editorialele ei din Tabu, de-aia eram cumparatoare fidela. Va tzuc! Amalia, ce faci in we? Tot la munca, la fel ca mine? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
22-09-2006, 09:04 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Muncesc si sambata si duminica.
Fetelor sunt foarte stresata. Eu stau la etajul 4 intr0un bloc de 8, iar la parter am un bar deschis nonstop. Stau aici din 2002 dar de o luna parca au inebunit toti. In august au fost cateva scandaluri jos la bar la ore imposibile 3 dimineatza, 5:30, dar s-au potolit. Toata luna august erau tot felul de masini "bengoase" din care tzipau manele iar conducatorii lor erau baietzi cu cefe late. Acu s-au intors in tzari straine si nu au mai fost probleme, dar....... Vecinii mei usa de usa, parintii nu sunt in tzara, nu i-am mai vazut de vreo 3-4 luni. Au doi copii, unul in clasa a IX, iar altul are vreo 20 de ani si e liber profesionist. Acum cateva saptamani pe la ora 0:30 am auzit galagie pe scara si m-am dus sa ma uit pe vizor( eram singura acasa), nu am vazut pe nimeni, dar am auzit: -Baga ma sabia in casa! Mi s-au taiat picioarele, ma mir ca nu am lesinat acolo langa usa. Cred ca afost scandal la bar, caci am vazut Politia pe langa bloc, apoi s-a facut liniste. Nu va spun in ce panica am intrat, eram singura, Marius era dupa Ioana la Tg.Jiu. Aproape uitasem, cand marti dimineatza la ora 2:50 m-am trezit din somn in bubuituri in usa vecinilor, scandal pe scara( voci dogite de alcool si tzigari tipau la vecini sa deschida usa).Scandalul a durat vreo ora, dupa care s-au potolit, dar au coborat afara si au inceput ambalari de masini si scrasnete de rotzi. Marius era acasa, dar dormea tun. Nu pot sa spun ce panica m-a cuprins, am vrut sa sun la Politie dar mi-a fost frica. Marti noapte Marius a fost plecat si a fost liniste. Miercuri liniste. Azi noapte Marius plecat, iar la ora 1:45 m-am trezit ca se bateau unii in fatza blocului. Tipete, injuraturi sa isi recupereze banii. Am facut iar atac de panica, la modul cel mai serios.Mi-a crescut tensiunea, am inceput sa tremur, nu m-am putut misca din pat, decat la mult timp dupa ce s-a facut liniste. Habar nu am daca erau vecinii mei, dar la cateva minute dupa ce s-a facut liniste jos am auzit usa la ei Pe cand am reusit sa ma linistesc si sa adorm iar am tresarit caci afara erau curse de masini, scrasnit de rotzi si frane, ambalari de motoare, etc..... Era ora 3. De panica am facut diaree, imi tremura tot corpul. Nu am putut manca decat niste biscutizi, inca tremur. Ce e mai grav ca nu ma pot calma. Parca traiesc un cosmar. Iar gandul ca Marius va pleca duminica pentru 3 zile la Buzau, ca iar voi ramane doar eu cu Ioana ma dispera. Bine macar ca fata nu a auzit nimic, dormea tun. Nu am mai lasat-o sa doarma in camera ei, a dormit cu mine si am vazut ca nu a simtzit nimic. Imi vine sa turbez, luna asta am terminat de platit ratele la apartament si acu nu ma pot bucura de el din cauza unor golani. Cel mai rau e ca imi e frica sa ma iau de ei, caci Ioana e dimineatza singura acasa. Numai in Romania se poate intampla asa ceva. Spiritul civic nu exista. Iar eu nu am legaturi cu nici un vecin, parca as trai in pustiu. Azi cred ca ma duc la un psihiatru ca altfel o iau razna. Inca tremur. Azi dimieatza cand a sunat ceasul la 5:30 am rasuflat usurata ca a trecut noaptea. Cred ca nici aiai din Liban nu erau asa timoratzi asa ca mine acum. Am dintotdeuna o sensibilitate la vilentza, dar atacuri de panica ca acum nu am mai patzit. Azi dimieazta imi era si teama sa ies din casa, am asteptat sa se lumineza afara, am intarzit la servicu decat sa plec pe bezna. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
22-09-2006, 09:16 AM
|
Am citit si m-am ingrozit. Cred ca e cumplit sa nu te simti in siguranta in casa ta, tu si copilul tau. Ma sperie atacurile de panica, sunt ingrozitoare.
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
22-09-2006, 09:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza amalia !
pe linkul de la luchi am mai gasit un articol din care mi-a placut tare mult ce a spus Andrei Zincă, fiul scriitorului Haralamb Zincă : CITAT "După ce ai văzut prin ce trece o femeie care naşte, te gîndeşti de două ori înainte să-i mai reproşezi ceva" -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
22-09-2006, 09:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Amalia, imi dau seama ce e in sufletul tau, ca si eu am stat singura in studentie si imi era teama sa adorm uneori.
Stiu ca daca nu am treaba cu nimeni, nu o sa imi bata nimeni la usa, dar totusi, frica exista. Nu stiu daca ei, dar ar fi indicat, o usa metalica zdravan si termopane sa blocheze zgomotul. Te-as strange in brate daca as putea acum -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
22-09-2006, 10:12 AM
|
|
Merci Gabi_c
Usa cred ca imi cumpar azi, cel tarziu maine( sper sa vina aia maine sa o monteze) Io nu mai stau acolo fara usa santoasa, mai ales ca Marius pleaca duminca. Bani de termopane nu am acum, dar o sa imi fac comanda ca nu se mai poate asa. Acu luai o jumatate de extraveral sa ma linistesc. Sper sa nu ma linsitesc de tot, adica sa adorm Desera merg la o prietena a carei vecine e psihiatru sa vb cu ea. Sa nu ajung pe peretzi. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| aki |
22-09-2006, 11:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Amalia draga e ingrozitor ce scrii tu aici...Imi pare rau de tine,dar cred ca nu ar trebuie sa te pui in poara cu ei.Dar nici asa nu este posibil sa traiesti.Dar poate dai un telefon anonim la politie ca sa vie sa stea cineva de serviciu la bloc.Nu stiu ce sa-ti spun,ai grija de tine,si anunta-i pe cei de la serviciu ca vii mai tirziu la servici de cit sa iesi pe bezna din casa.Nici nu stii ce nebuni inopteaza pe scarile blocului.ai grija de tine si ami bine i-ai spune sotului tau,poate el i-a ceva masuri.Te pup si-ti urez un weekend linistit plin de bucurii
-------------------- |
| amalia0701 |
22-09-2006, 11:19 AM
|
|
Nu se pot da telefoane aninime la politie
Acu am baut un extraveral, m-am mai linistit. Mananc un iaurt 0,15 cu niste biscuitzi wasa, nu ca mi-e foame, dar e ora de masa. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
22-09-2006, 12:44 PM
|
|
Am mai mancat o napolitata dietetica( adica fara zahar), dar cu o multzime de calorii.
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:26 PM |