![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
22-09-2006, 01:32 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Amalia scumpa...incerc sa spun si eu. De foarte mult timp sunt singura cu fiica mea....sotul meu fiind mai mereu plecat prin tari straine. Vine rar si sta putin. Stau la etajul 1 in centrul orasului intr-o zona unde stau curvele la agatat. Mai mereu sunt pe acolo si pestii lor. Mi-e teama de multe ori pentru fiica mea, Doamne fereste...sa nu cumva sa se intample sa o ia. Iubita, nu te speria. Daca ai usa solida si nu iesi afara...asta e orasul...ce poti face? Politia...n-are rost sa discutam..stii si tu. Iar de bagat, nici vorba, nu se poate, risti prea mult.
Atacurile de panica sunt insotite si de sufocare, dureri in piept, dureri de burta, palpitatii. A fost un atac usor...ti-a fost frica, e firesc. Nu te speria, te rog. Am doua prietene care au probleme din astea...e groaznic. De aceea te rog nu te lasa prada sentimentului de teama. Poti merge la sectorist sa vorbesti cu el ca de la om la om, sa-i explici situatia si sa incerce sa trimita un echipaj in zona, sa se ocupe de situatie fara sa fii tu implicata. Daca e om de treaba o va face. Daca nu, n-ai ce sa faci. Motiveaza-l cu ceva daca altfel nu merge....cum crezi, nu te invat la prostii Acest mesaj a fost editat de lliliana: 22-09-2006, 01:35 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
22-09-2006, 02:12 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.738 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Multumesc.
Deseara e marius acasa, o sa ma tzina in bratze si o sa pot sa adorm. Doar gandul ca trebuie sa plece duminica si ma trec fiori. Usa mea e super fragila. E usa originala a blocului. Nu am schimat-o caci consier ca usile nu sunt facute pentru hotzi, astaia daca vor sa intre gasesc ei o metoda. Problema acu e sa nu se bata aiai in fatza usii si sa ma trezesc cu ei peste mine. Stiu ca suna ca povestea cu drobul de sare, dar asta e. Daca ar fi scandal ziua poate nu m-ar afecta asa de tare. Dar faptul ca ma trezesc din somn in scandal e infernal. Colac peste pupaza nu gasii nici o firma pana la ora asta sa imi monteze usa azi, cel mai devreme miercuri. Astia nici banii nu vor sa mi ia. Romanica noastra draga. Daca as putea as emigra maine in cosmos. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
22-09-2006, 03:45 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Asta cu cosmosul e buna...hihi....
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
22-09-2006, 05:46 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.738 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am mancat un castron de supa de pui.
Veste buna: MI_AM LUAT USA METALICA:cheer: veste proasta: mi-o monteaza doar joi cand se intoarce sotzul meu -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
| Nessie |
22-09-2006, 06:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sper sa dormi mai linistita acum macar ca stii ca ai usa cumparata!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
22-09-2006, 06:17 PM
|
|
Sper sa dormi mai linistita acum macar ca stii ca ai usa cumparata! Am chiar cheile in buzunar -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
| lliliana |
22-09-2006, 08:49 PM
|
|
Nu vezi o umbra pe la intrare?...sunt eu...pazesc usa de vecini
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
22-09-2006, 09:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Nu vezi o umbra pe la intrare?...sunt eu... liliana, ia distanta de usa, sa nu te trezesti cu o tigaie in cap Amalia, sper ca discutia din seara asta sa te mai linisteasca. Acest mesaj a fost editat de luchi: 22-09-2006, 09:03 PM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
22-09-2006, 09:22 PM
|
|
Nu vezi o umbra pe la intrare?...sunt eu... liliana, ia distanta de usa, sa nu te trezesti cu o tigaie in cap Amalia, sper ca discutia din seara asta sa te mai linisteasca. Mi-am pus casca de protectie...pentru orice eventualitate -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
23-09-2006, 06:44 AM
|
|
Sunteti niste dulci.
Psihiatrul a zis ca nu-s de balamuc inca M-a ascultat cu mare atentie, m-a intzeles, dar mi-a explicat ca singura trebuie sa ma imarbatez, sa imi stapanesc teama, ca-i pacat sa imi dea pastile pentru reactie sensibiloasa la un stimul extern. Pana la urma am mers aseara acasa, cu teama, m-am culact cu ganduri negre, m-am trezit de vreo 3 ori azi noapte dar am reusit sa dorm( cu perna in cap) E infiorator sa te simti vulnerabil. Al meu sotz in noaptea asta e in control de noapte, iar de maine pleaca pana miercuri la Buzau. Cred ca o sa ma mut la prieteni pana mai uit. Psihiatra a zis ca-i ok sa incerc sa nu ma mai expun la factori stresanti. Aseara numai faptul ca am cumparat usa mi-a luat o piatra de pe inima. Acum cred ca de joi nu imi va mai fi frica in casa fara Marius. Pe de alta parte ma revolta gandul sa plec din casa mea, dar teama mi se pune ca o gheara in gat, desi sunt constienta ca nimeni nu are treaba cu mine. Dar numai gandul ca poate reincepe scandalul in jur la orice ora din noapte ma ingrozeste. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
| amalia0701 |
23-09-2006, 07:01 AM
|
|
Una peste alta noaptea a trecut binisor, dimieatza m-am trezit ca o invingatoare bucuroasa ca nu am ramas la prieteni.
Poate pana la noapte imi vine curajul sa dorm acasa, mai vedem. Aseara am mancat 2 mere si niste alune de pamant. Azi: -ora 6 drojdia; -ora 6:10 7 biscutizi digestivi si 1/2 cana de lapte 0,1%; -ora 8 - niste biscutizi dita cu chimen si o cafea neagra. La ora 9 trebuie sa merg cu fiemea la cumparaturi caci azi si maine merge la doua chefuri. Apoi am de facut curatenie, iar la 19 inapoi la job. Am vrut sa dezertez azi in Bucuresti, dar sotul meu munceste la noapte asa ca nu pot lasa copila singura. Nu vezi o umbra pe la intrare?...sunt eu...pazesc usa de vecini Nu imi e frica de vecini, ca aia sunt niste nimuruci Imi e frica de dubiosii care ii cauta pe vecini. Ma gandeam la varianta de a invita pe cineva la mine sa se mute 4 nopti, caci ma revolta ideea de a pleca din casa mea, la care am platit din greu la rate din cauza unor golani. Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 23-09-2006, 07:01 AM -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
| Lacry |
23-09-2006, 02:03 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Amalia, imi pare rau ca ai probleme din cauza vecinatatii barului... Ne gandim la tine! Servici usor
-------------------- |
| amalia0701 |
23-09-2006, 05:41 PM
|
|
Pe la 10 am mancat niste biscuti mic dejun cu susan( nu va spun ce contin), dar plecam la cumparaturi cu fiemea si mi se facuse foame.
Prinz ora 14 - ciorbitza de vita si pui cu ciuperci, o patratzica cicoco 85% si una 73%. Acu seara habar nu am, nu am nici inspiratie. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
| lliliana |
24-09-2006, 09:49 AM
|
|
Neata...ai dormit?...ce fac vecinii? Mmm?...am vegheat:).
![]() |
| amalia0701 |
24-09-2006, 06:28 PM
|
|
Neata...ai dormit?...ce fac vecinii? Mmm?...am vegheat:). Am dormita la prieteni. O noapte fara griji. M-am mai linistit. In noaptea asta inca nu stiu unde dorm, Marius nu stie cu ce tren pleaca la noapte. Nu mai e mult pana joi la or a16:30 cand imi monteaza usa -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 01:09 AM |