![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
24-09-2006, 06:35 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Scumpa.... am trecut sa te pupic si sa te imbarbatez. Sper sa treci cat mai curand peste starea asta de ...frica... caci nu-ti face bine deloc. Stiu cum e, stiu prin ce treci si-ti sunt alaturi.
Te pupic dulce dulce si te imbratisez cu drag. Diseara trimit un ingeras sa vegheze asupra ta si a fetitei. Pupi. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| lliliana |
25-09-2006, 06:40 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineata
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
25-09-2006, 08:10 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.738 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna dimieatza!
Aseara am fost barbata si gandind ca Marius pleaca la ora 5, am ramas acasa. Mare greseala. Am baut un lapte cu miere si scortisoara, dar degeaba. Pe la 0:30 am adormit, dar la ora 3:20 am realizat ca Marius plecase si am intrat in panica. Am inceput sa tremur ca varga, am facut diaree. A fost groaznic. Bine macar ca Ioana a domit si nu a simtzit nimic. Desera ma mut, nu ma mai chinui degeaba. Nu am mai dormit nimic, acu-s Zombi Ieri am mancat frumos, de fapt cand sunt agitata nici nu pot manca. Azi: - o banana ora 7; -niste biscutizi digestivi si dita sa mai imi potolesc stomacul. Inca am numai gheme jucause in stomac, o sa beau o cafea. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
| luchi |
25-09-2006, 08:22 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Iubita, ai incercat niste pastile calmante, ceva pe baza de plante, gen passiflora? Stiu ca e greu pentru tine, dar la un moment dat va trebui sa-ti invingi frica, nu stiu daca vei putea dormi in alta parte de fiecare data cand va fi Marius plecat. Poate te vei simti in siguranta cu nou usa. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| honey79 |
25-09-2006, 09:02 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Neata scumpa Amalia.
Am trecut sa te pupic si sa te imbratisez . Sper ca senzatia asta de teama sa treaca o data, caci numai bine nu-ti face. Iti doresc sa ai o zi frumoasa si o saptamana super. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| amalia0701 |
25-09-2006, 09:54 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.738 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Iubita, ai incercat niste pastile calmante, ceva pe baza de plante, gen passiflora? Stiu ca e greu pentru tine, dar la un moment dat va trebui sa-ti invingi frica, nu stiu daca vei putea dormi in alta parte de fiecare data cand va fi Marius plecat. Poate te vei simti in siguranta cu nou usa. O sa vad cum ma simt dupa ce pun usa. Daca nu imi trece o sa ma reintorc la psihiatru caci nu pot trai asa. Am extraveral in geanta, dar nu sunt de acord cu pastilele. Dar nici nu pot sa mai traiesc ca o handicapata. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
| Sexymom |
25-09-2006, 09:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce citesc eu Amalia ca nu poti dormi fara Marius? hei, priveste partea buna a lucrurilor
Lasa naibi pastilele, eu am luat si extraveral si passiflora si tot am stat cu ochii in tavan, trebuie sa iti impui singura sa dormi si sa nu iti mai fie teama, uiti prin ce am trecut eu cu Bianca? cu nenea ala pe care il astepta sa o fure??si uite ca nu a venit nici pana acum sa o ia Sau poate am pierdut eu ceva important din ce ai scris tu mai devreme -------------------- |
| aki |
25-09-2006, 10:25 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Amalia.Imi pare bine ca ti-ai luat usa blindata
Ai grija de tine pupici -------------------- |
| amalia0701 |
25-09-2006, 10:28 AM
|
|
Salut Amalia.Imi pare bine ca ti-ai luat usa blindata Ai grija de tine pupici Mi-am luat dar o monteaza doar joi. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
| Sexymom |
25-09-2006, 10:33 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hai ca am citit si eu cu atentie ce ai scris mai devreme, nu te mai ingrijora ca nu are nimeni nimic cu voi.
Astea sunt cartierele noastre.Crezi ca in alta parte e altfel? Eu am stat la mama in Berceni o perioada si am auzit de multe ori scandaluri si tipete si nu s-a intamplat nimic. Emigreaza la mine, aici singurele tipete care le auzi sant cand se uita stewardesa in oglinda si vede ce urata si palida este. Asta in afara de tipetele mele la fete. -------------------- |
| lliliana |
25-09-2006, 11:08 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Amaliuta....nu ti-am spus ca pazim noi usa?...panica...uf. Las-o mai...ca e numai belea pe capul omului. Uita-te la o comedie daca n-ai somn...pe dvd sau video, ce ai. Potoleste panica fiindca dam bataita. Clar?
Te-am certat si ca sa nu fii suparata Acest mesaj a fost editat de lliliana: 25-09-2006, 11:10 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
25-09-2006, 12:28 PM
|
|
Sunt constienta ca trebuie sa gasesc resurse in mine, dar parca-s handicapata.
Am realizat ca de fapt imi e frica de atacurile de panica. Azi noapte era liniste, deci nici un motiv de ingrijorare, totusi io m-am panicat. Offffffffff, sunt varza. Nu ma pot gandi la nimic altceva, decat la starea in care am ajuns. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wkhIEX6/] ![]() |
| aki |
25-09-2006, 12:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| luchi |
25-09-2006, 07:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna seara, iubita!
In seara asta am primit avizul, au sosit cateva din cartile comandate, abia astept sa le studiez si sa ma apuc de treaba. Pana una alta, maine dimineata am sa fac putin stretching, pana mai exersez salutul soarelui. In cartea Greutatea ideala scrie si cum poti determina ce dosha e predominanta? Intreb pentru ca nu mai am rabdare pana maine seara. Te pup dulce, o seara calma si linistita, io stau cu o cana maaare de ceai de plante si cujet la una, alta. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
25-09-2006, 09:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ziceam ca trec si eu in fuga sa vad ce faceti pana termina iubi de butonat la calculiciul lui si ma prin in pitta si dosha.
Amalia, ne simti ca te strangem in brate? Daca simti ca nu poti respira nu e de la panica, e pentru ca te strangem noi prea tare, dar linistete-te ca din dragoste o facem. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 02:10 AM |