![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
25-09-2006, 10:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Si eu cu Mocutza suntem aici, ca sa tii panica departe! somnic usor!
-------------------- |
| soranutza |
25-09-2006, 11:53 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Amalia draga,
Am citit si eu cu vecinii Nici eu nu cred ca ti-ar face tie sau Ioanei ceva dar totusi iti inteleg spaima. Astazi unde ai dormit? Trebuie sa te odihnesti, sa nu cumva sa te imbolnavesti Doamne fereste. Tot bei lapte? Nu e chiar indicat la diaree. Te pup, ai grija de tine si fii curajoasa! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
26-09-2006, 07:01 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineata Amalia.
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 26-09-2006, 07:01 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
26-09-2006, 07:41 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus dragelor!
Multumesc mult pentru grija. Am domrmit la niste priteni in dormitorul lor matrimonial Nu am putut sa-i conving sa ma lase sa dorm eu in sufragerie. Au justificat ca eu am cea mai mare parte de odihna, m-au incurajat si m-au ascultat. E foarte important pentru mine. Azi ma simt super. Ieri am plecat de la serviciu, am bantuit prin oras.Era asa de frumos, soare, cald. Am facut niste plati, apoi am spalat, am facut un pui la rotisor, am intins hainele si am plecat la prieteni. Ieri la prinz am mancat: -ton, rosii, ardei kapia si brinza de veci. -seara prune, struguri si dupa o jumatate de ora pui la rotisor. Azi: -ora 7 - un mar; -7:30 lapte 0,1% cu fulgi de ovaz; -acu cafea. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
26-09-2006, 07:45 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Prieteni
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
26-09-2006, 07:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Amalia.O zi linistita iti doresc
-------------------- |
| amalia0701 |
26-09-2006, 07:48 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Prieteni Aseara in timp ce ma lafaiam in patul lor ma gandeam ce minunatzi sunt. Ce fericita sunt sa fie prietenii mei. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
26-09-2006, 10:38 AM
|
|
Buna seara, iubita! In seara asta am primit avizul, au sosit cateva din cartile comandate, abia astept sa le studiez si sa ma apuc de treaba. Pana una alta, maine dimineata am sa fac putin stretching, pana mai exersez salutul soarelui. In cartea Greutatea ideala scrie si cum poti determina ce dosha e predominanta? Intreb pentru ca nu mai am rabdare pana maine seara. Te pup dulce, o seara calma si linistita, io stau cu o cana maaare de ceai de plante si cujet la una, alta. Servus ! in aproape toate cartile e acealasi test de determinare a caractesriticlir corporale. Si eu sunt tot Pitta, desi prima data mi-a iesit : Vata 63, Pitta 83 si Kappa 70 L-am mai refacut, dar tot predominat Pitta mi-a iesit. Mi-am tot propus sa-l refac impreuna cu Marius, dar nu aqm apucat. De ieri citesc "Calea Magului - despre libertatea spirituala" Magul poate preschimba frica in bucurie si zadarnicia in implinire. Magul poate preschimba timpul marginit in eternitate. Magul te poate purta dincolo de limite, spre nemarginire. Lectia 1: In fiecare din noi este un mag. El vede si cunoaste totul. Magul este dincolo de contrarii precum lumina si intunericul, binele si raul, placerea si durerea. Tot ceea ce vede magul isi are radacinile in lumea nevazuta. Natura reflecta dispozitia magului. Trupul si mintea pot adormi, dar magul este mereu treaz. Magul poseda secretul nemuririi. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
26-09-2006, 11:28 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Mi-as deschide si eu jurnal, dar inca sunt traumatizata, si nu stiu daca as putea scrie, sau daca m-ar vizita cineva. Calea Magului a comandat-o sorella Mirruna, ea tot azi a ridicat cartile. Sper sa ni se alature, ca eu una sunt decisa (sa vedem cat ma tine Te pup dulce, Marius cand vine? p.s. Sedinta cu parintii nu mai aveti? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
26-09-2006, 11:36 AM
|
|
Marius vine miercuri seara sau joi dimineatza.
Am vazut pe www.ayus.ro ca incep cursuri de ayurveda. Ia sa trimit si io un mail sa vad ce si cum. Inca nu am avut sedintza, dar mi-a zis fiemea ca acu de mare risc e noul prof de engleza -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
26-09-2006, 11:42 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Am vazut pe www.ayus.ro ca incep cursuri de ayurveda. Multam' de link, trimit si eu un mail! Apropo, cursurile ai idee ce taxe &chestii presupun? p.s. prof de engleza, zici? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
26-09-2006, 12:09 PM
|
|
Acu am trimis si io un mail, astept raspuns.
Pe mine m-ar interesa mult tehnicile de respiratie si exercitiile. Sa vad ce zice de cursuri. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| honey79 |
26-09-2006, 12:13 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine te-am gasit, frumoasa Amalia.
Am studiat si eu site-urile de mi le-ai dat... cele cu carti despre ayurveda...si.. iti spun sincer ca abia astept sa vin in tara sa-mi cumpar si eu cateva. Cred ca am sa-mi aduc valiza mai mult goala ...ca sa ma intorc cu ea plina. Te pup dulce si-ti doresc o zi minunata si o seara linistita. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| amalia0701 |
26-09-2006, 12:16 PM
|
|
Bine te-am gasit, frumoasa Amalia. Am studiat si eu site-urile de mi le-ai dat... cele cu carti despre ayurveda...si.. iti spun sincer ca abia astept sa vin in tara sa-mi cumpar si eu cateva. Cred ca am sa-mi aduc valiza mai mult goala ...ca sa ma intorc cu ea plina. Te pup dulce si-ti doresc o zi minunata si o seara linistita. Ziua e super faina, ma pregatesc sa mananc. Spoi plec pe teren, la 15 fug acsaa sa apuc sa spal 2 masini pana vine Ioana de la scoala si sa calc. Apoi pe la 19, 19:30 in bejanie iar -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
26-09-2006, 12:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mi-as deschide si eu jurnal, dar inca sunt traumatizata, si nu stiu daca as putea scrie, sau daca m-ar vizita cineva. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:56 PM |