![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
26-09-2006, 01:34 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.275 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ce puneti la cale fetelor?
-------------------- |
| luchi |
26-09-2006, 08:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Nessie draga, referitor la ce ai scris mai devreme...nu stiu
Daca fac o comparatie intre posturile mele de acum un an si astea de-acum, nu stiu unde s-a dus veselia, bucuria; cred ca as fi greu de identificat Uof. Iertare. Sunt putin depresata. Nu stiu daca o sa-mi fac jurnal..da' stii cum ma mananca degetele uneori? Observ insa ca mi-e greu sa mai leg discutii pe forum, nu stiu ce e cu mine. Ori nu mai stiu sa fac conversatie, ori ....s-au schimbat multe. Nu stiu. Te pup, si pe tine, si pe Amalia, ca ma rabda in jurnalul ei, sa bat campii aicisha -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
27-09-2006, 07:42 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineataaaaaaaaa...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
27-09-2006, 07:57 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.795 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna dimieatza!
Habar nu am ce fac vecinii mei pr. ca aseara la 19 am plecat in bejenie Mi-au venit rusii Afara-i inorat, vreme de numarat bani Luchi te primesc cu drag. Greutatea de a mai posta pe forum e din cauza ca esti depresata, nu te placi tu pe tine si atunci in mintea ta zici: -Daca io nu ma suport, atunci oamenii astia necunoscuti de ce m-ar place? Iubire, problema e doar in capul tau. Hai deschide o Lukicafeeeeeee plizzzzzzzzzzzzzz Dar daca nu te simti inc ain stare hai sa aberam aici. Dragele mele citesc Calea Magului, dar tare greu merge. Lectia nr. 2 Intoarcerea magicului nu poate avea loc decat odata cu intoarcerea inocentei. Esentza magului este transformarea. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
27-09-2006, 08:16 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.795 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ieri am mancat:
-prinz - 2 aripioare de pui, brinza, rosii si ardei; -gustare - struguri si prune; -cina - o jumatate de cana de supa chioara, o felie de pipet de pui si o rosie. Dar la prietenii mei mirosea de balamuc o budinca cu brinza( paste , stafide, scortzisoara, ou, zahar, etc,..) si am mancat si cu ei o portie azi : - lapte 0,1 % cu fulgi de ovaz. Hai sa va povestesc ce m-a enervat omul meu aseara, noroc ca bausem o tona de ceai antistress -deci alataieri cand l-am sunat era in zona fara semnal; -am sunat o prietena care e cu ei si ea avea semnal, ca doar ea nu juca biliard la subsol -mi-a dat flit repede ca il asteptau baietzii sa dea o bila -ieri nu m-a sunat deloc; -aseara tarziu suna pe telefonul prietenului care ne-a gazduit, vb. ei de ale lor, iar cand prietenul il intreaba daca mai vrea sa vb. cu cineva banuiesc ca zice NU, caci inchid Am niste draci pe el, auzi nevasta la marginea depresiei, cu crize de panica repetate si el nici macar un telefon nu da. Cred ca de abia astepta sa scape de mine. Dar macar cu fiesa putea sa vb. Sunt tare dezamagita de el. Un egoist, vede el azi cand vine Nu-i o gandire pozitiva, dar barbatzii trebuie sanctionati sa nu mai faca. Dar la asta mai am timp sa ma gandesc. Lectia nr. 3 Magul priveste lumea in continua ei miscare, dar sufletul sau salasluieste in tinuturile luminii. Decorul se schimba, insa clarvazatorul ramane la fel. Trupul tau este doar locul pe care amintirile tale il numesc acasa. Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 27-09-2006, 08:16 AM -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
27-09-2006, 08:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza amalia !
sa inteleg ca dormi pe la prieteni pana iti montezi usa? aaaaaaaa.. sa stii ca mi-ai facut pofta cu budinca aia apropo... te rog frumos da-mi si mie linkurile alea depre ayurveda -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
27-09-2006, 08:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Hai sa va povestesc ce m-a enervat omul meu aseara, noroc ca bausem o tona de ceai antistress -deci alataieri cand l-am sunat era in zona fara semnal; -am sunat o prietena care e cu ei si ea avea semnal, ca doar ea nu juca biliard la subsol -mi-a dat flit repede ca il asteptau baietzii sa dea o bila -ieri nu m-a sunat deloc; -aseara tarziu suna pe telefonul prietenului care ne-a gazduit, vb. ei de ale lor, iar cand prietenul il intreaba daca mai vrea sa vb. cu cineva banuiesc ca zice NU, caci inchid Am niste draci pe el, auzi nevasta la marginea depresiei, cu crize de panica repetate si el nici macar un telefon nu da. Cred ca de abia astepta sa scape de mine. Dar macar cu fiesa putea sa vb. Sunt tare dezamagita de el. Un egoist, vede el azi cand vine Nu-i o gandire pozitiva, dar barbatzii trebuie sanctionati sa nu mai faca. Dar la asta mai am timp sa ma gandesc. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 27-09-2006, 09:02 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
27-09-2006, 08:57 AM
|
|
eu am comandat niste cartzi aici:
http://www.curteaveche.ro/booksearch.php?s...mp;collection=0 http://www.niculescu.ro/module.php?module=cautare Aici e un site gasit de mine; www.ayus.ro L-am certat la telefon. A zis ca daca am draci pe el e de bine. Inseamna ca in loc sa ma mai tem, am reusit sa ma infurii si e ok, mi-am revenit -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
27-09-2006, 08:59 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
mercic
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
27-09-2006, 09:03 AM
|
|
L-am certat la telefon. A zis ca daca am draci pe el e de bine. Inseamna ca in loc sa ma mai tem, am reusit sa ma infurii si e ok, mi-am revenit Hihi...ce-a stiut sa te calmeze -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
27-09-2006, 09:10 AM
|
|
L-am certat la telefon. A zis ca daca am draci pe el e de bine. Inseamna ca in loc sa ma mai tem, am reusit sa ma infurii si e ok, mi-am revenit Hihi...ce-a stiut sa te calmeze E barbatul meu -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| ina_ceva |
27-09-2006, 09:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Amalia, am si eu ceai de la Fares (antistres); mi-am facut o data , dar nu am vazut mare diferenta si am renuntat. Tu te simti bine dupa ce bei?
-------------------- |
| amalia0701 |
27-09-2006, 09:13 AM
|
|
Amalia, am si eu ceai de la Fares (antistres); mi-am facut o data , dar nu am vazut mare diferenta si am renuntat. Tu te simti bine dupa ce bei? Pai depinde cat bei. Io am baut ieri la serviciu mai mult de un l si parcva pluteam -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
27-09-2006, 11:30 AM
|
|
Baui cafeaua cu 2 p[atratzeel de Anidor.
acu iar ceai antistess( io nu stiu daca chiar funcitoneza sau creierul mei produce serotitina la gandul ca beaua ceai antistres ca dansez pe scaun pe muzica UB40 -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
27-09-2006, 11:31 AM
|
|
Amalia...ce contine ceaiul antistress?
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:43 PM |