![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
28-09-2006, 02:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Poate iti faci tu inchipuiri rele despre sotul tau,poate nu mai este asa cum iti pare tie.Sau poate are ceva probleme si nu vrea sa-ti spuie tie sa te deranjeze.Incearca si vorbeste cu el si lamuriti situatia.Nu tacea si nu tine in tine,discuta
-------------------- |
| amalia0701 |
28-09-2006, 02:23 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Poate iti faci tu inchipuiri rele despre sotul tau,poate nu mai este asa cum iti pare tie.Sau poate are ceva probleme si nu vrea sa-ti spuie tie sa te deranjeze.Incearca si vorbeste cu el si lamuriti situatia.Nu tacea si nu tine in tine,discuta Ai inteles gresit. Nu sunt suparata pe el. Vorbim, dar de ex. aseara a trebuit sa ma rog de el jumatate de ora sa stinga televizorul, pana mi-a sarit mie somnul. El a adormit si eu m-am perpelit 2 ore. As fi vrut sa inteleaga ca am inca stresul in cap si sa stinga televizorul sa adorm si eu. De asta am spus ca nu-i destul de atent la nevoile mele de acum. El adormit, a inceput sa sforaie si s-a dus somnul meu. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
29-09-2006, 06:26 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineata...Avem usa?
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
29-09-2006, 08:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Buna dimineata...Avem usa? da, da buna dimineatza amalia -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
29-09-2006, 10:27 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola amalia, fata iti scrisesem o polologhie si am ramas fara baterie la laptop
Iti pusasi usa? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| luchi |
29-09-2006, 12:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Iti pusasi usa? Amaliaaa? pusasi usa asa de bine ca nu sa deshchisa azi dimineata? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
01-10-2006, 09:12 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Te-ai incuiat pe dinafara?...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
02-10-2006, 08:17 AM
|
|
Ce-i cu tine iubita de nu mai apari. Sper ca esti bine.
![]() |
| aki |
02-10-2006, 08:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Poate iti faci tu inchipuiri rele despre sotul tau,poate nu mai este asa cum iti pare tie.Sau poate are ceva probleme si nu vrea sa-ti spuie tie sa te deranjeze.Incearca si vorbeste cu el si lamuriti situatia.Nu tacea si nu tine in tine,discuta Ai inteles gresit. Nu sunt suparata pe el. Vorbim, dar de ex. aseara a trebuit sa ma rog de el jumatate de ora sa stinga televizorul, pana mi-a sarit mie somnul. El a adormit si eu m-am perpelit 2 ore. As fi vrut sa inteleaga ca am inca stresul in cap si sa stinga televizorul sa adorm si eu. De asta am spus ca nu-i destul de atent la nevoile mele de acum. El adormit, a inceput sa sforaie si s-a dus somnul meu. Al meu in asa caz stii ce-mi spune?"De ce mereu trebuie sa fac numai ce vreai tu?""Eu vreau sa dorm cu televizorul aprins" -------------------- |
| amalia0701 |
02-10-2006, 09:17 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus dragelor!
Am golanit putzin vineri, mi-am luat o zi de CO. Mi-am pus usa joi, asta nu inseamna ca buba din capul meu s-a retras De vineri pana ieri am fost plecata cu niste prieteni la tzara, cica sa culeaga ei via caci eu m-am dar ranita repede Nu mai imi trebuie casa la tzara, am avut numai aventuri, masina s-a stricat, a ramas acolo Totusi am dormit foarte bine, m-am odihnit, asta ca sa ma pot perpeli azi noapte. Deci una peste alta nu prea am cu ce sa ma laud, decat ca am baut prea mult must si acu cbeau ceai de menta Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 02-10-2006, 09:18 AM -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
02-10-2006, 09:20 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
02-10-2006, 09:36 AM
|
Vreau si eu must -------------------- |
| bpaula |
02-10-2006, 09:48 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
salutare
ma alatur si eu doritoarelor de must...tare mi-i pofta..oare unde as gasi si in Timisoara sa beau o sticla? acum ca ai usa puternica te mai linistesti si tu...ce mama masii de treaba ca ti-am mai zis eu, daca dai la unul un dos de palma ii sar mucii pe pereti (scuze de limbaj)...principalul e sa nu fie proaspat varuit ca atunci pacat de pereti -------------------- |
| luchi |
02-10-2006, 09:52 AM
|
Pol, fereste-te de la a da astfel de sfaturi, daca nu vrei cumva sa vii la zugravit. Si de cand devenisi asa violenta?
in alta ordine de idei, chiar, cum a fost mustul? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| bpaula |
02-10-2006, 10:09 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
apoi nu mi-ar strica un antrenament la varuit...nu de alta dar peste 2 saptamani trebuie sa dau si la mine cu var si sa invat pe pereti la altii
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:21 PM |