![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
30-01-2008, 09:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Dragele mele sunt in pragul depresiei.
Nu vreau sa ma lamentez, caci sunt singura vinovata, dar am ajuns unde am plecat acum 3 ani, adica la 120 kg, un IMC de 43.55. Asta inseamna obezitate morbida. Stiu exact ce trebuie sa fac, dar mi-am gasit mereu scuze, si am pierdut tot ce castigasem. Ma simt invinsa de propria lacomie si inconstienta. Imi e frica ca o sa mor. Azi dimineatza priveam indicatia cantarului si nu stiam ce sa arunc pe gema pe el sau pe mine Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 30-01-2008, 09:52 AM -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| bubbles |
30-01-2008, 10:16 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dragele mele sunt in pragul depresiei. Nu vreau sa ma lamentez, caci sunt singura vinovata, dar am ajuns unde am plecat acum 3 ani, adica la 120 kg, un IMC de 43.55. Asta inseamna obezitate morbida. Stiu exact ce trebuie sa fac, dar mi-am gasit mereu scuze, si am pierdut tot ce castigasem. Ma simt invinsa de propria lacomie si inconstienta. Imi e frica ca o sa mor. Azi dimineatza priveam indicatia cantarului si nu stiam ce sa arunc pe gema pe el sau pe mine Amalia Acest mesaj a fost editat de bubbles: 30-01-2008, 10:35 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
30-01-2008, 10:34 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| bubbles |
30-01-2008, 10:37 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pai ce inseamna asta "
Bicicleta ce face?Nu plange ca nu o mai folosesti? Acest mesaj a fost editat de bubbles: 30-01-2008, 10:37 AM -------------------- |
| julyalina |
30-01-2008, 10:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
eu zic sa-ti dam o vorba lu' bubbles bicicleta ce face? la mine ai spus ceva de masuri extreme... si ti-am spus "daca tu crezi ca ti-ar face bine si ca ti se potriveste , fa-o ! singura chestie e sa nu papi in continuare la fel ca se largeste stomacul cu tot cu inel si balon dar eu stiu ca acum vorbeste amalia cea lenesa nu amalia naturista care tinea post, lua medicamente naturiste, facea salutul soarelui dimineatza si mergea pe jos "de bezmetica" . sunt convinsa ca dupa ce o sa anlizezi la rece o sa-ti treaca ideea asta cu masurile extreme si o sa te motivezi. daca nu te gandesti la tine, gandeste-te la familia ta ! ce o sa faca puiutzii tai fara tine ? te Acest mesaj a fost editat de julyalina: 30-01-2008, 10:56 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
30-01-2008, 10:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ok, te-ai cantarit! E bine ca stii ca stai rau, acum e timpul de actiune. Parerea de rau nu face acum decat sa urce cantarul si mai mult.
Hai ca nu e greu, sa-ti faci un meniu. Spune-mi daca vrei cu monti sau cu alta metoda si te ajut la meniuri, daca vrei. Iti dau idei de meniu pe o saptamana, tu sa le faci si sa le respecti. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
30-01-2008, 10:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
daca stau si ma gandesc mai bine, mergi la medic ! la nutritionist, pe psiho, la care vrei tu dar du-te macar la unul !
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| axe10 |
30-01-2008, 11:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ma alatur celor care sunt cu sutul pregatit ca sa-ti dea un impuls. Nu pot sa-ti iau mancarea din fata dar pot sa te indemn la o viata cat de cat sanatoasa. Nu sunt cel mai bun exemplu, dar ma tin si eu cum pot. Sa nu te puna [*****] sa iei carnet si sa nu te mai dai jos din masina...ca ti-o iei. Hai ca ai vazut ce bine ti-a prins acum 3 ani monti...sigur poti. Sarbatorile alea te-au indreptat pe panta nasoala si de acolo...ai fost ca un tavalug... Te pup si te urmaresc. Si daca simti ca poti rezolva ceva prin metoda spusa de july...studiaza...am vazut multe cazuri pe la tv...e si bine,e si rau...vorbim daca vrei! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
30-01-2008, 12:05 PM
|
Sunt bulversata.
De la fericirea de a avea masina noastra am caut in depresie rau. M-a apucat diareea si de azi dimineatza ma chinui sa inghit ceva. Am reusit sa mananc o banana, sa beau 2 cani de ceai de sunatoare cu menta si sa mananc un sfert de graham. Acu beau o cana de lapte de soia. Azi tzin post si vreau sa ma dezintoxic un pic. Imi fac programare la endocrinolog aici in Craiova sa repet analizele, daca-i cazul ma internez. Am o pritetena care si-a amenajat o sala, adica si-a luat banda si biciclete. De maine o sa merg la ea. Ne facem o trupa de 4-5 gagici care ne apucam de sport. Inchid jurnalul asta ca-i lamentabil. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| julyalina |
30-01-2008, 12:07 PM
|
orez fiert !
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
30-01-2008, 12:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Sa-ti fie cu noroc celalalt jurnal.Si hai la mobilizare.Eu am inceput cu sportul si acum ca sunt pe stop,ceva nu-mi ajunge ca nu pot alerga sau face Pilatess.Sa vezi ca-ti intra in singe ,te face dependenta de el.
-------------------- |
| lilistiuca |
30-01-2008, 12:19 PM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 452 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
iubita mea, la nutritionist cu tine. si eu am o amica care ajunsese la 110, cea care a fost la Ana Aslan la institut. e musai sa iti dea un meniu echilibrat si sa faci miscare....la greutatea ta mers pe jos. ideal ar fi sa iti iei un pedomedru si sa faci minim 10.000 pasi zilnic. gindeste cu bataie lunga!!! va trebui sa fii o soacra mica de nota 10!!! take care!!!!! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:30 PM |