![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
28-08-2006, 10:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Uite ca-ti facui si io o vizita!
Deci, tot cu Monti, in continuare... succes! O sa ma mai inspir din meniurile tale Dimineata procedez exact ca tine. Fructe si micul dejun hipoglucidic... la pranz si la cina treaba se cam complica Si, oricat m-am amagit, pana la urma alimentatia influenteaza si lactatia, asa ca, trebuie sa am grija totusi cu dieta asta. Nici pe ast mik nu pot sa-l privez de lapte... Sa ai o saptamana faina! -------------------- |
| amalia0701 |
29-08-2006, 08:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.821 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
am fost la Billa la cumparaturi Da' crenvurstii din parcare, au fost? Cred ca esti tare mandra de al tau sot, merita felicitat si incurajat! De data asta fara, crenvustii i-am pus in plasa. Ieri am mancat la prinz: -pui cu ciuperci si brinza de vaci cu gogosar, caci in loc sa imi iau la pachet nautul, am incurcat borcanele si am luat o cutie de brinza -ora 17 - lubenitza si pepene; -ora 18:20 - crenvusti de piept de pui si humus( naut). Apoi m-a adus al meu sotz la serviciu cu "cojitza" , au plecat tata la Deva si Ioana la Gorj. Azi: -ora 5:45 - 2 prune si jumatate de mar; -ora 6:20 - lapte 0% cu fulgi de ovaz; -ora 8:10 - cafea neagra; -am la pachet: humus, masline lights, rosii si ton. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
29-08-2006, 08:41 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Tin minte ca Doina zicea ca o sa te puna sa-i gatesti naut..ca ai zapacit-o cu retetele tale (si nu e singura Te pup, sa ai o zi faina! p.s. nebuni sunt multi, eu cand stau in dreapta si al meu conduce ii cam..blagoslovesc -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
29-08-2006, 08:44 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.821 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sexi vroia paritura de linte
Mie nu mi-a iesit pana acum bun nautul, cunparam humus de la billa, dar acum l-am lasta o noapte si jumatate de zi la inmuiat si l-am fiert in oala minune Am luat o punga de un kg de la billa, asa ca o sa mai vedeti naut in meniIo il intrebam daca pot sa fac semne obscene la idioti -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| luchi |
29-08-2006, 08:51 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Stii ce am patit eu? Imi taiase unul fata, aia din dreapta soferului mi-a aratat un deget, i-am arata si eu mai multe, numa' ca le-a vazut nenea care tocmai ma depasea si m-a intrebat ce am cu el -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
29-08-2006, 12:17 PM
|
ora 12:30 - prinz + 2 patratzele de Heidi 75%( 16 grame)
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| amalia0701 |
30-08-2006, 07:31 AM
|
-ora 17:15 - lubenitza;
-ora 17:45 niste nuci. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| amalia0701 |
30-08-2006, 11:02 AM
|
Azi :
-ora 6:10 - un mar; -ora 6:40 - lapte 0% cu fulgi de ovaz; -ora 7:30 - cafea; -apoi ceai cu chimbir; -pentru prinz: piept de pui la gratar cu salata de rosii. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| amalia0701 |
30-08-2006, 12:58 PM
|
desert - 2 patratzele de Heidi 75% - 16 gr.
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| amalia0701 |
30-08-2006, 06:14 PM
|
ora 17: 00 - struguri;
-ora 17:30 niste nuci. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| luchi |
30-08-2006, 07:08 PM
|
Buna seara, Amalia! Ce mai faci, in afara de a manca echilibrat?
Nu ai mai scris mai nimic despre tine - mai e nebunie la tine la servici sau lucrurile au revenit cat de cat la normal? Ma primesti si pe mine sa ma mai plang (sau nu) pe aici? Abia m-am intors din concediu, si iar au luat-o toate razna. Te pup. In afara de ciocolata neagra, nimic dulce? Eu mananc anidor de suparare..si in amintirea unor vremuri trecute p.s. am reusit sa fiu incoerenta, da' maine revin si cu traducerea -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
31-08-2006, 07:32 AM
|
Servus iubita!
Cu drag te primesc oricand. La serviciu e balamuc, am adjunctul in concediu pana in 11, asa ca nu pot parasi Craiova, vin in fiecare zi de L-L si dimineatza si seara la program. E mai lejer acasa ca Ioana e la Gorj in vacanta si gatesc cand am chef, sau cand ajung pe acasa Acu daca avem masina sera ne dam prin oras, cica facem cumparaturi Citesc niste carti de Deepak Chopra, incerc sa inteleg cat mai multe despre ayurveda. Nu ma consider la regim, incerc sa ma ordonez un pic, sa intru intr-o "rutina" alimentara corecta. Beau 2-3 l de ceai cu ghimbir pe zi. Imi fac planuri sa plec in "luna de miere" in noiembrie cu al meu sot sa sarvatorim 13 ani de casnicie Cam atat. Tu unde ai fost in concediu? Poze nu vedem si noi? Tarziu pe la 23 am baut o cana de lapte 0% Azi ora 5:30 - struguri; -ora 7:00 - lapte cu fulgi( intre cele 2 un somn -acu cafea. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| amalia0701 |
31-08-2006, 09:04 AM
|
-ceai cu ghimbir;
-pentru prinz am : 3 rosii, un gogosar, o conserva de ton mica, o lamaie, piept de pui si cascaval. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| luchi |
31-08-2006, 09:30 AM
|
Amalia, de ceva timp vreau sa te intreb - cum e ceaiul cu ghimbir? La gust, vreau sa zic
Noi am aniversat ieri mai putini ani de casnicie decat voi..Sa aveti o "luna de miere" asa cum va doriti. Tot vreau sa ajung in oras sa ma uit dupa niste carti, am nevoie de ceva, poate meditatie, nu stiu, ceva sa ma echilibreze, pentru ca, mai nou, serviciul imi solicita mult prea mult nervii. Nu credeam sa ajung sa spun asta, dar imi doresc un sef((a) care sa se poarte ca atare, as renunta la sesiunile de shoping impreuna si la confidentele pe care mi le face, pentru a nu ma pune in situatii delicate. Ieri, de exemplu, am fost buimaca toata ziua - ma sunase seara sa ma roage sa fac un breviar de calcul pentru o lucrare predata (ea e plecata din oras), ca a primit amenintari ca va fi data in judecata daca nu le prezinta pana la pranz, ieri. Normal ca acele calcule nu se puteau face in cateva ore, ci in cateva zile. M-a enervat cumplit ca a pasat pe umerii mei toata responsabilitatea, eram hotarata sa-mi dau demisia. In rest..concediul mi-a depasit asteptarile: am fost la salina, la Praid (undeva in Harghita), la tratament, apoi Maramures, putin prin Brasov, Sighisoara, la ai mei la Piatra..pacat ca au fost doar doua saptamani. Poze am pus dincolo. Poate ma inspir si eu din meniurile tale. Am nevoie de disciplina, ca dupa ce am fost cuminte in concediu, acum, cu dau de stres, cum ma reped in dulciuri. Na, ca am scris povesti nemuritoare Ioana cand vine acasa, nu ti-e dor de ea? Hai ca acusi incepe scoala, si incep si sedintele cu parintii, si apare si dirigu' -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
31-08-2006, 06:40 PM
|
Eu am cumparat ghimbir condiment de la Kotanyi.Am vazut ieri la Metro si radacini, dar erau cam 90.000 kg si nu m-au prea tentat.
Il beau ca infuzie, apa fierbinte cu un varf de cutzit de ghimbir, sau fac ceai de fructe si pun deasupra ghimbibul( ca sa nu ma plicitsesc alternez) Sa fitzi fericiti toata viatza si sa va iubitzi mult. Azi al meu sotzior a fost inaintat in functie, sunt tare mandra de el. Tuturor serviciu ne solicita nervii. Io care sunt o agitata, incerc sa ma temperez cu cateva exercitzii de respiratie. Pe mine m-au ajutat cartea lui Depaak Chopra, mi-am mai cumaparat cateva, le-am facut stiva la capul patului, acu citesc Insomnia( nu ca as avea probleme, mai mult de curioasa, caci io cum pun capul pe perna dorm lemn Mi-e dor de Ioana, vorbim zilnic la telefon, acum e in ultima suta de m cu recapitularea, face exercitii la mate si gramatica si citeste Morometzii. Azi prinzul la 12:00 apoi: -ora 16:40 struguri; -ora 17 :30 - supa de rosii, o mana de biscutizi Ditta cu chimen si 4 biscuitzi digestivi cu miere.Vin rusii si mi-a venit pofta de dulce. De acu doar ceai. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 12:48 AM |