![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
06-10-2006, 01:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
WE placut...
O sa tin cont de sfatul tau privind "detasarea" lui Mocutza in patul lui personal -------------------- |
| aki |
06-10-2006, 01:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Si-l anexezi pe sot la patul personal
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
06-10-2006, 03:18 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
-------------------- |
| amalia0701 |
06-10-2006, 06:17 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Neatza, amalia!!! O curiozitate am: de ce papi drojdie? Pentru vitaminele B. Asa recomanda Monti: MAI ÎNTÂI VITAMINELE Cum nivelul vitaminelor este, pentru mulţi dintre voi, aproape de cota de alertă iar pentru alţii doar o veche amintire, va trebui să vă refaceţi rezervele. Trebuie ştiut că absenţa sau cel puţin insuficienţa vitaminelor are o responsabilitate importantă în ceea ce priveşte oboseala. Se întâmplă mai ales în cazul vitaminelor din grupa B şi vitaminei C. Unii ar putea crede că e suficient să le caute acolo unde sunt, adică în farmacii. Dacă acest lucru este necesar, îl vom face, dar numai dacă nu există o soluţie naturală şi asta din diverse motive. Mai întâi, din cauza unui principiu: dacă ne mulţumim să acceptăm ideea conform căreia alimentaţia modernă este lipsită de nutrimentele esenţiale şi că este suficient, pentru a echilibra balanţa, să recurgem la produse de sinteză ale industriei farmaceutice, noi nu vom contribui la rezolvarea problemei dramatice a epocii noastre, în care industria agroalimentară nu se preocupă absolut deloc de conţinutul nutriţional al produselor sale. Dacă mâine aerul este poluat până la punctul la care devine irespirabil, va fi probabil posibil să sfătuim pe fiecare să poarte mască de oxigen, sau chiar să-l invităm să cumpere regulat doze de oxigen, cum se procedează deja în Japonia. Ar fi totuşi mai simplu să suprimăm poluarea, dar pe de o parte asta ar fi puţin prea « ecologic » şi pe de altă parte mai multe pieţe potenţiale ar putea astfel scăpa de mai multe rele. Ar fi totuşi păcat. Oricum, oricare ar fi dozajul, vitaminele de sinteză sunt mai puţin asimilate decât vitaminele prezente într-un aliment, pentru că există în produsele naturale şi alte substanţe pe care le cunoaştem prea puţin şi care au ca efect de potenţializare a absorbţiei lor. Pentru a avea doza zilnică de vitamina B, e suficient să consumăm drojdie de bere uscată, care este un produs natural. Îl găsim mai peste tot: în marile magazine, în farmacii sau în magazinele specializate. Ar trebui deci făcută o [*****]ă de drojdie timp de o lună, toată faza I, plus o lună în a doua fază. După cum am zis, această doză importantă de vitamina B ar trebui să contribuie nu doar la reducerea oboselii ci ar da rezultate rapide în privinţa rezistenţei unghiilor şi a frumuseţii părului. Mai mult, drojdia conţine crom, care contribuie la corectarea hiperinsulinismului. FRUCTE ŞI VITAMINA C Prin ingerarea unui suc de fructe proaspete (lămâie, grape-fruit sau portocală), vom putea începe micul dejun. Vom putea mânca un fruct, kiwi fiind cel mai indicat căci conţine de 5 ori mai multă vitamina C decât portocala, într-un volum mai mic. Dacă fructul este stors, trebuie să-l bem imediat, căci orice întârziere degajează o degradare considerabilă a vitaminelor. A bea un suc de fructe din comerţ este o prostie, căci chiar dacă este « numai fruct », de mult timp nu mai conţine aproape nici o vitamină. Drept urmare, trebuie să notăm că, oricare ar fi fructul ales pentru micul dejun, trebuie neapărat să-l mâncăm înainte de orice alt lucru, adică pe stomacul gol. Azi am mancat asa: - curmale cu ceai pe la 14; -la 17 : ciorbitza de vita, ciuperci cu cascaval, cas , crenvusti de piept de pui, rosie si ardei. Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 06-10-2006, 06:22 PM -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Lacry |
06-10-2006, 06:24 PM
|
Neatza, amalia!!! O curiozitate am: de ce papi drojdie? Pentru vitaminele B. Asa recomanda Monti. Azi am mancat asa: - curmale cu ceai pe la 14; -la 17 : ciorbitza de vita, ciuperci cu cascaval, cas , crenvusti de piept de pui, rosie si ardei. Mey, da' te tzii de dieta, nu gluma... ma apuca asa o invidie Eu iau biomarin plus, la fel ca in timpul sarcinii, care contine ulei de peste, vit. B9 si vit. B12... B12 in general se gaseste doar injectsbil... de aceea produsul asta mi s-a parut ok, mai ales pe perioada sarcinii -------------------- |
| amalia0701 |
06-10-2006, 06:36 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am uitata sa spun ca pe la 13:30 am mancat niste struguri.
Nu am avut vums a plec de la serviciu, si nu aveam pachet nimci, iar prin sertar aveam curmale si ciocolata -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
06-10-2006, 08:17 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Mnasearaaaaa....sotzul sta cu musafirii si eu am venit sa scriu repede...nu scapi asa usor de mine. Vad ca te distrezi cu fetele...am papat prostii azi...hmmm...am si baut..Sangria...sunt in forma
Maine dupa ce plasez vitamina dau o raita sa trec de faza de ciocanitoare...nu prea-mi plac viermisorii...ma gadila in gat cand ii inghit Aaaaa....vezi...cel mai tare cadou...sotzul a venit azi pe la 13.00 la mine la serviciu....SURPRIZA...Il stiam departe. Am primit un trandafir rosuuuuu....oare ce inseamna astaaa????? Acest mesaj a fost editat de lliliana: 06-10-2006, 08:19 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Tulip |
07-10-2006, 08:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna,Amalia!De mult timp iti citesc jurnalul....
Am o intrebare...in cat timp ai dat jos asa de multe kg?De cand ti-ai deschis acest jurnal? -------------------- |
| mirela_awad |
08-10-2006, 12:37 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
AMALIA am citit mai sus ca te tii serious de dieta.Bravo! Ma bucura sa aud asta sau sa citesc.LLialiana sangria ai cumparat-o sau ai facut-o tu acasa? e super buna ,nu?
|
| amalia0701 |
08-10-2006, 06:25 PM
|
|
Buna,Amalia!De mult timp iti citesc jurnalul.... Am o intrebare...in cat timp ai dat jos asa de multe kg?De cand ti-ai deschis acest jurnal? Aveam 120 de kg in ianuarie 2005, uite o poza poza decembrie 2004Fumam cel putzin un paceht de tzigari pe zi La mine acu e mai mult un mofd de viatza, acu incerc sa invatza regulile ayurvedice. Asa ca tzin un fel de MOnti adaptat la ayurveda. Lili oauuuuuuuuu, dragutza surpriza sotzului Miri nu sunt 100 cuminte, nu tzin un regim anume, mai mult adaptez. Azi: -ora 10 drojdia si struguri; -ora 12 lapte 0,1% cu fulgi de ovaz, o gura de cafea si o patraztica de anidor; -ora 14:30 8 curmale; -ora 17 :30 - niste fistic, ciorbitza de pui( a avut si 2 cartofi) si ravioli cu branza si smantana. Acu ceai. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Lacry |
08-10-2006, 08:18 PM
|
Chiar ca esti demna de lauda, daca te-ai lasat si de fumat! Felicitari sincere!
-------------------- |
| Tulip |
08-10-2006, 09:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Amalia,felicitarile mele,spectaculoasa schimbarea!Si
-------------------- |
| lliliana |
09-10-2006, 07:47 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
AMALIA am citit mai sus ca te tii serious de dieta.Bravo! Ma bucura sa aud asta sau sa citesc.LLialiana sangria ai cumparat-o sau ai facut-o tu acasa? e super buna ,nu? Mi-a adus-o sotzul de la mama ei...Spania. Salut Amalia Acest mesaj a fost editat de lliliana: 09-10-2006, 07:47 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
09-10-2006, 11:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Aaaaa....vezi...cel mai tare cadou...sotzul a venit azi pe la 13.00 la mine la serviciu....SURPRIZA...Il stiam departe. Am primit un trandafir rosuuuuu....oare ce inseamna astaaa????? Oare ce inseamna aceasta? si al meu mi-a aduce trandafiri.Doar numai atunci cind ne-am certat si cind isi cere iertare Asa de tare imi place cind mi-a aduce flori,dar vreau sa-mii aduca fara cearta.Oare va citi el aceasta [quote name='amalia0701' date='08-10-2006, 07:25 PM' post='16811'] [quote name='Tulip' post='16760' date='07-10-2006, 09:24 PM'] Fumam cel putzin un paceht de tzigari pe zi [/quote] Si eu pe 22 octombrie implinesc 2 luni de cind nu fumez -------------------- |
| amalia0701 |
09-10-2006, 12:09 PM
|
|
Chiar ca esti demna de lauda, daca te-ai lasat si de fumat! Felicitari sincere! Sa stii ca daca beau ceva alcool, la vreun chef imi vine pofta de trage si o pipa Multumesc pentru felicitari, dar mai am mult de lucru. Azi am mancat: -ora 6:30 - drojdie; -facut salutul soarelui, exerctiii de respiratie si meditatie; -apoi mancat coliva si o cana de lapte 0%; -cafea; -un l de ceai; -acu mananc niste curmale; - pentu prinz am ciorbitza de pui si orez integral cu pui si sos. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:35 PM |