![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
09-10-2006, 12:30 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
FII PLIN DE VIAÞÃ!
ASOCIAÞIA NAÞIONALÃ PENTRU PROMOVAREA MEDICINELOR NECONVENÞIONALE (AMN-ROMÂNIA) organizeazã în principalele localitãþi ale þãrii un curs intensiv pentru armonizarea profundã a fiinþei umane, cu începere din luna octombrie CURS DE AYURVEDA CUNOAªTEREA TRADIÞIONALÃ INDIANÃ ASUPRA VIEÞII În Bucureºti, CONFERINÞA DE DESCHIDERE va avea loc vineri 13 octombrie 2006, ora 18.30 la Muzeul de ªtiinþe ale Naturii GRIGORE ANTIPA, din Piaþa Victoriei, în Amfiteatrul „Nicolae Bãlcescu” INTRAREA LIBERÃ!Subiecte din cuprinsul cursului: expunerea unor învãþãturi fundamentale despre viaþã cunoaºterea tipologiei constituþionale ayurvedice recomandãri cu privire la alimentaþia naturalã folosirea înþeleaptã a plantelor medicinale modalitãþi tradiþionale de reîntinerire ºi revitalizare modalitãþi naturale de reducere a stresului modalitãþi practice de digitopuncturã redobândirea tonusului erotic-amoros armonizarea stilului modern de viaþã al omului Cursul beneficiazã de o prezentare interactivã modernã, realizatã de lectori cu o vastã pregãtire în domeniu Intereseaza pe cineva? Io m-as duce, dar nu singura. iar Sys e la munca la ora aia -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
09-10-2006, 12:37 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Ar fi frumos...e cam mare distanta...dar te insotesc cu spiritul
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 09-10-2006, 12:39 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
09-10-2006, 12:39 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ar fi frumos...e cam mare distanta...dar te insotesc cu spiritul -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Lacry |
09-10-2006, 09:20 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Pupam pe Amalia si-i dorim o noapte placuta!
-------------------- |
| amalia0701 |
10-10-2006, 08:52 AM
|
|
Aseara am mancat:
- 18:30 ravioli cu carne si brinza, cu jumatate de gura caci cealalta era amortzita de la dentist -apoi pe la 22 niste fistic si 2 patratele de anidor Azi : -drojdia; -2 felii de graham cu miere si lapte 0,1%; -cafea; -acu niste biscutizi Ditta cu ceai. La 12 o sa mananc crenvusti de pui, cas, rosii si ton caci la 12:30 trebuie sa fiu iar la dentist -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| honey79 |
10-10-2006, 10:04 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pupicei la o fata scumpa.
O zi superba iti doresc , plina de soare. Bafta la dentist. Pupic dulcic si imbratisez cu drag. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| aki |
10-10-2006, 12:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.282 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bafta la dentist.Sper sa nu simti durere.Cel mai tare mi-i frica sa ma duc la dentist si ginecolog
-------------------- |
| lliliana |
10-10-2006, 01:08 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Iubita...ce mai faci?
M-am intalnit alalteieri cu o amica, locuieste cu mine pe scara. A avut 135 kg. Merge de ceva timp la Aqua-fitness. A slabit 15 kg si din cate stiu eu nu tine vreo dieta speciala. Tu vad ca si papi destul de ingrijit. Te admir. Ai grija de tine. Gandeste-te, poate gasesti o piscina. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 10-10-2006, 01:08 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
11-10-2006, 11:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Amalia, sa ai o zi super.
Ce oroare am de dentisti, nu ai idee. Am fost cu Bia la control pt. aparatul dentar si astia vor sa facem un nou aparat ca nu e facut in Spania, adica sa dau din nou 2000 de euro si cate 76 de euro fiecare consultatie, ca nu scrie pe aparat made in Spanin, asa ca am renuntat sa o mai duc la dentist, mai bine o trimit in tara odata la 3 luni si o vede ortodontul ei. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| aki |
11-10-2006, 11:34 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.282 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salutari Amlalia
-------------------- |
| Lacry |
11-10-2006, 09:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Si eu ma duc maine seara la dentist.. finnaly! Astept de mai bine de 2 saptamani sa ma cheme la proba pentru o lucrare; am stat cu doi dinti piliti fara lucrare provizorie, m-am spalat pe dinti numai cu apa calda si m-am trezit noptile cu niste dureri cumplite. N-am luat analgezice din cauza de alapta; toate sunt la contraindicatii sau administrare cu precautie... asa ca, am suferit ca un caine, in tacere.
Las' ca scapam noi si de vizitele astea ... nesuferite la dentist -------------------- |
| aki |
12-10-2006, 08:36 AM
|
Salut Amalia.Pupici de la mine
-------------------- |
| lliliana |
12-10-2006, 09:16 AM
|
|
Salut...Ce-ai rezolvat cu dentistul? L-ai batut? Sau nu te-a durut? Hmmm...sunt alergica la anestezice. Asa ca de cate ori ma duc la dentist, am ganduri ciudate la adresa lui...saracul.
Ei...o zi frumoasa si cu multe, multe bucurii iti doresc. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 12-10-2006, 09:17 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
12-10-2006, 10:29 AM
|
|
Servus dragelor!
Cu dentistul sunt abia la inceput, mi-a pilit in stanga jos, dar mai am mult de lucru. astept sa ma sune sa imi puna lucrarea. Am mari probleme cu dantura, am stat 20 de ani ca o nesimtzita inculta si am numai pauze Am hotarat sa imi pun pe rand, mai incetisor, sa fac fatza cu banii ca sa ii pun pe totzi de portzelan. dr, e super fain, are un cabinet ultimul ragnet, o mana usora si cum ma stramb imi face anestezie si nu mai simt nimic. Am fost mai mult pe teren zilele astea. Ma bate tare gandul sa vin maine la Bucuresti, dar nu am gasit cu cine sa merg la intalnire la Antipa Liliana aquagimul e visul vitetzii mele, dar in Craiova nu exista nici macar o piscina Pana una lata, desi eu nu mai tzin vreun regim, decat incerc incetisor sa aplic principiile ayurvedice var=d ca bombonel da inapoi. Ieri am mancat asa: -dimieatza cozonac cu lapte 0%; -cafea; -pe la 12:30 niste biscutizi ditta cu chimin si niste curmale; -pe la 17 ( atunci am ajuns acasa) ciorbitza si piept de pui, crenvusti de pui cu rosii si cas; -pe la 20 niste pui la rotisor cu 3 tortelini cu spanac si brinza. Beau in fiecare zi cel putzin 2 litri de ceai, acu antistress si somn usor seara , ambele de la Fares. Le beau fierbintzi cu ghimbir in ele. Fac niste exercitii de respiratie, meditatie zilnic. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
12-10-2006, 10:52 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.363 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Amalia, se vad rezultatele regimului tau!
Daca vii in weekend in Bucuresti, m-as bucura sa ne vedem! Succes la dentist si o zi frumoasa! te pup -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:57 PM |