![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
16-10-2006, 12:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Felcitari Amalia pentru tiker si sa porti sanatoasa papucii
-------------------- |
| amalia0701 |
16-10-2006, 01:03 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
16-10-2006, 01:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Amalia sunt foarte impresionata de ambitia ta
-------------------- |
| Sexymom |
16-10-2006, 03:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mama gagico ce bine te ti de regim, as vrea si eu sa am aceleasi vesti ca si tine dar nu am chef de nimic.
Sa porti sanatoasa pantofii si sa te ajute la slabit in continuare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| amalia0701 |
17-10-2006, 07:30 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Amalia sunt foarte impresionata de ambitia ta 96 aveam in decembrie, la inceput, cand e facuta poza din avatar. Apoi m-am relaxat si am luat-o pe aratura. Dar inca is aici. Acum imi cad iar hainele de pe mine si mi drag. Sexi culmea e ca nu tzin nici un regim acum, slabesc pe strs, deci e nesanatos. Toate energiile mele sunt indreptate spre mentinerea echilibrului la cap. Spre regasirea puterii sa nu mai fac atacuri de panica, sau sa le trec usor. Ieri am mancat la prinz asa: -ciorbitza de zarzavat cu pui; -paste cu sos de pui , gratinate cu brinza telemea de capra. -seara ceaiuri. Am facut si aseara si azi dimineatza exercitzii de yoga, respiratie si meditatie. Azi la 4:15 iar m-am trezit caci cineva incerca sa darame usa vecinilor, noroc ca Marius era acasa, l-am trezit si am reusit sa ma linistesc. Evident ca nu am mai adormit, asa ca la 5:30 am facut oatul, am aerisit si m-am apucat de yoga Mama gagico ce bine te ti de regim, as vrea si eu sa am aceleasi vesti ca si tine dar nu am chef de nimic. Sa porti sanatoasa pantofii si sa te ajute la slabit in continuare. Da-mi adresa sa las un bilet la vizitatorii nocturni sa faca scandal la tine la bloc Felcitari Amalia pentru tiker si sa porti sanatoasa papucii Ieri cand am plecat la prinz de la munca se pusese o ploaie torentiala, eu nu aveam umbrela, am intrat in primul magazin si am cumparat una, sdar oricum am ajus acasa ciciulete. Am regretat ca nu mi-a scos pantofii la plimbare. Asa ca azi: am pantofi noi -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
17-10-2006, 07:31 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
17-10-2006, 07:58 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Amalia...O zi frumoasa sa ai. Uite...pentru tine, un motiv de meditatie
"Inițiații au știut întotdeauna importanța nutriției, au descoperit de mult timp că alimentele sunt concepute și pregătite în laboratoarele divine de deasupra cu infinită înțelepciune și că ele conțin elemente magice care fac posibil ca omul să aibă revelații. Ei mai știu că trebuie să creeze anumite condiții înainte de a beneficia de alimente. Deși nutriția este la originea războaielor și revoluțiilor, nu se poate spune că lumea o consideră de primă importanță. Oamenii sunt instinctivi în ce privește mâncatul, ca și animalele și nu au noțiunea de beneficiu spiritual ce poate deriva din a mânca într-un anumit mod; de fapt ei nu știu să mănânce. Urmăriți oamenii, veți vedea cât de mecanic mănâncă, înghițind fără să mestece și lăsând tot felul de idei haotice și sentimente să se amestece cu procesul de digestie, secreție și eliminare a toxinelor. Și apoi se miră de ce se îmbolnăvesc. E din modul lor de a mânca. În familie, toți sunt ocupați să citească, să privească la TV, să muncească până se așează la masă și atunci încep să pălăvrăgească, să se certe. O masă luată în asemenea condiții te face să nu mai vrei altceva după aceea decât să dormi, ești așa de greu că nu mai ai entuziasm pentru nimic. Dacă mănânci cum ar trebui, te simți în formă, lucid și gata de lucru după masă. “Cum ar trebui să se mănânce?”. Vă voi spune ce face un Inițiat. Mai întâi, știind că trebuie să pregătească cele mai bune condiții posibile pentru a beneficia de elementele pe care Natura le-a creat, începe prin a se reculege rămânând tăcut și închinându-și gândurile Creatorului (tăcerea la masă nu e caracteristică mănăstirilor). Inițiații și înțelepții întotdeauna au mâncat în tăcere. El mai știe că prima îmbucătură e cea mai importantă (cel mai important moment al oricărei acțiuni este primul pas) pentru că ea semnalizează eliberarea forțelor care, odată eliberate, nu se opresc, ci continuă până la capăt : dacă începi într-o stare de armonie, orice vei face va fi armonios până la capăt. Apoi, el mănâncă încet și mestecă bine, nu doar de dragul digestiei lui, ci pentru că gura este un laborator spiritual care absoarbe energiile eterice subtile înainte de a transmite părțile grosiere spre stomac. Gura este pentru planurile subtile ceea ce stomacul este pentru planul fizic, un instrument foarte perfecționat cu glande pe și sub limba care captează particulele eterice, ceea ce explică de ce poți fi complet refăcut și bine dispus, când ești slăbit de foame, de prima îmbucătură înainte ca ea să aibă timp să ajungă în stomac. Gura absoarbe energia și o trimite la sistemul nervos înainte ca alimentele mai puțin subtile să poată ajunge la stomac." Mihaiil Aivanhof ...Yoga nutritiei -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
17-10-2006, 08:00 AM
|
Amalia pupici
-------------------- |
| buretel |
17-10-2006, 09:31 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
neatza
mi-i dor de tine -------------------- |
| amalia0701 |
17-10-2006, 06:12 PM
|
|
Servus dragelor.
Liliana multumesc. Cred ca asta-i cauza pentru care slabesc, incerc sa aplic niste reguli de cum se mananca mai mult de ce mananc. Azi am mancat pe la 14 un mar, iar pe la 16 dupa o vizita la dentist ( proba la lucrare) : -4 masline mari( cat nistew prune) cu cas si crenvusti- pana se incalzea supa -ciorbitza de pui; -varza in vasul roman cu iaurt. Acu ceai, poate mai tarziu niste fistic. Si o noapte mai buna ca ziua de azi Amalia pupici Am iubita, sper sa aiba si Cel de Sus, caci pentru prima data ma simt slaba si neajutorata. Mi-a adus Marius azi de la Manastirea Cozia o carte de rugaciuni, poate nu va vine sa credeti dar e prima din viatza mea neatza mi-i dor de tine Ba mie mi-e mai tare dor de tine -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
17-10-2006, 09:00 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Servus dragelor. Mi-a adus Marius azi de la Manastirea Cozia o carte de rugaciuni, poate nu va vine sa credeti dar e prima din viatza mea Am fost de un Paste la Inviere acolo. Trec mereu pe Valea Oltului. Ai mei, desi au locuit de la 10 ani in Sibiu....se trag de undeva de pe langa Horezu. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 09:00 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
18-10-2006, 07:53 AM
|
|
Aseara am facut iar yoga, exerctiti de respiratie si meditatie.
Am fost tare agitata, abia am adormit, dar nu am mai putut manca aseara. Azi: -drojdia; -yoga, exerctiti de respiratie si meditatie; -o cana de lapte 0% cu fulgi de ovaz; -niste biscuitzi dita cu chmen; -5 curmale; -acu cafea cu o patratzica de cicolata cu 75%. M-am gandit sa suplimentez MD, daca tot nu pot manca seara. Mi-am facut si un l de ceai -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
18-10-2006, 07:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Neatza!
La ce frig e, ceaiul e numa' bun. Azi cumpar curmale, m-ai convins. vad ca si pe Liliana. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
18-10-2006, 08:00 AM
|
Salut Amalia.Cum ai dormit draga?O zi linistita iti doresc
-------------------- |
| julyalina |
18-10-2006, 08:28 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza amalia !
bun ceaiul ala ! macar asa poti sa bei 2 litrii de lichide. te inteleg cu dormitul -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:44 PM |