![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
20-10-2006, 08:44 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Azi :
-5:30 trezit fara ceas, mai lenevit pana la 6; - drojdia; -din lipsa de lapte mcancat 3 curmale si luat un iaurt la pachet. Iaurtul e infiorator de rece, asa ca am mancat niste biscutzi digestivi, cativa ditta( ador gustul de chimen) si ma chinui cu un iaurt mare.Dar o sa ma dau batuta si sa trec pe ceai. Am uitat sa spun ca nu am luat Mg cu B6, dic cauza ca in general vuitaminele B dau pofta de mancare si io si asa am 96,4 de kg. Il cred pe Monti ca necesarul zilnic de B-uri il iau din drojdie. Am uitat sa va spun ca aseara am fost la detrataj si am eliminat si ultimele urme ale tutunului Si tot ieri am fost la sedintza Ioana a fost la prima opereta din viatza ei : Biccacio si i-a placut foarte tare, a fost cu clasa si ei l-au invitat pe dirigu cu nevasta. Pe mine nu a vrut sa ma duca De azi m-am hotarat sa nu mai beau cafea si imi pica ochii in gura. [Mi-a explicat ca in psihoterapie, pentru a vindeca fara medicamentatie, pe cineva de panica trebuie expus la stimul in mod repetat, lipsindu-l de masurile lui de precautii. Astfel pacientul expus in mod repetat la stimul isi creeaza imunitate si ajunge sa nu se mai teama. apropo... de unde iei magneziul ala ? de la farmacie? Da dar e cam scump, 8 lei pastila. Sunt cutii de 50 si de 100 de pastile. Eu am luat o cutie mare, eu iau 3/zi si ii dau Ioanei cate 2/zi, caci ultima data cand am facut analizele avea ca si mg mai proaste ca ale mele. Ii fac o cura de 10 zile si apoi poate ajungem sa facem analizele. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
20-10-2006, 09:30 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Da dar e cam scump, 8 lei pastila. Sunt cutii de 50 si de 100 de pastile. Eu am luat o cutie mare, eu iau 3/zi si ii dau Ioanei cate 2/zi, caci ultima data cand am facut analizele avea ca si mg mai proaste ca ale mele. Ii fac o cura de 10 zile si apoi poate ajungem sa facem analizele. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
20-10-2006, 09:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Aham. Stiam eu ceva, vorbisem cu Pol despre aspectul asta.
Pana una-alta, iau spirulina si echinaceea, si nu stiu ce sa aleg intre redigest si liv 52. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
20-10-2006, 09:52 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Amalia.Deacum aveti caldura?
Noi unde stam acum la gazda suntem la primul etaj si stapinul ne-a spus ca iarna e o caldura de te inadusi trebuie sa deschizi geamull.Asteptam caldura,e foarte frig in casa Amalia cum arata curmalele.Eu le stiu denumirile in limba rusa si nu pot intelege care-s -------------------- |
| julyalina |
20-10-2006, 10:00 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Amalia cum arata curmalele.Eu le stiu denumirile in limba rusa si nu pot intelege care-s ![]() ![]() ![]() ce zici akisor? crezi ca acum le poti localiza? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
20-10-2006, 10:20 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Mi-a explicat ca in psihoterapie, pentru a vindeca fara medicamentatie, pe cineva de panica trebuie expus la stimul in mod repetat, lipsindu-l de masurile lui de precautii. Astfel pacientul expus in mod repetat la stimul isi creeaza imunitate si ajunge sa nu se mai teama. Psihoterapia e super. Bine gandit. E foarte diferita de psihologie si psihiatrie...da insa rezultate super tari. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
20-10-2006, 10:25 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Amalia cum arata curmalele.Eu le stiu denumirile in limba rusa si nu pot intelege care-s ![]() ![]() ![]() ce zici akisor? crezi ca acum le poti localiza? La noi se numesc FINICI.Merci Alinus -------------------- |
| amalia0701 |
20-10-2006, 10:42 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Aham. Stiam eu ceva, vorbisem cu Pol despre aspectul asta. Pana una-alta, iau spirulina si echinaceea, si nu stiu ce sa aleg intre redigest si liv 52. liv52, io de la redigest nu am inteles nimic Salut Amalia.Deacum aveti caldura? Noi unde stam acum la gazda suntem la primul etaj si stapinul ne-a spus ca iarna e o caldura de te inadusi trebuie sa deschizi geamull.Asteptam caldura,e foarte frig in casa Amalia cum arata curmalele.Eu le stiu denumirile in limba rusa si nu pot intelege care-s Si la mine in casa e cald, daca nu bate vantul Nu am apucat sa schimb geamurile, apartamentul e pe 3 parti de bloc si cand e furtuna afara se face curent si tot frigul intra in casa. Daca nu bate vantul, trebuie sa deschid foarte des geamurile caci e foarte cald. Dar mie imi palce sa fie cam 23 de grade, altfel nu ma simt confortabil Mai vedem, deocamdar=ta e soare afara, se incalzeste -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
20-10-2006, 11:25 AM
|
|
http://media.huon.ro/bildserie/huon/Balul_...ildseite1.shtml
Aici nepoata mea a fost prezentatoarea A se vedea poza 28 -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
22-10-2006, 07:36 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna seara Amalia...Uite ca se distreaza frumos tinerii din ziua de azi...nu?
Iti doresc o noapte linishtita. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
23-10-2006, 07:14 AM
|
|
Buna dimineataaaa...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
23-10-2006, 08:16 AM
|
|
Buna dimineatza!
O saptamana faina sa avetzi! Sambata a foat ziua lichidelor: -MD - drojdie; -lapte cu fulgi; -Prinz si cina - supa crema si ceaiuri. Ieri: -drojdia; -suc de grepfruit; -apoi chef cu fetele: salate, un snitzle mic, 2 prajiturele si o felie imensa de tort; -cina cana cu lapte. Azi: -drojdia; -lapte cu fulgi; -niste biscutizi Ditta si digestivi. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Karin |
23-10-2006, 08:24 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza Amalia!
Place la mine de tine ca esti consecventa! Nu ca altii... Sa ai o zi de luni usoara si o saptamana minunata! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
23-10-2006, 08:27 AM
|
|
Neatza Amalia! Place la mine de tine ca esti consecventa! Nu ca altii... Sa ai o zi de luni usoara si o saptamana minunata! -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| aki |
23-10-2006, 08:33 AM
|
Salut Amlia.O saptamina usoara iti doresc
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:27 PM |