![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
23-10-2006, 09:20 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Salut Amlia.O saptamina usoara iti doresc M-a enervat fiemea ieri cu fitze si figuri incat cred ca trebuie sa ii trag o mama de bataie sa ma racoresc -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
23-10-2006, 09:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza amalia !
stii... am si io o intrebare am avut si eu o periada in care am luat cate 1 cub mic de drojide pentru B-urile din ea si ... m-am ingrasat p.s. nu bate copilul Acest mesaj a fost editat de julyalina: 23-10-2006, 09:26 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
23-10-2006, 09:30 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Si mie-mi da Cristi lectii...are experienta de-acu' cica...
M-am dus cu ea in magazin sa-i cumpar pantofi sport...de firma neaparat -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
23-10-2006, 09:39 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Iau drojdie uscata, o linguritza dimieatza pentru vitaminele B.
Sambata am fost la niste prieteni la gradina sa luam aer. Ioana numai figuri ca ea vroia in parc cu rolele. Ieri am iesit cu niste prieteni in parc, ea cu rolele, fara aparatori,nu si-a luat de acasa decat palmarele........ S-a imbracat la role cu ultimii blugi, cei care ii smulg de pe ea sa-i spal, daca a r putea ar dormi si cu ei Iar acolo tot nemultumita, stresata, nesimtzita. A avut mare noroc ca nu am batut=o acolo. Inca sunt super furioasa pe ea. Vrea fata libertate, vroia sa haladuiasca singura de nebuna pe alei, nu pe velodrom unde e amenajat pentru biciclete si role. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Lacry |
23-10-2006, 09:50 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ei, esti putzin cam aspra cu domnisoara...
Nu fi suparata, uite ce zi frumoasa! Te pupam, eu si Mai Marele Imashului -------------------- |
| amalia0701 |
23-10-2006, 09:52 AM
|
|
Ei, esti putzin cam aspra cu domnisoara... Nu fi suparata, uite ce zi frumoasa! Te pupam, eu si Mai Marele Imashului Sunt cu nervii ferfentiza din cauza copilei mele pe care nu am reusit sa o educ corescpunzator, asa ca sunt furioasa. Ai grija cu mai marele imasului, caci sunt nite bestiiiiiiiiiiiiii iti prind slabiciunea si apoi e greu sa lupti cu bucata din tine, dar e greu si sa accepti ca ai ratat ca parinte. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Lacry |
23-10-2006, 10:03 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ca sate mai inseninez putin, imediat pun un link in jurnalul meu cu cele mai hlizite poze ale cireselor nascute in aceeasi perioada cu Mocutz.
In curand o sase rezolve problema cu papushica ta... -------------------- |
| Nessie |
23-10-2006, 10:34 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.363 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Amalia, te iau in brate si te pup!
Felicitari pentru ticker! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
23-10-2006, 10:40 AM
|
|
Nessie
Am vorbit de 5 ori ca mandra mea la tel. O certai Ce intalnire? Io nu pot pe 29, dar cred ca o sa vin vineri si sa ma intorc sambata seara la Craiova. Noaptea se schimba ora. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| honey79 |
23-10-2006, 10:42 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pupicei dulcei, iubita si imbratisari cu drag.
O zi minunata iti doresc si o saptamana super. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| amalia0701 |
23-10-2006, 10:46 AM
|
|
Pupicei dulcei, iubita si imbratisari cu drag. O zi minunata iti doresc si o saptamana super. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
23-10-2006, 10:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.363 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cum ce intalnire? Uite acilisea! Toata lumea e binevenita, nu numai neuronii!
Pai daca te intorci sambata seara e bine ca intalnirea e chiar sambata si poate pe la ora 1. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
23-10-2006, 10:55 AM
|
|
Cum ce intalnire? Uite acilisea! Toata lumea e binevenita, nu numai neuronii! Pai daca te intorci sambata seara e bine ca intalnirea e chiar sambata si poate pe la ora 1. Io citisem ca intalnirea e pe 29 Asata-i duminica -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
23-10-2006, 11:19 AM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
23-10-2006, 11:28 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Amalia nu sti cat de bine te inteleg in privinta copilei, si Bibi poarta numai o pereche de blugi pe care o adora .A intrebat-o o fata in parc daca nu are si altceva cu ce sa se imbrace.
Si are sifonierul plin de toale, sta sa pice pe ea, eu ma enervez dar eu ii cumpar din ce in ce mai multe. De ex. am fost in Decatlon sa ii iau un trening nou si i-am luat 6 perechi de pantaloni. Nu 2 macar. Sotul meu e tare suparat pe mine ca nu am limite.Si pe buna dreptate. Liliana, si eu am fost sa ii cumpar adidasi Biancai, Puma , cum imi plac mie, cu arici, si a facut Ba o mutra de ziceai ca nu e normala la cap. Asa ca i-am luat ce a vrut ea, adica o pereche de adidasi ROZ, cu 2 curele impletite si talpa aerata. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:13 PM |