![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| MIRRRUNA |
24-10-2006, 11:24 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
|
| amalia0701 |
24-10-2006, 12:32 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Multumesc iubita! Am mancat : peste, brinza de capra si 2 linguri de zacusca. Acu beau ceai cu ghimbir. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
25-10-2006, 07:28 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
neatza, Amalia!
Intrebare de baraj: ai depistat ce dosha dezechilibrata ai in functie de cele scrise in Greutatea ideala? Nu stiu exact cum sa apuc problema, parca am putin din fiecare, dar mai mult Kapha. Cine e nebunul care te-a reclamat la ministru? Of, iubita, sunt convinsa ca tu iti faci foarte bine treaba, sper sa nu te afecteze prea mult reclamatia. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
25-10-2006, 07:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Amalia imi pare rau ca ai probleme si tu cu fata.Dar lasa ca trece si o sa inteleaga.A mea mai facut o gafa si iarasi e pedepsita.Nu are voie sa se uite la televizor inca o saptamina.A trecut cu stiloul albastru pe rosul profesoarei,adica ce a corectat profesoara cu rosul ea a trecut cu albastru.A primit pedeapsa destul de calma si sade numai in camera ei
-------------------- |
| lliliana |
25-10-2006, 07:59 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Amalia...Of...toata lumea e cu fundu'n sus am impresia. Las' ca trece...toate trec. Norocul nostru ca putem uita. Uof...Pup dulcic.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
25-10-2006, 08:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| bubbles |
25-10-2006, 08:18 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.040 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata amalia...o zi frumoasa iti doresc
-------------------- |
| amalia0701 |
25-10-2006, 08:21 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
neatza, Amalia! Intrebare de baraj: ai depistat ce dosha dezechilibrata ai in functie de cele scrise in Greutatea ideala? Nu stiu exact cum sa apuc problema, parca am putin din fiecare, dar mai mult Kapha. Cine e nebunul care te-a reclamat la ministru? Of, iubita, sunt convinsa ca tu iti faci foarte bine treaba, sper sa nu te afecteze prea mult reclamatia. Dupa teste am iesit de tip Pitta-Vata. io fiind obeza, am crezut ca ma dezechilibru Kappa, dar nasha mea care e in anul VI de studiu al medicinei ayurvedice mi-a zis ca-s Pitta-Vata cu Vata dezechilibrata. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Karin |
25-10-2006, 09:47 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza Amalia!
Dormisi bine azi noapte? Te tzuc, sa ai o zi calma! -------------------- ![]() |
| MIRRRUNA |
25-10-2006, 09:48 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
neatza, Amalia! Intrebare de baraj: ai depistat ce dosha dezechilibrata ai in functie de cele scrise in Greutatea ideala? Nu stiu exact cum sa apuc problema, parca am putin din fiecare, dar mai mult Kapha. Cine e nebunul care te-a reclamat la ministru? Of, iubita, sunt convinsa ca tu iti faci foarte bine treaba, sper sa nu te afecteze prea mult reclamatia. Dupa teste am iesit de tip Pitta-Vata. io fiind obeza, am crezut ca ma dezechilibru Kappa, dar nasha mea care e in anul VI de studiu al medicinei ayurvedice mi-a zis ca-s Pitta-Vata cu Vata dezechilibrata. am comandat si eu cartea mi'am facut testul dar jur ca pe un ochi mi'a intrat si pe alalalt o iesit nu mai stiu la ce m'am incadrat. tin minte parca... era prima si a treia? eu am inceput sa adopt chestia cu urmaritul senzatiei de saturatie. |
| amalia0701 |
25-10-2006, 10:52 AM
|
|
Un angajat nebun de la o firma cu care eu am relatii de colaborare, a vrut sa il reclame pe seful lui, neavand sorti de izbanda la ei la firma a reclamat la mien la firma ca seful lui ne-a corupt pe toti si aducem prejudicii de miliarde firmei. Prima reclamatie a fost la directorul meu la minister, evident ca nimic din reclamatie nu s-a gasit pe teren. Acu omu reclama la ministru, inclusiv pe directorul meu ca nu afacut cercetarea temeinica Mari probleme cu tavanul au unii oameni, acu omul astepta sa primeasca audienta la dl ministru ca sa semnaleze marile fapte de coruptie facute de seful lui. Un dement. Dar pentru ca reclamatia are date de identificare ale nebunului trebuie cercetata. Nu imi fac griji, acu chiar ma distreaza cu ce tampenii se ocupa unii oameni, dar poate in "realitatea" lui asa o fi cum spune, ca prea reclama cu foc. Ioana nu e pedepsita asa rau, a pierdut niste bani asa ca i-am taiat alocatia. O sa primeasca bani cand stie sa aiba grija de ei. Apoi a luat ieri 2 de 10 Trebuie sa cumpar un cadou, caci maine Ioana merge la ziua unei fetite si nu am nici o inspiratie Karin am dormit, dar m-am trezit de vreo 2 ori. Asera a fost cum a fost ca era omul langa mine, dar la noapte ii plecat, oi vedea cat oi dormi. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
25-10-2006, 11:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
dimineatza scrisem si io ceva aici dar a murit calculatorul daca poti, si daca ai timp ... ne faci si noua un rezumat al cartii? faza cu greutatea ideala ma intereseaza -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
25-10-2006, 11:34 AM
|
|
dimineatza scrisem si io ceva aici dar a murit calculatorul daca poti, si daca ai timp ... ne faci si noua un rezumat al cartii? faza cu greutatea ideala ma intereseaza Mi greu. Citeste cartea -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Sexymom |
25-10-2006, 02:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Amalia,cam agitata zilele astea, asa te simt eu de aici.Sa sti ca am inceput sa dorm si eu prost de cand nu mai e al meu in pat, in ultimul timp spune ca adoarme fetele si il aud sforaind primul si pe ele chitaind langa el.
Am avut si noi aniversari zilele astea , si Bianca i-a luat cadou un stilou cu penita de aur si o carte.Poate fi o idee.Nu costa mult un stilou Mont Blank. Si o ultima intrebare...zacusca nu ingrasa? ca am si eu de la mama de acasa dar nu am mancat de frica ca ma ingras.E facuta cu ulei simplu nu de masline, si nu are ciuperci. E reteta aia traditionala. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| aki |
25-10-2006, 02:14 PM
|
Ioana nu e pedepsita asa rau, a pierdut niste bani asa ca i-am taiat alocatia. O sa primeasca bani cand stie sa aiba grija de ei. Apoi a luat ieri 2 de 10 Trebuie sa cumpar un cadou, caci maine Ioana merge la ziua unei fetite si nu am nici o inspiratie Crezi ca sunt prea severa -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:28 PM |