![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
25-10-2006, 05:26 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sexi sa stii ca sunt tare incordata.
Nu imi gasesc inca echilibrul, fac inca atacuri de panica, tratamentul parca-i apa de ploaie. Acu imi caut un psihoterapeut, ca psihiatra nu mi-a dat de cap. De fapt nu am vrut sa iau un tratament de lunga durata cu multe efecte negative. Azi ma simt rau, Marius e plecat noaptea asta. Am hotarat sa nu mai dau bir cu fugitii si sa raman acasa, nu o sa pot pleca mereu. Nu de alta dar o sa se sature si prietenii mei sa ma gazduiasca Azi toata ziua mi-a venit sa plang .......... Nu am luat nici o pastila, decat magneziu. Acu-s la munca. Vestea buna e ca mi-am pus primii 3 dinti din lungul sir de gauri Zacusca o poti manca pe o felie de brinza sau pe un ardei. Nu o manca cu paine si nu un borcan odata O seara linistita va diresc, a mea o sa va spun maine cum a fost -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
25-10-2006, 05:34 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sexi sa stii ca sunt tare incordata. Nu imi gasesc inca echilibrul, fac inca atacuri de panica, tratamentul parca-i apa de ploaie. Acu imi caut un psihoterapeut, ca psihiatra nu mi-a dat de cap. De fapt nu am vrut sa iau un tratament de lunga durata cu multe efecte negative. Azi ma simt rau, Marius e plecat noaptea asta. Am hotarat sa nu mai dau bir cu fugitii si sa raman acasa, nu o sa pot pleca mereu. Nu de alta dar o sa se sature si prietenii mei sa ma gazduiasca Azi toata ziua mi-a venit sa plang .......... Nu am luat nici o pastila, decat magneziu. Acu-s la munca. Vestea buna e ca mi-am pus primii 3 dinti din lungul sir de gauri Zacusca o poti manca pe o felie de brinza sau pe un ardei. Nu o manca cu paine si nu un borcan odata O seara linistita va diresc, a mea o sa va spun maine cum a fost In seara asta...caldura pe care-o simti suntem noi...Shi panica nu mai e...TI-am furat-o eu... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
25-10-2006, 05:42 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Daca ar fi asa simlpu vin personal la Arad cu primul tren sa ti-o aduc.
Luai o valeriana, poate mo mai linisti. Pe prospect scrie de 3/pe zi cate una pentru stari de agitatie si 3 pentru inducerea somnului. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
25-10-2006, 05:44 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Daca ar fi asa simlpu vin personal la Arad cu primul tren sa ti-o aduc. Luai o valeriana, poate mo mai linisti. Pe prospect scrie de 3/pe zi cate una pentru stari de agitatie si 3 pentru inducerea somnului. Te ashtept... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 25-10-2006, 05:44 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
25-10-2006, 05:54 PM
|
|
Am stat pe ganduri...tu ai atacuri de panica. E nevoie intr-adevar de medicatie la asha ceva, dar nu rezolva problema decat pentru moment. Mie imi faci impresia unei persoane puternice. Tre' sa tragi de tine. Te rog din suflet incearca sa gaseshti un psiho-terapeut, sau incearca sa mergi la Bucureshti intr-un weekend la nishte workshop-uri. Stiu sigur ca ajuta. Insotit de medicatie shi alte alea da rezultate spectaculoase, pentru ca te ajuta sa intelegi de unde tzi se trage si lucreaza la cauza...direct...nu la efect...asha cum lucreaza medicamentele in cazul asta. Tu ai nevoie sa intelegi de unde ti se trage...si de multe ori shtiu ca e shocant motivul problemei, aproape de necrezut.
Cred ca ma repet...nu psiholog, nu psihiatru...psihoterapeut...e cu totul altceva. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 25-10-2006, 05:55 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| MIRRRUNA |
25-10-2006, 06:58 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
Ami, nu stiu ce sfaturi sa'ti dau
Tu ai o casutza, nu ai treaba si nu cunosti nici un damblagiu, nu ai camatari pe constiintza... ai o viata normal, o familie fericita si tre sa ai grija de ea daruindu'le liniste ta! Sper ca n'am facut mai mult rau decat bine spunandu'ti lucrurile astea. Dar chiar as vrea sa te vad linistita, vesela si tzopaind cum erai odata, nu de mult |
| Lacry |
25-10-2006, 07:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Draga noastra Amalia, ne pare taaare rau ca nu te simti bine!! Si nu vrem sa plangi!
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
25-10-2006, 07:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Gandeste pozitiv! Suntem aici pentru tine!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
25-10-2006, 09:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- In stand by...
|
| amalia0701 |
26-10-2006, 07:36 AM
|
|
Multumesc dragelor!
Din pacate, aseara mi-a fost iar rau, nu am reusit sa merg acasa asa ca m-am dus la o prietena, apoi cu ea la mine sa imi iau schimburi si pe Ioana si am dormit la ea. Am dormit usor, dar sunt constienta ca nu0i rational ceea ce am facut, dar era calea cea mai usoara. Acum imi caut un psihoterapeut, daca nu gasesc in Craiova sunt hotarata sa vin la Bucuresti. Trebuie sa imi fac curat in creier, nu reusesc singura, iar pastilele is apa de ploaie. Si nu rezolva problema de fond. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
26-10-2006, 07:53 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineata amalia !
am citit despre atacurile de panica... pot sa-ti spun ca eu am o prietena foarte buna care sufera de asa ceva ( pe langa depresie) si stiu ca se duce la medic si face psihoterapie si ia medicamente. la inceput se ducea de 2, 3 ori pe saptamana , acum nu mai are nevoie asa des si se duce cam 1 data pe luna la doctor. acum, prietena mea vrea sa faca un bb daca nu gasesti un medic bun acolo pot sa vorbesc cu ea si sa-ti dau numele doctoritei la care se duce ea. te Acest mesaj a fost editat de julyalina: 26-10-2006, 07:54 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
26-10-2006, 08:01 AM
|
|
Buna dimineata Amalia. Nu-i nimik iubita...ai dormit la o prietena...este vreme sa incerci. O sa reuseshti pana la urma. Tu esti bine iubita. Shtiu personaje carora le e teama sa iasa singure pe strada. Nu te necaji, esti puternica si o sa reusesti. Aduna-te un pik...nu te poate invinge asha ceva. Ai trecut tu peste chestii mult mai grele, sunt convinsa. Pup dulcik si urez o zi frumoasa si linishtita.
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 26-10-2006, 08:01 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
26-10-2006, 09:56 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.365 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
26-10-2006, 10:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Amalia.Imi pare rau ca inca esti speriata.Trebuie ceva sa faci cu teama aceasta ca doar nu o sa umble toata viata cu dormitul pe la prieteni.Cred ca trebuie sa te duci la Bucuresti pantru o consultatie.Si eu ma duc cu problema mea.Ca nu mai este posibil asa
-------------------- |
| amalia0701 |
26-10-2006, 11:32 AM
|
|
Va multumesc la toate pentru sustinere.
Azi am mancat asa: -o banana; -ceai de menta; -12:00 - cirbitza de pui si o pulpa de pui cu legume( mai multi cartifi fierti, mazare, fasole verde) si salata de varza la un "restaurant" de pe aici. M-au invitat niste colegi, parca a mers bine mancarica calda la stomacul meu agitat. Omul meu m-a anuntzat ca ramane si azi la Pitesti, asa ca o sa dorm tot la prietena mea. Nu o sa imi mai fac mustrari de constiinta, ca nu are rost. Iau lucrurile asa cum sunt, inca caut doctor. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 06:00 PM |