![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
09-11-2006, 02:05 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Saluuuut...ce face doamna norocoasa care merge la toate intalnirile Oneden fara sa ne duca shi pe noi, astea mai fefavorizate, cu dumneaei...mmmm? Faci bine, stiu eu. Sa ai grija de tine prin Bucureshti, sa nu te rataceshti iar...ca mi s-a stricat elicopterul personal
O zi superba shi sa fii fericita shi multumita. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 09-11-2006, 02:06 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
09-11-2006, 07:09 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Salut Amalia Nu iubita, la o prietena., am fost aseara si am mancat o felie de pizza si una de tort cu mere si frisca Servu Honey Lili, stai blanda ca si daca ma pierd imi gasesc repede azimutul, mai sun un prieten Azi o zi de rahat. Umblat pe la urgenta, la IML, bleach.... Nu puteam si io sa intru in concediu linistita Dar gata, mai muncesc doar noaptea asta, iar dimieneatza la 7 in tren si GO spere capitala -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
09-11-2006, 10:18 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Amalia Nu iubita, la o prietena., am fost aseara si am mancat o felie de pizza si una de tort cu mere si frisca Servu Honey Lili, stai blanda ca si daca ma pierd imi gasesc repede azimutul, mai sun un prieten Azi o zi de rahat. Umblat pe la urgenta, la IML, bleach....[size=1] Nu puteam si io sa intru in concediu linistita Dar gata, mai muncesc doar noaptea asta, iar dimieneatza la 7 in tren si GO spere capitala Spital?...Sper ca eshti bine. Ai grija de tine. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
10-11-2006, 05:22 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sunt foarte bine.
Peste 2 ore evadez la Bucurestim, omul meu mi-a dat liber sa raman si sambata noaptea ca se descurca el cu fiesa Oricum trebuie sa vin sambata mai devreme caci Duminica la ora 14 plecam in CONCEDIUUUUUUUUUUU Doar noi doiiiiiiii -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
10-11-2006, 08:41 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Uau, te invidiez, sincer, ca pleci in concediu. Sa ai parte de vreme faina, sa te odihnesti, sa revii cu bateriile incarcate.
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
10-11-2006, 08:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza amalia !
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
10-11-2006, 11:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Esti o fericita, nu am mai aut un week-end numai pt.mine nu mai stiu de cand
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| ina_ceva |
10-11-2006, 11:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Amalia, esti dragalasa foc
Concediu placut alaturi de sotziorul tau. Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 10-11-2006, 11:44 PM -------------------- |
| amalia0701 |
11-11-2006, 12:21 AM
|
|
Esti o fericita, nu am mai aut un week-end numai pt.mine nu mai stiu de cand Sexi a fost o zi plina, alergat de la psihoteraput la reflexoterapie, apoi la Sys si dupa la o intalnire la drum de seara cu membrii ONEDEN. Ai fost si tu acolo, am facut poze special pentru tine A fost o seara super faina, m-am simtit tare bine cu fetele si baietzii Localul dragutz, trebuie sa marturisesc si imensul TIRAMISU Acum va pupicesc pe totzi , trebuie sa dorm ii fac bagajul lui Sys( am promis) iar maine ma asteapta asa: -trezit la 7; -prins tren de 8:45; -mers la cumparaturi cu finutza mea care implineste 6 ani , luni 13.11.2006; -sarbatorit pe finutza la ei acasa, anticipat caci luni nu suntem in oras, sau le-o fi strans cineva si le-o fi si calcat -facut bagaje pentru noi( inclusiv strans haine de pe sarma si calcat ce-i necesar -facut bagaje pentru Ioana caci o mutam o saptamana la prieteni. -eventual facut si curat sa gasim frumos cand ne intoarcem. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| crissy |
11-11-2006, 11:50 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Buna Amalia.
Vad ca esti ocupata tare. Am intrat si eu sa va urez concediu placut cu vreme frumoasa. Spor la treburi, distractie placuta la petrecere iar finutza sa va traiasca multi ani fericiti. -------------------- In stand by...
|
| lliliana |
11-11-2006, 12:20 PM
|
|
Amalia...iti doresc sa te distrezi in concediul acesta. Va urez sa va redescoperiti. Poate luati un start nou dupa...Pup.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
11-11-2006, 12:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Concediu placut si multa odihna iti doresc! Sa nu fiti prea cuminti!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| amalia0701 |
11-11-2006, 04:00 PM
|
|
Servus !
Am ajuns acasa, cumparat cadou finutza. Mancat, inca nu ma hotaras ce haine imi iau la mine, asa ca mai aman facutul bagajului. Beau o cafea mare decofee cu scortzisoara si lapte cu 2 randuri de Milka diet Sper sa nu vin cu 5 kg in plus de la Herculane Ieri am mancat asa: -ora 3:30 o banana; -ora 6:30 un kiwi si un grpefuit; -ora 9:30 niste biscuitzi ditta( cam jumatate de punga, decivreo 80Gr); -ora 16:30 - 2 randuri de cioco Milka diet; -ora 18:30 - un cubuletz de cascaval si cateva linguri de dulceatza de fragutze; -ora 20:30 - o salata cu somon, cascaval. motzarella, ou, varza chinezaeasca, etc...; -apoi un tiramisu de palstic. -ora 23( 2 bacalvale mici Azi: -ora 7:30 -o banana; -ora 10 - o banana si biscutzi ditta; -ORA 14:30 -piept de pui, masline lights, rosii, ciuperci cu cascaval si motzarella. Acu ma duc la ziua finutzei, dar is satula, asa ca o sa incerc sa fiu cuminte. Amalia...iti doresc sa te distrezi in concediul acesta. Va urez sa va redescoperiti. Poate luati un start nou dupa...Pup. Promit sa nu stam prea mult acoperitzi Concediu placut si multa odihna iti doresc! Sa nu fiti prea cuminti! Promit sa fim foarte cumintzi Va pupiesc fetelor si va promit sa nu fac nimic din ce nu ati face voi Poate o fi deschis vreun internet cafe prin herculane sa va vizitez....... Acu simt lipsa unui laptop. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| crissy |
11-11-2006, 04:12 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Amalia,
-------------------- In stand by...
|
| Lacry |
11-11-2006, 09:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Concediu placut
Sa va distrati... sa va ganditi si la noi ( mey, altii amaratii merg la servici, cresc bebelusi Pupici razaciosi tare! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 06:04 PM |