![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
22-11-2006, 10:16 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus dragelor!
Ma bucur ca v-au placut pozele. O sa le las pana maine si apoi o sa sterg cele cu chipuri Imi este un somn de imi vine sa pun capul pe birou. Au fost 2 zile infernale de cand am venit la serviciu, nici acasa nu a fost mai bine. Ioana azi o sa mearga la scoala, desi io nu i-as da drumul. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
22-11-2006, 10:23 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Dar nu ma inteleg cu ea, cica a pierdut destul si ca se plictiseste acasa.
Io as mai tine-o sia zi, dar nu-i chip sa ne intzelegem. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
22-11-2006, 10:41 AM
|
|
Ba io te pupez mai tare. Tu ai avantajul de a fugi pe malul marii......... Io ca sa ajung undeva unde-i frumos trebuie sa fac cel putzin 100 km.......... Dar sa fim optimisti, soarele a evnit sa ne incalzeasca incheieturile -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
22-11-2006, 11:17 AM
|
|
Sa reluam raportul la ce mananc:
-ora 6: - drojdia; -ora 6:30 - o banana: -ora 8 - 3 felitze de paine integrala prajita; -cafea decofee; -ceai cu lamaie. Am pentru pachet - ciorbitza de linte, humus si masline lights. Ma mai gandesc daca imi cumpar ceva langa( vreu crenvusti 2 vegetali ) -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
22-11-2006, 11:25 AM
|
|
amalia tare mult mi-ai lipsit, n-am mai apucat sa vorbim de o vesnicie. superbe pozele, peisajele, dar mai ales rasfaturile culinare cat despre cuplul fericit Multumesc Sunt tare norocoasa ca ma suporta Am uitat sa spun ca am mai mancat o lingura de trotil ayurvedic - miere( io am pus de mai ca de aia aveam), ghimbir ras, scotisoara, lamaie si propolis. Super energizant si descongestionat al cailor respiratorii. Am mai facut aseara un test. Relfexoteraputa, m-a invatzat sa imi pun seara inate de culcare tinctura de iod, pe picioare, la incheietura degetului mare, pe fata labei piciorului. Daca dimineatza se mai vede iodul e ok, daca nu, iseamna ca organismul are o carentza si sa fac chestia asta din 2 in 2 seri, pana se echilibreaza iodul din organism. Mi-a recomandat asta pentru ca i-am spus ca am facut toate testele endocrinologice si nu am nici o dereglare, adica sunt inca in cote. Mi-a recomandat sa fac o testare cu biorezonantza. Ce stiti de testele astea? Aparatul ala pe care se testeaza cosmonautzii? -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| michelle |
22-11-2006, 12:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Buna, Amalia!
Imi cer scuze ca dau buzna la tine in casa Am vazut si eu pozele, cred ca v-ati simtit extraordinar. Am o nedumerire referitoare la humus: ce condimente se pun si cum se serveste? Pupici, o zi minunata! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| amalia0701 |
22-11-2006, 12:25 PM
|
|
Bine ai venit
In retzetele de pe net in humus era doar sare, piper si patrunjel. Dar io am pus si un pic de ulei de masline extravirgin. Io am pus in apa in care l-am fiert ceapa, usturoi, 2 morcovi, sare, piper.As fio spus si foi de dafin, dar nu mai aveam, asa ca am pus cimbru. Am un condiment de la Beirut, cred ca are in el si chimion, piper si inca ceva.....nu imi amintesc, dar e deosebit si imi place mie. In humusul cumparat de la Billa am vazut ca pun si susan, dar nu stiam cum sa il pun. M-am gandit sa il dau prin rasnitza de cafea, dar am renuntzat. Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 22-11-2006, 12:25 PM -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| ina_ceva |
22-11-2006, 12:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Buna!
Eu am cumparat humus din magazin (mi-ai facut pofta) si mi-a placut; pe langa intrebarile puse de miha am si eu una: cum se face humusul, din ce? Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 22-11-2006, 12:27 PM -------------------- |
| michelle |
22-11-2006, 12:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ina, se face din naut.
Din cate vad eu, se pot pune condimentele preferate.. Sunt tare curioasa, ca eu am mancat doar boabe de naut glazurate si mi-au placut. Pasta se serveste unsa pe paine? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| amalia0701 |
22-11-2006, 12:34 PM
|
|
Buna! Eu am cumparat humus din magazin (mi-ai facut pofta) si mi-a placut; pe langa intrebarile puse de miha am si eu una: cum se face humusul, din ce? Se fierbe nautul. In mod normal se inoaie de seara, dar io il pun in oala minune si in 2 ore e facut. Cu diverse.....apoi il blenderesti Pe mine nu ma duce ficatul la ceapa prajita in ulei asa ca pun ceapa si usturoiul in apa sa fiarba. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| ina_ceva |
22-11-2006, 02:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Multumesc de informatie
-------------------- |
| amalia0701 |
22-11-2006, 06:33 PM
|
|
Ina, se face din naut. Din cate vad eu, se pot pune condimentele preferate.. Sunt tare curioasa, ca eu am mancat doar boabe de naut glazurate si mi-au placut. Pasta se serveste unsa pe paine? Pe paine integrala si fara ulei de masline in ea, merge la MD glucidic( pentru Monti) Dar eu evit sa mananc paine, asa ca o mananc pe castravete, ardei, brinza... Am mai mancat azi: -ora 18:30 - 3 mere mici. M-am investigat cu aparatul minunene si am o groaza de hibe....dar una peste alta sunt destul de sanatoasa Acu trebuie sa studiez ce mi-au recomandat si sa ma hotarasc daca iau ceva de la ei sau incerc sa remediez carentzele altfel. Grav e ca nivelul serotoninei e 54( normal e 80-100) restul de bolesnizte le spun maine -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| buretel |
22-11-2006, 10:20 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
vin si io cu reteta de humus
deci se face din naut (cel mai bun e cel din conserva, scurs), care se pune in blender impreuna cu putin usturoi, putin ulei de masline extravirgin (preferabil aciditate 0.3), si pasta de susan care se cheama tahini (amalia, asta e susanul de care vorbeai mai sus humusul se serveste intr-un castronel cu putin ulei de masline adaugat in mijloc (f putin, cat sa se vada), si cateva frunze de patrunjel, pt decoratie. cel mai bine se serveste cu lipie calda (merge la mw)...yumm...buun. apropo de naut, aseara m-a cuprins elanul sa fac o mancarica de naut, preparata ca cea de fasole. eu am avut naut boabe, la punga in fine, dupa ce l-am scurs m-am apucat sa toc ceapa. care ceapa...ia-o de unde nu-i oricum, am luat nota 8 ps: foarte interesanta ideea cu tinctura de iod. -------------------- |
| Lacry |
22-11-2006, 10:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
buretel, si eu am luat o data naut... a zacut punga mult si bine la "provizii in caz de lipsa totala de mancare". Si candam catadicsit sa-l prepar, n-a iesit...m-am ofticat raaau! Si am ramas asa, ofticata...si n-am mai luat naut in scopul de a-l prepara eu niciodata
-------------------- |
| buretel |
22-11-2006, 10:32 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
buretel, si eu am luat o data naut... a zacut punga mult si bine la "provizii in caz de lipsa totala de mancare". Si candam catadicsit sa-l prepar, n-a iesit...m-am ofticat raaau! Si am ramas asa, ofticata...si n-am mai luat naut in scopul de a-l prepara eu niciodata si eu am aruncat restul pungii -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:27 PM |