![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
29-11-2006, 02:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ok, recunosc, sunt economista blonda pe din'auntru. Azi esti tare cu fundul in sus. Glumeam draga mea. Lasa ca vin io joi si te binedispun. Daca ne intalnim numai io cu tine si cu Juliana poate mergem intr-un club. Ce zici? Te pirasc lui al tau -------------------- |
| amalia0701 |
29-11-2006, 02:56 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Salut duamna. Urez de bine shi de multzumire sufleteasca. E interesanta relatzia cu sheful... Suntem prieteni de o groaza de ani. Am vrut sa-i punem nasi, dar nu i-am gasit in timp util -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
29-11-2006, 03:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
29-11-2006, 03:03 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ok, recunosc, sunt economista blonda pe din'auntru. Azi esti tare cu fundul in sus. Glumeam draga mea. Lasa ca vin io joi si te binedispun. Daca ne intalnim numai io cu tine si cu Juliana poate mergem intr-un club. Ce zici? Te pirasc lui al tau Pe mine ma parasti? Nu-i bai ca-i spun io. Eu l-am invitat sa mearga cu mine, dar a zis ca are treaba, eventual daca ajunge si el seara tarziu in Bucuresti. Asa ca Aseara am mancat mamaliga cu lapte, mamaliga cu brinza si smantana, iar dupa mi-am bagat nasul in halvaua copilei Azi: -ora 7- drojdia; ora 7:30 - suc de portocala, mandarina si grepfruit; -apoi lapte de soia cu un sandwich cald cu paine integrala si calscaval vegetal( super nasol), al doilea l-am aruncat la caini - cafea normala, fara zahar; -ceai; -humus( de la Billa) cu chiftele vegetale si castravetai muratzi, o lingura de zacusca. Iar am cumparat 3 stiuci, asa ca trebuie sa le curatz, evetual sa le si prajesc pentru maine. Tot somn imi e desi aseara la 22:30 eram in scutece -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
29-11-2006, 03:17 PM
|
|
Am uitat sa va spun ca mi-am luat blugi.
Nu aveam decat unii negrii imensi, nu cred ca o sa slabesc ceva luna asta Dragutzi........ si cel mai fain a fost ca am refuzat 2 perechi caci imi erau prea MARI -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
29-11-2006, 03:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Felicitari!!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
29-11-2006, 05:09 PM
|
|
Felicitari!! Pai de aia i-am si luat azi, sa vin maine sport imbracata Nu am o dispozitie de eleganta, sunt cam obosita, iar vremea asta ma apasa tare, asa ca blugii is potriviti. Am mancat niste coacaze negre uscate( confiate). Bune.......bune. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Lacry |
29-11-2006, 08:32 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
dacaajungeti la Shorley va fac cu mana din Politehnica( de peste gard...). Eu pe acolo il plimb pe Moaca -------------------- |
| amalia0701 |
30-11-2006, 05:11 AM
|
|
O sa fim dupa 19 la Shorley.
Hai cu Moaca sa-l pupacim si noi Aseara am mancat: -gustare pe 17 - coacaze uscate; -cina: mamaliga cu mancare de praz cu ciuperci, un crenvusti vegetal cu o felie de cascaval vegetal. Si o guritza de halva, caci a fost Ioana tare rapida Azi ora 3:00 - o banana; -o cana de cafea neagra; -am pentru ora 10:30 ( un prinz timpuriu O sa mai imi iau pentru gustare - 2 mere si biscutzi Ditta cu chimen, eventual niste Anidor( astea de crontzanit in Bucuresti), iar la cina o sa vad io ce imi da voie Gabi_c -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| mirela_awad |
02-12-2006, 10:35 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
Salut Amalia! am dat ceva news about me in jurnal la mine din pacate una din poze nu e clara deloc. te pup vad ca te tii serios de treaba si ma bucur mult. sper sa am mai mult timp la dispozitie caci imi este dor de suportul tau ,al fetelor, mi-e dor de o bauta virtuala si de o zi just chat.Ioana ce face? sper ca totul e bine cu tine!
|
| lliliana |
04-12-2006, 07:19 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut duamna...sa ai grija de tine ca mi-esti draga...shi sa ai parte numai de zile bune...pup
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
04-12-2006, 08:44 AM
|
|
Salut Amalia! am dat ceva news about me in jurnal la mine din pacate una din poze nu e clara deloc. te pup vad ca te tii serios de treaba si ma bucur mult. sper sa am mai mult timp la dispozitie caci imi este dor de suportul tau ,al fetelor, mi-e dor de o bauta virtuala si de o zi just chat.Ioana ce face? sper ca totul e bine cu tine! Ioana e bine, acum facem vizita medicala pentru volei, se omoara cu invatzatul. Acu citeste Contele de Monte Cristo de Dumas, are de facut rezumatul Eu acum sunt bine, cam agitata la serviciu, astept cu nerabdare sarbatorile. Am fost vreo 3 zile la Bucuresti, acu trebuie sa intru in ritm iar. Salut duamna...sa ai grija de tine ca mi-esti draga...shi sa ai parte numai de zile bune...pup Am grija, caci daca io nu am cine sa aiba? -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
04-12-2006, 07:47 PM
|
|
Helppppppppppp!
Mananc ca o disperata. Nu va spun ce sau cat ca nu mai vb cu mine. Trebuie sa ma opresc, daca nu pun de 2 ori mai multe kg decat am dat jos cand imi era rau.......... Acu ma victimizez........ Mi-a explicat terapeuta ca nici unul din cele 3 posturi: victima, salvator si tiran nu e sanatoasa, ca trebuie sa incerci sa iesi din aceste stari. Asa ca gata, de maine jur sa scriu tot ce mananc. Poate de rusinea voastra o sa ma opresc la timp. Sau o sa mananc pe ascuns? -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
04-12-2006, 08:35 PM
|
Te vad sa stii!
| Lacry |
04-12-2006, 11:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Cum a fost la Shorley? Ce-ati papaaaat?
Eu nu ma mai sui pe cantar. Mi-e frica... Sa ai o saptamana faina -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:41 PM |