![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
23-01-2007, 11:53 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Tu stii ca eu te iubesc si sunt alaturi de tine! Stiu Oricum undeva in coltzul creierul de pe parte astanga, sinapsa dreapta - cum o sa pot manca dor atat? -nu o sa cad pe strada? -dupa nu o sa ma fac de 200 de kg? Si alte intrebari idioate. Dar le alung, imi pastrez tonusul, incredrea si TREBUIE SA REUSESC SA IMI GASESC ECHILIBRUL. Chiar daca ar trebui sa mananc numai unghiile -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| axe10 |
23-01-2007, 12:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Amalia...tine-o tot asa cu ambitia ca asta e cea mai importanta. Tu VREI si asta e cel mai bun lucru.
Pacat ca nu ne putem abtine si nu exista medicamente care sa-ti amorteasca nasul...de ce nasul? pentru ca am vazut un documentar pe discovery nu stiu care unde un tip care facea ceva mancaruri si studia pastrarea aromelor a spus ca daca nu am avea miros nu am simti aromele...gusturile in special...unde ar duce asta....zic si eu ca nu ne-ar mai imbia tot felul de chestii. Asa ca succes! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
23-01-2007, 12:19 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Amalia...tine-o tot asa cu ambitia ca asta e cea mai importanta. Tu VREI si asta e cel mai bun lucru. Pacat ca nu ne putem abtine si nu exista medicamente care sa-ti amorteasca nasul...de ce nasul? pentru ca am vazut un documentar pe discovery nu stiu care unde un tip care facea ceva mancaruri si studia pastrarea aromelor a spus ca daca nu am avea miros nu am simti aromele...gusturile in special...unde ar duce asta....zic si eu ca nu ne-ar mai imbia tot felul de chestii. Asa ca succes! Multumesc O sa mananc la ora 13 prinzul: - un ou fiert si 250 ml de sana. buna iubita abia astept sa imi spui cum a fost la acupunctura De ce nu faci si tu un jurnal sa te monitorizam? Dar baiatul ala mic mi-l dai? -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lali |
23-01-2007, 01:08 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 22-01-2007 Membrul Nr.: 216 Dispozitie: hapy Sex: Feminin |
wwaww, dupa ce am citit ceea ce ai scris pare nu greu
acupunctura e f buna asta stiu, poate mai incolo voi incerca si eu eu iti tin pumnii si sunt alaturi de tine sper sa reusesti ceea ce iti doresti pupici la tine -------------------- Ferice de omul care gaseste intelepciunea, si de omul care capata pricepere - Solomon
http://www.slide.com/r/1s8Rr7YK1z8O_4aXhMA...lt_embedded_url |
| amalia0701 |
23-01-2007, 02:44 PM
|
|
wwaww, dupa ce am citit ceea ce ai scris pare nu greu acupunctura e f buna asta stiu, poate mai incolo voi incerca si eu eu iti tin pumnii si sunt alaturi de tine sper sa reusesti ceea ce iti doresti pupici la tine Am fost la ginecolog. Nu se vede nici o sarcina la ecograf, nu e nici o problema ginecologica. Intarzierea de ciclu e urmare a problemeleor de la mansarda Am facut analize, secretzii si Papa Nicoau, rezultate joi. Asteptam inca 2 saptamani ca "mansarda" sa isi reseteze sistemul Acu beau ceai. Mi cam somn, o sa merg acasa sa ma odihnesc. O sa ii dau organismului meu exact ce cere. Va pup. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
23-01-2007, 03:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
23-01-2007, 07:23 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Tinem pumnii pentru joi, sa fie rezultatele foarte bune. Multa sanatate!
Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 23-01-2007, 07:23 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| julyalina |
24-01-2007, 09:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza amalia!
cum a fost painica de ieri? a iesit? ma bucur ca te-ai dus la medic si nu e nici o problema -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
24-01-2007, 04:03 PM
|
|
Servus! M-am pus in pat si ma obsedau cele 700-800 cal Am facut niste exercitii de respiratie, m-am calmat hotarata sa cer explicatii dr. Cand am atzipit a sunat omul din Real sa ma intrebe ce fel de brinza de vaci sa ia Cand am atzipit iar a sunat la interfon si dau drumul in casa Apoi peste 10 minute au venit niste musafiri, asa ca somnul meu a fost doar un vis. Am mancat asera pe la 18:30 - 200 de stiuca la gratar. Concluzii dupa prima zi: - nu mi-a fost deloc foame, agitatia a venit de la indoieli. Seara era aproape sa intarzii la acupunctura, incurcasem ora, dupa peripetzii am ajuns la timp. Mi-a montat iar acele, suplimentar cate unul pe interiorul picioarelor cam cu 5-6 cm deasupra gleznei. Dupa jumate de ora, cel de la urechea stanga nu a vrut sa iasa Referitor la cele 800 de cal , dr. mi-a spus sa am incredere ca nu patzesc nimic, dar daca vreau rezultate sa respect regimul, garanteaza el ca dupa ce reechilibram metabolismul nu ma mai ingras, daca respect un regim de viatza sanatos nu ma mai ingras. Un chinetoterapeut dragutzel, sa nu mai spun cat de tansar si de sexos, se ruga de mine ieri sa ma apuc de gimnastica. Daca nu vreau sa fac acolo al ei, sa fac macar acasa. Sa incep cu inviorare, apoi nistre exerctiii de fortza, orice, de la genoflexiuni la exercitii cu greutatzi ( gradual). O sa ma mai gandesc la asta. Azi o sa mananc tot Yang: - MD: - ora 6:30 FANG FENG; - ora 7 - 2 oua de casa mici( cat unul normal) fierte tari; -ora 9:30 ceaiul recomandat; -cafea; -iar ceai( de fructe); -ora 13 - 200 gr, stiuca la gratar; -ora 15- 250 ml de sana; -apoi iar ceai recomandat; pentru cina am 100 gr, brinza de vaci cu 50 ml sana. Rodica nu imi fac griji pentru joi. Intarzierea ciclului e tot de la "mansarda" Alina sa stii ca nu am reusit sa fac paine, habar nu am cand o sa apuc. Am uitat a va spun ca azi aveam in talie 93 de cm fatza de 97 saptamana trecuta De cantarit doar luni dimieatza. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Sexymom |
24-01-2007, 04:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fata esti teribila cu mansarda ta. Ai grija de tine.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Nessie |
24-01-2007, 05:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.364 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
25-01-2007, 10:05 AM
|
|
Fata esti teribila cu mansarda ta. Ai grija de tine. Oauuuuuuuuuuu SEXIIIIIIIIIIIII! Bestial avatar "mansarda" a fost diagnosticul ginecologului meu Mi-a fost asa de drag de el incat am preluat-o repede. Mi-a venit ciclul, mai bine zis e pe "vine" Deci dr.avea dreptate. Am manacat conform ieri, azi: -7 -fangfeng; -7:30 - 2 oua mici fierte tari; - ceaiul prescris. Acu imi fac o cafea si un ceai de menta. Pentru prinz am pachet: - 200 gr gratr de porc si iaurt usurel( o sa beau 205 ml); -La cina : 100 gr, brinza de veci cu 50 ml iaurt usurel( o sa pun ceva condimente, ma mai gandesc) -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| amalia0701 |
25-01-2007, 10:13 AM
|
|
Nenea dr. nu e sexos, e doar destept Si a sesizat si el ca mi s-a mai tras burta, erau de fapt prajiturile din decembrie Sexosi sunt chinetoterapeutii lui Ieri nu m-am simtzit prea confortabil cu acele, cred ca a trecut noutatea, sau e revolta pielii gaurita in acelasi loc. Ieri m-am dus acasa pe jos, l-am last pe omul meu in parcare sa plece singur cu masina si io am plecat pe jos Cand am ajuns acasa, am vreo 4 statii de autobuz, maieul era ud pe mine. Asa ca am facut o lunag baie aromoterapizata cu menta, portocale si vanilie -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lali |
25-01-2007, 11:25 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 22-01-2007 Membrul Nr.: 216 Dispozitie: hapy Sex: Feminin |
neata iubita
vad ca iti prieste noua ta indeletnicire -------------------- Ferice de omul care gaseste intelepciunea, si de omul care capata pricepere - Solomon
http://www.slide.com/r/1s8Rr7YK1z8O_4aXhMA...lt_embedded_url |
| Sexymom |
25-01-2007, 08:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Amalia vad ca te-ai pus pe treaba, bravo tie.Sa imi spui daca observi ca merge regimul YIN si YANG sa il tin si eu, il postasem si eu de mult timp dar nu auzisem pe nimeni ca il tine.
Pupici si spor -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:11 PM |