![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
01-02-2007, 07:29 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Deci am stabilit asa cu dr. si cu kineto:
- maine ultima sedintza; -din 19.02 incepe un nou set de 10 sedintze de acupunctura si cate o ora de masaj general zic io( 1/2 h masaj general si 1/2 h gimnastica zice el), a ramas ca mai negociem -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Sexymom |
01-02-2007, 07:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Succes in continuare, hai ca o sa aratam beton amandoua
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
01-02-2007, 09:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Amalia am trecut super usor peste ziua de carne, sti cum am mancat iaurtul? amestecat cu sunca slaba de pui si a avut un gust delicios.Iar peste oul fiert am pus o felie de branza topita.Mai am 200 g de branza de vaci si nu mai imi intra
Ce combinatii faci tu in zilele de carne si lactate? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| amalia0701 |
02-02-2007, 10:21 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Amalia am trecut super usor peste ziua de carne, sti cum am mancat iaurtul? amestecat cu sunca slaba de pui si a avut un gust delicios.Iar peste oul fiert am pus o felie de branza topita.Mai am 200 g de branza de vaci si nu mai imi intra Ce combinatii faci tu in zilele de carne si lactate? Mananc dimieatza oul fiert tare cu sare. La prinz 200 gr carne la gratar( piept de pui) si beau 250 ml iaurt; La cina diluez 100 gr. de brinza de vaci cu 50 ml de iaurt, apoi pun sare, menta verde, ghimbir sau chimen sau marar, etc........ diverse arome sa nu ma plictisesc. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
02-02-2007, 11:12 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza amalia dragutza
La cina diluez 100 gr. de brinza de vaci cu 50 ml de iaurt, apoi pun sare, menta verde, ghimbir sau chimen sau marar, etc........ diverse arome sa nu ma plictisesc. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
02-02-2007, 11:17 AM
|
|
'neatza amalia dragutza La cina diluez 100 gr. de brinza de vaci cu 50 ml de iaurt, apoi pun sare, menta verde, ghimbir sau chimen sau marar, etc........ diverse arome sa nu ma plictisesc. Poti sa pui si nuci tocate -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Tzutzi80 |
02-02-2007, 02:43 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Uite ca am aterizat si eu la voi! Ami draga mea draga .... primul meu mesaj (asa de bune venit) e la tine in jurnal
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Sexymom |
02-02-2007, 02:53 PM
|
Tzutzi ma bucur ca ne-ai gasit.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Nessie |
02-02-2007, 03:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.363 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Imi pare bine sa te (re)vad, Tzutzi!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
02-02-2007, 06:37 PM
|
|
Uite ca am aterizat si eu la voi! Ami draga mea draga .... primul meu mesaj (asa de bune venit) e la tine in jurnal Fata frumoasa cat ma bucur! Poate imi pui aici si mie niste poze de pe marile si din tzarile pe unde ai umblat Sper ca esti bine, te primesc cu drag oricand, dar poate iti faci si tu un jurnal Am incheiat seria celor 10 sedintze de acupunctura. O sa continui cu regimul. Cred ca azi mi-a stimultat "zona fericirii" ca-s tare euforica -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| julyalina |
03-02-2007, 08:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Cred ca azi mi-a stimultat "zona fericirii" ca-s tare euforica weekend cat mai placut iubita , te -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| axe10 |
04-02-2007, 12:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Bravo Amalia...merge bine acupunctura si regimul...sper sa te tii de el si sa nu o iei pe razor cum s-ar spune. Trebuie sa ajungi la kg propuse ca eu tare curioasa sunt sa te vad...te pupic si tine-o tot asa.
Eu maine plec la munte la"sky"...habar nu am dar sper sa pot sa o pun pe Alexia pe ele sa vad daca prinde....e cam fricoasa nu ca ma-sa...seamana cu ta-su la partea asta. E in vacanta si decat s-o tin in casa mai bine o scot la aer curat si la zapada....ne-am echipat ca marii schiori si o sa ne dam pe derdelus macar si cu saniuta. La mancare o sa am grija mare ca daca si ma misc poate vin cu minus inapoi acasa. Maine inainte de a pleca o sa ma cantaresc si vreau sa vad rezultate si saptamana asta...e tare bine cand nu te recunoaste cantarul....hehehe...ma confunda cu barbatul meu de 181 cm... Astia zic ca avem internet la hotel si poate reusesc sa mai intru de acolo sa va salut pe toate si sa va dau de veste cum e zapada. |
| amalia0701 |
04-02-2007, 07:10 PM
|
|
Cred ca azi mi-a stimultat "zona fericirii" ca-s tare euforica weekend cat mai placut iubita , te Io nu stiu unde-i zona aia, dar pot sa iti fac programare la ace Axe ma bucur pentru voi, sa avetzi o vacanzta placuta -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Sexymom |
04-02-2007, 07:57 PM
|
Amalia sunt in zilele de legume si fructe.
Sa incerci sa faci si tu o salata ca a mea, e super buna.... -sfecla rosie fiarta -50 g boabe de porumb fiert -salata verde -10 masline -1 castravete murat Le tai cubulete, le pui un strop de ulei de masline,otet de mere si sare. E atat de buna combinatia , o sa iti placa. Si maine imi fac conopida cu usturoi si sare,ciorbita de legme in care pun 1 pahar de suc de rosii si cu celalalt pahar de suc de rosii fac putin spanac. Sper ca ti in continuare acest regim, eu de asta iti scriu ce mananc poate facem schimb de idei. Ti-am scris o polologhie pe mess Duminica placuta , cat mai e din ea -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| amalia0701 |
05-02-2007, 10:25 AM
|
|
Io sunt la alimete yang zilele astea.
Cand mananc yin, nu prea am timp sa gatesc Dar multumesc pentru idei Azi sunt trezita cu fatza la cearceaf. M-a suparat aseara omul meu, imi vine sa zac. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 03:58 PM |