![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
20-03-2007, 10:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.103 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
rodicutza
ia zii, te hotarasti la o dieta, ceva? ina, merci mult -------------------- |
| _noni_ |
20-03-2007, 10:36 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 886 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
hei, bun gasit in casa noua!
mult succes cu noua dieta, stiu ca esti ambitioasa si vei avea rezultate! sa ai o zi minunata! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
20-03-2007, 10:39 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.103 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
noni!
te simti mai bine? -------------------- |
| _noni_ |
20-03-2007, 10:50 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 886 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
noni! te simti mai bine? da, sunt mai bine, saru'mana! ma intrebai unde o sa fac cursurile, pai in tara, dupa paste in principiu am hotarat ca o sa raman atunci acasa. sunt asa zapacita, ba vreau acasa si job, ba nu-mi convine ideea de a sta fara bobi...sper sa-mi vina mintile la cap }{ -------------------- |
| anca veselie |
20-03-2007, 11:03 AM
|
poate ca esti plictisita de a sta acasa, pur si simplu. el se intoarce si dupa paste?
-------------------- |
| _noni_ |
20-03-2007, 11:04 AM
|
da, se pare ca bobi va trebui sa ramana cel putin pana la sfarsitul lui mai
-------------------- |
| anca veselie |
20-03-2007, 11:12 AM
|
ofofof... mai e pana atunci, ai timp sa te gandesti si sa iei o decizie!
-------------------- |
| anca veselie |
20-03-2007, 11:43 AM
|
O blonda in SUA are nevoie disperata de bani asa ca hotaraste sa rapeasca un copil. Zis si facut, rapeste copilul, il duce un parc, scrie un bilet : “v-am rapit copilul, Imi pare rau ca a trebuit sa fac asta dar am nevoie urgenta de 10000USD, asa ca…va rog sa lasati banii maine dimineata langa primul pom de pe prima alee din acest parc. Semnat: Blonda” Prinde biletul cu un ac de siguranta de geaca copilului si il trimite acasa. A doua zi de dimineata gaseste intr-adevar cei 10 000 USD ceruti dar gaseste si un bilet: “ Uite banii dar nu ma asteptam ca o blonda sa faca asta unei alte blonde”.
gustare: branza vaci cu putin iaurt. in pauza plec cu sefu' in vizita la o fosta colega care-i gravida in vreo 8 luni. se pare ca nici pe ziua de azi nu o dau in branci cu munca -------------------- |
| dulcikatty |
20-03-2007, 11:48 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
neatza, ce frumoasa este viatza! tzutzi, merci! andreea, multumesc! dulci, daca te hotarasti s-o tii sunt alaturi de tine! axe, eu nu-s dependenta de picaturi, dar este un anumit disconfort. ideea e ca nici nu-mi trece prin cap sa ma operez bubbles, bine ca ai scapat. ziua 2 de YIN YANG aseara am iesit cu prietena mea, am stat la o terasa, foarte dragutz, dar cand am ajuns acasa la 10 am gasit casa varza si vase nespalate, asa ca m-am pus pe putina ordine si spalat vase... iar babu, dupa ce i-am spus ca-s cam deprimata si ies cu o prietena si ca nu ne vedem, nu a dat nici un telefon sa vada cum mai sunt si daca-i spun azi ca de ce nu a dat si el un telefon, probabil o sa zica ca m-a lasat linistita Asa ar zice si babuinul meu "tu ai vrut sa nu te deranjez si te-am lasat in pace"....deh, barbatii nostrii..... Votat Keno |
| ina_ceva |
20-03-2007, 11:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce ocupata esti tu astazi
-------------------- |
| danyhoney |
20-03-2007, 12:00 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Multa bafta , Anca !
Uite si niste flori de casa ( jurnal ) noua ![]() -------------------- ![]() |
| aki |
20-03-2007, 12:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
rodicutza ia zii, te hotarasti la o dieta, ceva? Ancuta vreau ceva rapid sa vad ca da roade si sa ma motivez si apoi o iau incet cu vre-o dieta. -------------------- |
| anca veselie |
20-03-2007, 12:38 PM
|
daaaa, ina, am un chef de munca de numa numa
da, dulci, ce sa facem... acum astept sa sune el dany, bine ai venit in casuta mea! multu pt flori! m-am gandit ca mai bine postez meniuri si frustrarile mele aici aki, te inteleg cu dieta rapida, desi stii ca nu este incurajata. nu stiu ce sa-ti recomand. sa vad cum ma duc eu la restaurant si comand... piept de pui simplu -------------------- |
| dulcikatty |
20-03-2007, 12:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
mananc ciocolata, lumeeeeeeeeee, mananc ciocolata
Si apoi ma vedeti samulgandu-mi parul de ciuda |
| pumby |
20-03-2007, 02:11 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
mananc ciocolata, lumeeeeeeeeee, mananc ciocolata Si apoi ma vedeti samulgandu-mi parul de ciuda mmmmm...ciocolata..ce buna ar fi...snickers, heidi alba cu cappucino, heidi cu miere si nuci...mmm.....uite asa m-am ingrasat eu 20 kg in 8 luni, asa ca acum dropsurile orbit NO SUGAR sunt asa de bune -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:35 AM |