![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
28-03-2007, 12:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu vrei bebe deloc sau nu asa curand
-------------------- |
| anca veselie |
28-03-2007, 01:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu in prinvcipiu vreau bebe, dar nu mai devreme de 2 ani sigur. si atunci cu barbatul potrivit
am fost in pauza sa-mi bag benzina si apoi am papat salata din: salata verde, o rosie mica, 2 ridichi, ardei, gulie, cam 300g in total. am mai papat niste nuci si 300g suc de rosii, urmeaza cafeaua si ceaiul verde. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alandana |
28-03-2007, 01:48 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Cum e cu regimul asta Yin Yang? De cand il tii, ce rezultate ai? Ceva detalii? Ai vazut la mine in jurnal ca avem aceeasi problema.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| anca veselie |
28-03-2007, 02:34 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu tin regimul yin yang de o sapt jumate. nu am apucat sa ma cantaresc, dar se vede la haine.
e un fel de disociat, principiu de baza: 3 zile alimente proteice, apoi 3 zile alimente vegetale. eu cred ca nu mai slabesc cu ww pentru ca pot manca orice si orice combinatii. si pt ca mai am doar cateva kg de slabit. uite aici dieta: http://forum.oneden.com/Alimente-Yang-si-Yin-t751.html. o tine si amalia si a tinut-o si sexi. mai fac si sport de 2 ori/ sapt. Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 28-03-2007, 02:35 PM -------------------- |
| ina_ceva |
28-03-2007, 02:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bravo, anca! Daca as avea si eu o bomboana in sertar, nu ar duce-o prea mult
-------------------- |
| anca veselie |
28-03-2007, 03:16 PM
|
draga ina, am un munte de vointa pana intr-un punct
-------------------- |
| anca veselie |
28-03-2007, 03:36 PM
|
am papat cateva curmale, max 100 g , suc de porto fara zahar, 200 g si o sa mai pap o banana mica de 100g.
azi merg la sala, la tae bo, dar sper sa ajung mai devreme sa bag si niste abdomene la ora de aerobic. -------------------- |
| ina_ceva |
29-03-2007, 09:13 AM
|
Neatza!
Care e meniul pentru astazi? Cumva in WE e ziua de cantar -------------------- |
| Pisik |
29-03-2007, 09:27 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ancuta, felicitarile mele ca te tii de treaba!
Poate arunci si in direactia mea o mana de vointa ca eu o tot dau in bara cu diverse chestiuni Sa ai o zi frumoasa! -------------------- |
| anca veselie |
29-03-2007, 09:42 AM
|
neatzaaaa ce frumoasa este viatzaaaa!
ina, azi a fost ziua de cantar, si raportez cu bucurie 900g in minus pisik, arunc cu cata vointa vrei tu sunt foarte incantata de cumintenia mea si de efectul regimului aseara am fost la sala, am stat toata ora de tae bo si am mai prins cam 20 min de abdomene la aerobic. azi o sa incerc acceasi schema. ieri seara dupa sala am mai papat f putin ananas si o salatica de cruditati: telina, morcov, mar, aprox 150g. azi de dimi: chifla secara ( 75 g ) pt ca nu am gasit graham cu salata de vinete si zacusca, cafea si ceai. -------------------- |
| Amazoana |
29-03-2007, 10:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buna Anca, ce faci draguta?
neatzaaaa ce frumoasa este viatzaaaa! ina, azi a fost ziua de cantar, si raportez cu bucurie 900g in minus sunt foarte incantata de cumintenia mea si de efectul regimului aseara am fost la sala, am stat toata ora de tae bo si am mai prins cam 20 min de abdomene la aerobic. azi o sa incerc acceasi schema. ieri seara dupa sala am mai papat f putin ananas si o salatica de cruditati: telina, morcov, mar, aprox 150g. azi de dimi: chifla secara ( 75 g ) pt ca nu am gasit graham cu salata de vinete si zacusca, cafea si ceai. Felicitari Ce frumos...mergi si la sala..... |
| anca veselie |
29-03-2007, 10:34 AM
|
multu dulci
da, eu sunt tare sportiva, nu renunt la aerobicul meu saptamanal pai ce sa zic, momentan sunt bine, destul de vesela. sper sa se pastreze starea -------------------- |
| _noni_ |
29-03-2007, 10:43 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
gata, Anca, m-ai convins, ma apuc de regimul tau!
te rog, mai scrie meniuri ca nu prea am idei. sper sa nu aiba insa efect de yo-yo! }{si spor! -------------------- |
| Pisik |
29-03-2007, 10:55 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
gata, Anca, m-ai convins, ma apuc de regimul tau! te rog, mai scrie meniuri ca nu prea am idei. sper sa nu aiba insa efect de yo-yo! }{si spor! Exact probl asta o am si eu. As vrea sa tin dupa Paste dar mi se pare mega complicat -------------------- |
| anca veselie |
29-03-2007, 10:58 AM
|
meniul nu-i prea variat, de dimi in general painica cu zacusca/ salata de vinete. la pranz salate de diverse legume. azi vreau sa merg la piatza si sa iau niste spanac si sa fac salata de spanac cu rosii. daca nu, merge salata verde cu rosie, gulie, ridichi, ardei verde. sau salata de cruditati - telina, morcov, mar. mai merge salata de sfecla rosie, care-mi place. mai merge si humus, mancat pe ardei capia, dar nu am mai gasit la supermarket. fructele sunt variate, eu trisez cu niste curmale pt ca-s duuulci si pap o banana miiica inainte de sala, ca sa am energie. in rest mi-am mai luat ananas, gref, nuci pt grasimi bune, care sunt si satioase. in ceea ce priveste zilele yang nu prea ai ce artificii sa faci, decat sa variezi carnea. teoretic ar trebui sa tii cura asta 90 zile, dar eu o sa pap de paste. sa vedem atunci ce-o iesi. eu sunt convinsa ca daca ai grija la alimentatia de dupa cura poti evita efectul yo yo. pisikule, ce ti se pare complicat? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 04:55 PM |