![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
20-03-2007, 02:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Eu am mancat niste cioco neagra cu gust de lichior, dar fara lichiorul in sine. Le-am primit. Moaaaaaaa,dar ce buna a fooost
Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 20-03-2007, 02:26 PM |
| himere2005 |
20-03-2007, 02:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
anca, pana acum suna bine dieta asta...sa vedem cand ajungi la yin. daca are rezultate parca as mai incerca si eu altceva pe perioade scurte
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
20-03-2007, 02:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bueeeey, FARA ENUMERARI DE CIOCOLATE!!!!
dulci, daca tot o mananci, macar bucura-te de ea!! sa va spun care-a fost pranzul meu???? 240 g pui la gratar, 200g branza vaci degresata si aprox 50g iaurt 0% himere -------------------- |
| Pisik |
20-03-2007, 03:02 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Cred ca de sapt viitoare sau mai bine dupa Paste ma bag si eu la dieta asta. Ziz mai bine dupa Paste ca as vrea sa tin post saptamana mare si pare mai dificil si dieta asta si post
-------------------- |
| anca veselie |
20-03-2007, 03:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
draga pisik, este imposibil sa tii si dieta asta si post, pt ca cele 3 zile de yang sunt doar cu produse animale!
-------------------- |
| Pisik |
20-03-2007, 03:25 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
draga pisik, este imposibil sa tii si dieta asta si post, pt ca cele 3 zile de yang sunt doar cu produse animale! asta ma gandeam si eu, atunci o sa o tin dupa paste -------------------- |
| Amazoana |
20-03-2007, 05:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
M-am bucurat Ancule.Sa va spun si eu ce am mancat azi:
MD - o felie de paine si putina carnita fiarta - O cafea cu o lingurita de miere - un pahar de suc natural de caise P - o cutie mica de iaurt in care am pus 3 linguri de branza proaspata - 4 bucatele de ciocolata neagra |
| anca veselie |
20-03-2007, 05:09 PM
|
dulci, e bine atunci! cioco neagra-i buna!
tocmai a venit in vizita o colega care a slabit si am intrebat-o cum si mi-a spus ca s-a infometat anyway, acum plec la aerobic si vad ce-oi face diseara. mai am de mancat un iaurtel pe care o sa-l pap dupa sala. si ar mai fi vreo 60g carne, dar nust daca o sa a,m de unde sa pap. va urez o seara minunata! -------------------- |
| Nessie |
20-03-2007, 05:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
M-am bucurat Ancule.Sa va spun si eu ce am mancat azi: MD - o felie de paine si putina carnita fiarta - O cafea cu o lingurita de miere - un pahar de suc natural de caise P - o cutie mica de iaurt in care am pus 3 linguri de branza proaspata - 4 bucatele de ciocolata neagra Sunt curioasa de ce ai pus miere in cafea? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| axe10 |
20-03-2007, 07:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
mananc ciocolata, lumeeeeeeeeee, mananc ciocolata Si apoi ma vedeti samulgandu-mi parul de ciuda mmmmm...ciocolata..ce buna ar fi...snickers, heidi alba cu cappucino, heidi cu miere si nuci...mmm.....uite asa m-am ingrasat eu 20 kg in 8 luni, asa ca acum dropsurile orbit NO SUGAR sunt asa de bune da' de o ritter sport de aia alba cu alune mari de pamant...ce zici? -------------------- ![]() |
| pumby |
20-03-2007, 08:01 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
mananc ciocolata, lumeeeeeeeeee, mananc ciocolata Si apoi ma vedeti samulgandu-mi parul de ciuda mmmmm...ciocolata..ce buna ar fi...snickers, heidi alba cu cappucino, heidi cu miere si nuci...mmm.....uite asa m-am ingrasat eu 20 kg in 8 luni, asa ca acum dropsurile orbit NO SUGAR sunt asa de bune da' de o ritter sport de aia alba cu alune mari de pamant...ce zici? mmmmmmm...ar fi super buna, numai ca noi suntem la dieta fetele, hai sa nu ne mai facem pofte....k am vazut azi reclama la toffife si salivam de zor pe aici -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| Tzutzi80 |
20-03-2007, 08:30 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
mananc BIP, lumeeeeeeeeee, mananc BIP:)) Si apoi ma vedeti samulgandu-mi parul de ciuda mmmmm...BIP..ce buna ar fi...BIP, BIP, BIP...mmm.....uite asa m-am ingrasat eu 20 kg in 8 luni, asa ca acum dropsurile orbit NO SUGAR sunt asa de bune da' de o BIPde aia alba cu alune mari de pamant...ce zici? mmmmmmm...ar fi super buna, numai ca noi suntem la dieta fetele, hai sa nu ne mai facem pofte....k am vazut azi reclama la BIPsi salivam de zor pe aici Uite asa am citit eu posturile voastre -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| anca veselie |
21-03-2007, 10:08 AM
|
fac ce fac si gasesc p-aici tot ciocolata
neatzaaaa! am inceput ziua cam prost, mici probleme cu masina, s-a incapatanat ea sa mearga cam prost si sa ma enerveze aseara am mai mancat 100g de pui la gratar pt ca am fost la film, apoi am iesit la restaurant si mi-era muuult prea foame dupa sala ca sa nu pap nimic. am o stare cam proasta, cred ca-i sindrom PM. sper sa nu ma apuca foamea. recapitulare ieri: 300g br vaci, 340 g gratar pui, 125 g iaurt 0%. sunt la a 3-a zi yang, asa ca de dimi am mancat putina branza de vaci cu ou fiert, acum beau cafea neagra si ceai verde, iar gustarea va fi putina branza de vaci eventual cu iaurt. -------------------- |
| aki |
21-03-2007, 11:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Ancuta.Pupici cu sclipici
-------------------- |
| julyalina |
21-03-2007, 11:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza anca !
fac ce fac si gasesc p-aici tot ciocolata io am citit chocotof -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 06:50 AM |