![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
12-04-2007, 04:08 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
ce mai faci buretelule? la ikea am vazut muuuuulte, dar mi-am luat o mica noptiera, simpla simpla, un suport de sare/piper, o veioza simpla. dar mi-am dat seama ce dulap vreau, tre sa fac un calcul cat costa si sa vad cum fac rost de bani am mai papat acum: 100g pui, 50g br vaci si jumatatea de ou. o sa beau o cafea cu spuma de lapte si indulcitor si niste ceai. cum sunt preturile la Ikea? eu sunt fan, mi-as decora toata casa cu lucruri de la ei -------------------- |
| anca veselie |
12-04-2007, 04:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
sunt si lucruri ieftinute si mai scumpe... nu prea pot sa-mi dau cu parerea pt ca nu am umblat prin magazine de genul asta
eu am dat pe noptiera 35 ron, f putin. dar dulapul visat costa sigur mai mult, tre sa ma apuc sa-l calculez. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
13-04-2007, 06:38 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Neata Ancule! Azi m-am trezit cu pofta de viata! Probabil din cauza ca m-a luat un soare in primire asa de dimineata
Sa stapanesti sanatoasa achizitiile -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Karin |
13-04-2007, 07:47 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Ce bine suna preturile de la Ikea! Sper sa ajung si eu macar o data sa belesc ochii pe acolo!
Sa folosesti cu placere tot ce ti-ai luat! Si sa stii ca intr-o casa, mereu e cate ceva de cumparat! Si pe mine ma apuca durerile de cap cand vad cate imi mai trebuie! Dar cu timpul se fac toate! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
13-04-2007, 09:09 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Io nu ma mai uit la mobileturi, desi tare mi-ar trebui mobila de bucatarie, dar acu vreaus a merg in concediu, la toamana trebuie neaparat termopane, asa ca mobila sa mai astepte.
Ne-am hotarat si mergem aici in vacantza: Vacanta noastra -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| ina_ceva |
13-04-2007, 09:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sa folosesti cu placere lucrurile cumparate; in WE am si eu drum in Ikea si tot noptiera mi-as lua
-------------------- |
| anca veselie |
13-04-2007, 09:52 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaa!
imi este foarte somn, pt ca aseara am fost la concert la adi manolovici si m-am culcat pe la 1 tzutzi, ma bucur ca esti vesela karin, sunt si preturi mai mari, dar ideea e ca gasesti o gramada de accesorii care-ti usureaza viatza, mie imi plac pernele si pilotele lor f tare. bineinteles ca ai mei au inceput ca nu aveam nevoie de ele, bla bla bla... ca sifonierul o sa fie prea scump.... ca nu are loc, etc etc amalia, pare foarte faina excursia asta. si mi se pare destul de accesibila. ma cam bate gandul si pe mine sa va arat dulapul pe care mi-l doresc noptiera pe care mi-am luat-o se vede la pag 115, e simpla simpla si scrie pe ea mare 35 ron. sa revenim la oile noastre, adica la dieta azi sunt la ziua yin si am papat: 20g graham cu mancarica de ciuperci si a adus o colega niste beigli, care este o praji specific ungureasca si pe care am papat-o pe post de portia de graham ina, sa-mi spui ce-ti iei Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 13-04-2007, 09:56 AM -------------------- |
| anca veselie |
13-04-2007, 01:45 PM
|
pranz: spanac cu o rosie si putin beigli. mi-am cam facut de cap. acum o sa beau niste ceai verde.
-------------------- |
| ina_ceva |
13-04-2007, 01:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dulapul e superb, ceva de genul asta mi-as lua si eu, dar mai tarziu.
Momentan as vrea o biblioteca simpla si niste cutii pentru depozitare (sunt maniaca cand vine vorba de cumparat carti si cutii) . Ma bate gandul sa iau si niste pernutze (nu neaparat de decor) -------------------- |
| himere2005 |
13-04-2007, 01:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sa ne pui poze cu noptiera
-------------------- ![]() |
| Sexymom |
13-04-2007, 01:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Anca, eu am ajuns la o concluzie...e bine si cu familie, cu copii...stii tu toate astea...dar cateodata ti se acreste si simti nevoia de singuratate...eu nu o am niciodata de 5 ani incoace...vorba aia si la wc vine fimea peste mine....distreaza-te, exerseaza flirtul....cica e mai bun decat sexul pt femei...stimuleaza creierul si te tine in forma...si danseaza ca nebuna pana dimineata...si pt mine...please.... Fata daca tu te plangi vino la mine sa vezi distractie.Nu numai ca am toata lumea in casa dar dimineata e cel mai haios moment, ne sculam toti care mai de care mai devreme sa prindem loc pe wc. Anca multi pupicei, mergi la dntist totusi , poate ai o infectie. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| anca veselie |
13-04-2007, 02:13 PM
|
daaa, ina, m-am indragostit de dulap iremediabil! si il pot cumpara cu card avantaj in 6 rate
himere, o s-o pozez azi cred. dar e super simpla. sexi draga, din fericire azi nu ma mai doare -------------------- |
| anca veselie |
13-04-2007, 04:09 PM
|
mai raportez o portocala miiica miiica, o banana mica si niste paine prajita
-------------------- |
| buretel |
13-04-2007, 04:33 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
cat esti de cuminte
eu mai bine ma bag sub pamant de rusine oricum, aseara n-am hapait nimic la cina, si dimineata 1kg era dus -------------------- |
| anca veselie |
13-04-2007, 04:36 PM
|
buretelule, uite ca tot hapai la paine prajita si nu pot sa ma opresc
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:39 PM |