![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
13-04-2007, 04:46 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Io nu ma mai uit la mobileturi, desi tare mi-ar trebui mobila de bucatarie, dar acu vreaus a merg in concediu, la toamana trebuie neaparat termopane, asa ca mobila sa mai astepte. Ne-am hotarat si mergem aici in vacantza: Vacanta noastra Suna grozav excursia asta Amalia. Anca felicitari pentru consecventa la dieta - deja pare ca la tine s-a transformat in stil de viata. Si subscriu la ce spune Axe cu mentiunea ca - la un moment dat copiii cresc - si ajung cum sunt ai lui Sexi si ai mei - si iti recapeti si din independenta si ai si implinirea ca esti mama. E mai greu cand sunt mititei de tot - sunt dulci foc dar iti iau toata independenta. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| anca veselie |
14-04-2007, 07:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dana merci
se pare insa ca am zbarcit-o, ieri am papat prea multa paine, g dintr-un foc aseara nu am mai fost la concert, am fost in niste vizite apoi am iesit la club. mi s-a intamplat o chestie detul de naspa: a venit si sotia primului meu iubit, care este cam dusa cu capu' si este geloasa pe mine... de cand a venit a sta doar cu ochii pe mine, m-a amenintat, mi-a zis sa plec din club ca a venit ea. eu nu am bagat-o in seama si mi-am vazut de treaba. ea nu s-a lasat, s-a tot fatait pe langa mine, la un mom dat m-a lovit incap, iar peste putin timp mi-a varsat intentionat vin pe spate. in momentul ala m-am enervat, m-am luat de ea, noroc ca au vazut faza si naiatul de la bar si un prieten de-al meu. ea nu voia sa recunoasca!!!! si pana la urma a dat-o patronul afara din bar -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
14-04-2007, 10:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna seara anca !
ce nebuna de femeie, sotia primului tau iubit Acest mesaj a fost editat de julyalina: 14-04-2007, 10:12 PM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Tzutzi80 |
15-04-2007, 04:32 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
te compatimesc sincer. Iar lui daca a fost [*****] sa te piarda....asa femeie ii trebuie
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
15-04-2007, 05:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Anca, nebuni sunt peste tot; trebuie doar sa ne ferim de ei
Imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi ieri, dar data viitoare O duminica placuta! -------------------- |
| anca veselie |
15-04-2007, 07:37 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
alina, eu am ramas socata de gestul ei... o stiam dusa cu capu', dar nici chiar asa...
tzutzi merci! ina, ma oftic ca nu am ajuns, mai ales ca imi doream tare. de doamna nu prea am cum sa ma feresc, decat sa plec din locul in care apare, eventual, dar refuz sa fac asa ceva, mi-as pierde din libertate. o s-o ignor... am dansat toata noaptea-n club, dar am fost cumintica, am baut doar apa plata si un suc de ananas fara zahar. sunt suparata pt ca mi s-a rupt scaunul de la masina, nu stiu cum sa-l repar si conduc cam naspa cu el asa. am facut o baie si acum o sa pap: 30 g graham, putin humus si zacusca si o salata din rosii, ciupercutze, masline si ardei. desert: cateva curmale si 150g suc fructe. Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 15-04-2007, 08:06 AM -------------------- |
| axe10 |
15-04-2007, 10:33 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
dana merci se pare insa ca am zbarcit-o, ieri am papat prea multa paine, g dintr-un foc aseara nu am mai fost la concert, am fost in niste vizite apoi am iesit la club. mi s-a intamplat o chestie detul de naspa: a venit si sotia primului meu iubit, care este cam dusa cu capu' si este geloasa pe mine... de cand a venit a sta doar cu ochii pe mine, m-a amenintat, mi-a zis sa plec din club ca a venit ea. eu nu am bagat-o in seama si mi-am vazut de treaba. ea nu s-a lasat, s-a tot fatait pe langa mine, la un mom dat m-a lovit incap, iar peste putin timp mi-a varsat intentionat vin pe spate. in momentul ala m-am enervat, m-am luat de ea, noroc ca au vazut faza si naiatul de la bar si un prieten de-al meu. ea nu voia sa recunoasca!!!! si pana la urma a dat-o patronul afara din bar Chiar ca sarita de pe fix...probabil nu e prea sigura de el...nesiguranta duce la prostii...o sa-l piarda sigur....da' el unde era? -------------------- ![]() |
| anca veselie |
15-04-2007, 12:04 PM
|
axe, relatia lor a fost cam proasta de la inceput, dar ea a ramas gravida, a pastrat copilul si s-au casatorit... le merge prost de destul de mult timp, iar ea e geloasa pe mine pt ca eu comunicam f bine cu sotul ei. el nu iesise, iti dai seama ca nu am intrebat-o, cred ca ma lua direct la bataie
-------------------- |
| anca veselie |
15-04-2007, 04:00 PM
|
pranz: 50 g graham, zacusca si o salata din rosii, ciupercutze, masline si ardei. desert: curmale si 150g suc fructe. am mai papat o banana.
ma pregatesc sa merg la teatru, inchei saptamana culturalizandu-ma -------------------- |
| ina_ceva |
15-04-2007, 08:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am fost in ikea cu gandul sa-mi iau biblioteca si, dupa ce am luat cutii special pt ea, mi-au spus aia ca nu se mai gaseste modelul ala si sa mai incerc saptaman viitoare
Mi-am alinat amarul cumparand flori (petunii, kalanchoe), pamant pentru ele si ghivece La ce piesa ai fost (si ce teatru)? Ma gandeam sa ma culturalizez si eu Un inceput de saptaman cat mai linistit! -------------------- |
| julyalina |
16-04-2007, 07:13 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza ancutza !
Am fost in ikea cu gandul sa-mi iau biblioteca si, dupa ce am luat cutii special pt ea, mi-au spus aia ca nu se mai gaseste modelul ala si sa mai incerc saptaman viitoare Mi-am alinat amarul cumparand flori (petunii, kalanchoe), pamant pentru ele si ghivece -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
16-04-2007, 07:43 AM
|
-------------------- |
| anca veselie |
16-04-2007, 08:50 AM
|
cum, ina, voiai sa pui haine in biblioteca?
dieta merge merge, ieri am fost cumintica rau, am mai mancat doar niste salata de varza. azi la md: 50g chifla secara cu zacusca si putin gem diet, cafelutza si o sa beau si niste ceai. -------------------- |
| amalia0701 |
16-04-2007, 09:27 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.339 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| ina_ceva |
16-04-2007, 09:34 AM
|
De fapt as vrea sa pun pe biblioteca vreo 4 cutii cu cizme si bocanci
Bravo ca reusesti sa fii cumintzica in ceea ce priveste dieta; cu atatea tentatii in jur, pare destul de greu -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 03:34 PM |