left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

315 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal Anca - calatorind printre diete :)) seperator Optiuni V right
alandana
mesaj 13-04-2007, 04:46 PM
Mesaj #346

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita
Sex: Feminin

CITAT(amalia0701 @ 13-04-2007, 10:09 AM) *

Io nu ma mai uit la mobileturi, desi tare mi-ar trebui mobila de bucatarie, dar acu vreaus a merg in concediu, la toamana trebuie neaparat termopane, asa ca mobila sa mai astepte.
Ne-am hotarat si mergem aici in vacantza:
Vacanta noastra

Suna grozav excursia asta Amalia.

Anca felicitari pentru consecventa la dieta - deja pare ca la tine s-a transformat in stil de viata.
Si subscriu la ce spune Axe cu mentiunea ca - la un moment dat copiii cresc - si ajung cum sunt ai lui Sexi si ai mei - si iti recapeti si din independenta si ai si implinirea ca esti mama. E mai greu cand sunt mititei de tot - sunt dulci foc dar iti iau toata independenta.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anca veselie
mesaj 14-04-2007, 07:59 PM
Mesaj #347

Lama

Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

dana merci blushing.gif
se pare insa ca am zbarcit-o, ieri am papat prea multa paine, g dintr-un foc sad.gif apoi am baut si niste vin, nu am fost cuminte deloc. iar azi am mancat cam amestecat, trebuia sa fie zi yin si eu am mancat niste cascaval, o galusca cu prune, si putina cioco. si am mancat si cam multa paine. asa ca am hotarat sa tin 3 zile curate yin de maine pana marti. naughty.gif

aseara nu am mai fost la concert, am fost in niste vizite apoi am iesit la club. mi s-a intamplat o chestie detul de naspa: a venit si sotia primului meu iubit, care este cam dusa cu capu' si este geloasa pe mine... de cand a venit a sta doar cu ochii pe mine, m-a amenintat, mi-a zis sa plec din club ca a venit ea. eu nu am bagat-o in seama si mi-am vazut de treaba. ea nu s-a lasat, s-a tot fatait pe langa mine, la un mom dat m-a lovit incap, iar peste putin timp mi-a varsat intentionat vin pe spate. in momentul ala m-am enervat, m-am luat de ea, noroc ca au vazut faza si naiatul de la bar si un prieten de-al meu. ea nu voia sa recunoasca!!!! si pana la urma a dat-o patronul afara din bar grin.gif cred ca e nebuna de tot....

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

julyalina
mesaj 14-04-2007, 10:09 PM
Mesaj #348

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

buna seara anca ! floare.gif
ce nebuna de femeie, sotia primului tau iubit )).gif nu credeam ca mai exista asa persoane smile.gif

Acest mesaj a fost editat de julyalina: 14-04-2007, 10:12 PM

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 15-04-2007, 04:32 AM
Mesaj #349

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

te compatimesc sincer. Iar lui daca a fost [*****] sa te piarda....asa femeie ii trebuie pupic.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 15-04-2007, 05:05 AM
Mesaj #350

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Anca, nebuni sunt peste tot; trebuie doar sa ne ferim de ei tease.gif
Imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi ieri, dar data viitoare cool.gif nu mai scapi .

O duminica placuta! give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-04-2007, 07:37 AM
Mesaj #351

Lama

alina, eu am ramas socata de gestul ei... o stiam dusa cu capu', dar nici chiar asa...
tzutzi merci! pupic.gif mie sincer mi-e mila de el, pt ca mi-a fost tare drag si am avut o relatie faina, dupa care am ramas f buni prieteni, pana s-a insurat,. evident...
ina, ma oftic ca nu am ajuns, mai ales ca imi doream tare. de doamna nu prea am cum sa ma feresc, decat sa plec din locul in care apare, eventual, dar refuz sa fac asa ceva, mi-as pierde din libertate. o s-o ignor...
am dansat toata noaptea-n club, dar am fost cumintica, am baut doar apa plata si un suc de ananas fara zahar. sunt suparata pt ca mi s-a rupt scaunul de la masina, nu stiu cum sa-l repar si conduc cam naspa cu el asa.
am facut o baie si acum o sa pap: 30 g graham, putin humus si zacusca si o salata din rosii, ciupercutze, masline si ardei. desert: cateva curmale si 150g suc fructe.

Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 15-04-2007, 08:06 AM

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
axe10
mesaj 15-04-2007, 10:33 AM
Mesaj #352

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(anca veselie @ 14-04-2007, 08:59 PM) *

dana merci blushing.gif
se pare insa ca am zbarcit-o, ieri am papat prea multa paine, g dintr-un foc sad.gif apoi am baut si niste vin, nu am fost cuminte deloc. iar azi am mancat cam amestecat, trebuia sa fie zi yin si eu am mancat niste cascaval, o galusca cu prune, si putina cioco. si am mancat si cam multa paine. asa ca am hotarat sa tin 3 zile curate yin de maine pana marti. naughty.gif

aseara nu am mai fost la concert, am fost in niste vizite apoi am iesit la club. mi s-a intamplat o chestie detul de naspa: a venit si sotia primului meu iubit, care este cam dusa cu capu' si este geloasa pe mine... de cand a venit a sta doar cu ochii pe mine, m-a amenintat, mi-a zis sa plec din club ca a venit ea. eu nu am bagat-o in seama si mi-am vazut de treaba. ea nu s-a lasat, s-a tot fatait pe langa mine, la un mom dat m-a lovit incap, iar peste putin timp mi-a varsat intentionat vin pe spate. in momentul ala m-am enervat, m-am luat de ea, noroc ca au vazut faza si naiatul de la bar si un prieten de-al meu. ea nu voia sa recunoasca!!!! si pana la urma a dat-o patronul afara din bar grin.gif cred ca e nebuna de tot....

Chiar ca sarita de pe fix...probabil nu e prea sigura de el...nesiguranta duce la prostii...o sa-l piarda sigur....da' el unde era?

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-04-2007, 12:04 PM
Mesaj #353

Lama

axe, relatia lor a fost cam proasta de la inceput, dar ea a ramas gravida, a pastrat copilul si s-au casatorit... le merge prost de destul de mult timp, iar ea e geloasa pe mine pt ca eu comunicam f bine cu sotul ei. el nu iesise, iti dai seama ca nu am intrebat-o, cred ca ma lua direct la bataie )).gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-04-2007, 04:00 PM
Mesaj #354

Lama

pranz: 50 g graham, zacusca si o salata din rosii, ciupercutze, masline si ardei. desert: curmale si 150g suc fructe. am mai papat o banana.
ma pregatesc sa merg la teatru, inchei saptamana culturalizandu-ma )).gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 15-04-2007, 08:46 PM
Mesaj #355

Hiena

Am fost in ikea cu gandul sa-mi iau biblioteca si, dupa ce am luat cutii special pt ea, mi-au spus aia ca nu se mai gaseste modelul ala si sa mai incerc saptaman viitoare dry.gif
Mi-am alinat amarul cumparand flori (petunii, kalanchoe), pamant pentru ele si ghivece devil.gif

La ce piesa ai fost (si ce teatru)? Ma gandeam sa ma culturalizez si eu wink1.gif

Un inceput de saptaman cat mai linistit! give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 16-04-2007, 07:13 AM
Mesaj #356

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

'neatza ancutza ! pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 15-04-2007, 09:46 PM) *

Am fost in ikea cu gandul sa-mi iau biblioteca si, dupa ce am luat cutii special pt ea, mi-au spus aia ca nu se mai gaseste modelul ala si sa mai incerc saptaman viitoare dry.gif
Mi-am alinat amarul cumparand flori (petunii, kalanchoe), pamant pentru ele si ghivece devil.gif

)).gif biblioteca aia de pus haine? blum.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 16-04-2007, 07:43 AM
Mesaj #357

Hiena

CITAT(julyalina @ 16-04-2007, 08:13 AM) *

)).gif biblioteca aia de pus haine? blum.gif

lol.gif da ; cred ca astia stiu ce intentii am cu ea si nu vor sa-mi faca jocul dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 16-04-2007, 08:50 AM
Mesaj #358

Lama

cum, ina, voiai sa pui haine in biblioteca? )).gif frumos ca ti-ai luat flori! am fost la 5 gagici la odeon la hamlet machine, din care nu am inteles mai nimic nici una )).gif erau insa niste baieti tinerei si frumusei cu niste funduletze draguuutze, macar am avut la ce sa ne uitam )).gif a, si costumele erau faine, facute de doina levintza.
dieta merge merge, ieri am fost cumintica rau, am mai mancat doar niste salata de varza.
azi la md: 50g chifla secara cu zacusca si putin gem diet, cafelutza si o sa beau si niste ceai.

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
amalia0701
mesaj 16-04-2007, 09:27 AM
Mesaj #359

Hiena

Raspunsuri: 4.339
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

pupic.gif Cuminte fata, frumos mananci pupic.gif

--------------------
[url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :)
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 16-04-2007, 09:34 AM
Mesaj #360

Hiena

De fapt as vrea sa pun pe biblioteca vreo 4 cutii cu cizme si bocanci grin.gif ; astfel as profita de spatiul liber de pe ea, la care oricum nu ajung decat cu un scaun dry.gif

Bravo ca reusesti sa fii cumintzica in ceea ce priveste dieta; cu atatea tentatii in jur, pare destul de greu wacko.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

315 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 12-10-2008 - 03:34 PM