![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
20-04-2007, 11:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ina, nu mai sunt acasa, sunt la birou. nu-mi place sa zac
cam mult sa astepti un lampadar 11 sapt... e bine ca tu faci rost de spatiu liber, eu am mania de a pastra orice prostie. axe, nu cred ca am facut temperatura, iar in ceea ce priveste scaunul... de 2 zile nu a aparut buretel alina, nu prea-s kg, eu lucrez cu sutele de grame -------------------- |
| axe10 |
20-04-2007, 11:33 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Si eu m-am programat la vopsit radacini...manichiura si pedichiura...infrumusetare azi...luni epilat...vine acasa cosmeticiana.
We placut! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
20-04-2007, 11:35 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
Si eu m-am programat la vopsit radacini...manichiura si pedichiura...infrumusetare azi...luni epilat...vine acasa cosmeticiana. We placut! si eu tot radacinile. epilat... nu inca, ca nu mi-a crescut si ma gandesc cu groaza ca nu apuca sa creasca inainte sa plec la mare si tre sa bag epilatorul -------------------- |
| buretel |
20-04-2007, 11:44 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.066 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
alina, nu prea-s kg, eu lucrez cu sutele de grame -------------------- |
| himere2005 |
20-04-2007, 12:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
we placut ancut-dragut
-------------------- ![]() |
| axe10 |
20-04-2007, 01:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Si eu m-am programat la vopsit radacini...manichiura si pedichiura...infrumusetare azi...luni epilat...vine acasa cosmeticiana. We placut! si eu tot radacinile. epilat... nu inca, ca nu mi-a crescut si ma gandesc cu groaza ca nu apuca sa creasca inainte sa plec la mare si tre sa bag epilatorul eu nu am dar nici nu as avea curaj sa ma chinui de una singura...strang din dinti de numa-numa cand trage fata ai...da stiu ca o luna stau linistita.... -------------------- ![]() |
| anca veselie |
20-04-2007, 01:39 PM
|
alina, nu prea-s kg, eu lucrez cu sutele de grame draga buretel, eu sunt f atenta de vreo 6 ani sa nu sar peste o anumita greutate si cum pun cateva kg, cum iau masuri. m-am impacat cu ideea ca tre sa am mereu grija cum si ce mananc... si sper sa ma mentin si sa ma mai ingras doar ca sa fac un copil, mai ales ca stiu f bine cat de greu slabesc... tu de ce te-ai ingrasat? himere, de obicei cu wella profesional. wee placut si tie eu nu am dar nici nu as avea curaj sa ma chinui de una singura...strang din dinti de numa-numa cand trage fata ai...da stiu ca o luna stau linistita.... dar vara ce faci? eu daca merg la mare destul de des, imi creste si tre sa-l smulg cu ceva... deja m-am obisnuit cu epilatorul, nici nu prea ma doare raport pranz: 300g gratar pui, aprox 300g br. vaci, un cappucino fara zahar si mai tre sa beau ceai verde. -------------------- |
| buretel |
20-04-2007, 04:30 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.066 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
draga buretel, eu sunt f atenta de vreo 6 ani sa nu sar peste o anumita greutate si cum pun cateva kg, cum iau masuri. m-am impacat cu ideea ca tre sa am mereu grija cum si ce mananc... si sper sa ma mentin si sa ma mai ingras doar ca sa fac un copil, mai ales ca stiu f bine cat de greu slabesc... tu de ce te-ai ingrasat? si eu sunt atenta, intotdeauna am fost. asa monstru n-am fost niciodata. ani de zile am fost atenta ce si cum mananc. acum parca-s fara minte oricum, de saptamana asta m-am cumintit, si deja vad ceva rezultate. sper sa ma tina -------------------- |
| axe10 |
20-04-2007, 09:09 PM
|
eu nu am dar nici nu as avea curaj sa ma chinui de una singura...strang din dinti de numa-numa cand trage fata ai...da stiu ca o luna stau linistita.... dar vara ce faci? eu daca merg la mare destul de des, imi creste si tre sa-l smulg cu ceva... deja m-am obisnuit cu epilatorul, nici nu prea ma doare raport pranz: 300g gratar pui, aprox 300g br. vaci, un cappucino fara zahar si mai tre sa beau ceai verde. Vara eu nu ma duc de multe ori...ca am copil si servici de we mama...asa ca ma descurc...daca ma fac cu 2 zile inainte e ok 10 zile....pe picioare insa mai dau cu lama...ca nu prea am... We placut... M-am vopsit radacini....mi-a cazut fatza...57 ron....cu vopseaua lor!...si mi-am tras un french la maini super...ca deh...mi-au mai crescut si mie unghiile daca am fost lenesa din lipsa de copil....18ron cu pedichiura cu tot... -------------------- ![]() |
| Pisik |
20-04-2007, 09:19 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.442 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Te pup Ancule si inca odata felicitari! Eu sincer nu cred ca pot tine dieta toata viata, cred ca sunt blestemata sa am mereu perioade de slabire si de ingrasare, caci nu pot evita perioadele cand mananc ca o dementa orice dulce imi pica in mana. Sper doar ca urmatoarea perioada sa nu ma mai tina un an ca ultima
-------------------- |
| Amazoana |
21-04-2007, 05:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Anculeeeeeeeeee, am veniiit, ce faci?
Eu santieresc. Tu ce faci? esti bine? miss ya! |
| anca veselie |
21-04-2007, 10:50 PM
|
pup fete cucuiete
raportez abateri: vin buretelule, tre sa te cumintesti! nu e pacat de ani de zile de chin? tre sa te tina axe, si eu am dat 50 ron pe vopsit radacini+tuns. mie mi se pare ok. esti o fericita ca nu pre ai, eu nu bag lama deloc. pisikule, adevarul e ca e greu... pe mine ma enerveaza ca orice schimbare in organsm ma deregleaza... cand m-am lasat de fumat m-am ingrasat dulciiiii au venit ai mei la mine si am stat cu ei, am gatit, am povestit. incerc sa-i conving sa mergem maine la manastire la calugareni. acum sunt la o prietena si ne pregatim sa iesim. -------------------- |
| lliliana |
23-04-2007, 08:02 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sal
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| anca veselie |
23-04-2007, 09:27 AM
|
Sal multumesc liliana neatza luni dimineatza! eu cam dorm pe mine... si raportez abateri am avut un weekend reusit, ieri am fost la calugareni la manastire cu ai mei, la slujba de duminica, foarte dragutz. dupa care dupaamiaza am fost la ikea sa ma uit de sifonier, m-am hotarat ce sa aleg si astept cu nerabdare sa-l achizitionez dupa 1 mai fetelor, stiti cumva cat costa microbuzul bucuresti - constanta si cam cate ore se fac? -------------------- |
| lliliana |
23-04-2007, 09:47 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
fetelor, stiti cumva cat costa microbuzul bucuresti - constanta si cam cate ore se fac? Sa spui drept...shi io ash face o baie -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 05:37 AM |