left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

315 Pagini V « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnal Anca - calatorind printre diete :)) seperator Optiuni V right
anca veselie
mesaj 20-04-2007, 11:30 AM
Mesaj #421

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!
Sex: Feminin

ina, nu mai sunt acasa, sunt la birou. nu-mi place sa zac sad.gif plus ca diseara merg la vopsit+tuns si m-as fi simtit vinovata sa stau acasa. despre odihna... in seara asta ies, iar maine pe la pranz vin ai mei in vizita, se cam duce somnul meu.
cam mult sa astepti un lampadar 11 sapt... e bine ca tu faci rost de spatiu liber, eu am mania de a pastra orice prostie.
axe, nu cred ca am facut temperatura, iar in ceea ce priveste scaunul... de 2 zile nu a aparut blushing.gif
buretel pupic.gif merci
alina, nu prea-s kg, eu lucrez cu sutele de grame )).gif ma lupt pt fiecare suta )).gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 20-04-2007, 11:33 AM
Mesaj #422

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Si eu m-am programat la vopsit radacini...manichiura si pedichiura...infrumusetare azi...luni epilat...vine acasa cosmeticiana.

We placut!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anca veselie
mesaj 20-04-2007, 11:35 AM
Mesaj #423

Lama

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:33 PM) *

Si eu m-am programat la vopsit radacini...manichiura si pedichiura...infrumusetare azi...luni epilat...vine acasa cosmeticiana.

We placut!

si eu tot radacinile. epilat... nu inca, ca nu mi-a crescut si ma gandesc cu groaza ca nu apuca sa creasca inainte sa plec la mare si tre sa bag epilatorul sad.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
buretel
mesaj 20-04-2007, 11:44 AM
Mesaj #424

Koala

Raspunsuri: 2.066
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 11:30 AM) *

alina, nu prea-s kg, eu lucrez cu sutele de grame )).gif ma lupt pt fiecare suta )).gif

rolleyes.gif ce vremuri...asa eram si eu pana anul trecut. ma plangeam ca am pus 100-200 gr, si ca variez de la 52.5 la 53. acum m-as bucura sa ma vad la 60 lol.gif lol.gif
pupic.gif ancule!

--------------------
Imagine

Din 09.10.2008 viata fara abateri!
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-04-2007, 12:55 PM
Mesaj #425

Lama

Raspunsuri: 5.845
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

we placut ancut-dragut floare.gif ce vopsea folosesti?

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 20-04-2007, 01:31 PM
Mesaj #426

Taz

CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 12:35 PM) *

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:33 PM) *

We placut!

si eu tot radacinile. epilat... nu inca, ca nu mi-a crescut si ma gandesc cu groaza ca nu apuca sa creasca inainte sa plec la mare si tre sa bag epilatorul sad.gif

eu nu am dar nici nu as avea curaj sa ma chinui de una singura...strang din dinti de numa-numa cand trage fata ai...da stiu ca o luna stau linistita....

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 20-04-2007, 01:39 PM
Mesaj #427

Lama

CITAT(buretel @ 20-04-2007, 12:44 PM) *

CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 11:30 AM) *

rolleyes.gif ce vremuri...asa eram si eu pana anul trecut. ma plangeam ca am pus 100-200 gr, si ca variez de la 52.5 la 53. acum m-as bucura sa ma vad la 60 lol.gif lol.gif
pupic.gif ancule!

draga buretel, eu sunt f atenta de vreo 6 ani sa nu sar peste o anumita greutate si cum pun cateva kg, cum iau masuri. m-am impacat cu ideea ca tre sa am mereu grija cum si ce mananc... si sper sa ma mentin si sa ma mai ingras doar ca sa fac un copil, mai ales ca stiu f bine cat de greu slabesc... tu de ce te-ai ingrasat?

himere, de obicei cu wella profesional. wee placut si tie pupic.gif

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 02:31 PM) *

eu nu am dar nici nu as avea curaj sa ma chinui de una singura...strang din dinti de numa-numa cand trage fata ai...da stiu ca o luna stau linistita....

dar vara ce faci?
eu daca merg la mare destul de des, imi creste si tre sa-l smulg cu ceva... deja m-am obisnuit cu epilatorul, nici nu prea ma doare blum.gif

raport pranz: 300g gratar pui, aprox 300g br. vaci, un cappucino fara zahar si mai tre sa beau ceai verde.

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
buretel
mesaj 20-04-2007, 04:30 PM
Mesaj #428

Koala

Raspunsuri: 2.066
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 01:39 PM) *

draga buretel, eu sunt f atenta de vreo 6 ani sa nu sar peste o anumita greutate si cum pun cateva kg, cum iau masuri. m-am impacat cu ideea ca tre sa am mereu grija cum si ce mananc... si sper sa ma mentin si sa ma mai ingras doar ca sa fac un copil, mai ales ca stiu f bine cat de greu slabesc... tu de ce te-ai ingrasat?

sorry.gif daca as stii...bine mi-ar fi )).gif
si eu sunt atenta, intotdeauna am fost. asa monstru n-am fost niciodata. ani de zile am fost atenta ce si cum mananc. acum parca-s fara minte blink.gif
oricum, de saptamana asta m-am cumintit, si deja vad ceva rezultate. sper sa ma tina salut.gif
pupic.gif si stii ca-s cu ochii pe tine wink1.gif ambitia ta ma tine in priza, sa nu ma lasi cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine

Din 09.10.2008 viata fara abateri!
+Quote Post
axe10
mesaj 20-04-2007, 09:09 PM
Mesaj #429

Taz

CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 02:39 PM) *

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 02:31 PM) *

dar vara ce faci?
eu daca merg la mare destul de des, imi creste si tre sa-l smulg cu ceva... deja m-am obisnuit cu epilatorul, nici nu prea ma doare blum.gif

raport pranz: 300g gratar pui, aprox 300g br. vaci, un cappucino fara zahar si mai tre sa beau ceai verde.

Vara eu nu ma duc de multe ori...ca am copil si servici de we mama...asa ca ma descurc...daca ma fac cu 2 zile inainte e ok 10 zile....pe picioare insa mai dau cu lama...ca nu prea am...
We placut...
M-am vopsit radacini....mi-a cazut fatza...57 ron....cu vopseaua lor!...si mi-am tras un french la maini super...ca deh...mi-au mai crescut si mie unghiile daca am fost lenesa din lipsa de copil....18ron cu pedichiura cu tot...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-04-2007, 09:19 PM
Mesaj #430

Taz

Raspunsuri: 3.442
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Te pup Ancule si inca odata felicitari! Eu sincer nu cred ca pot tine dieta toata viata, cred ca sunt blestemata sa am mereu perioade de slabire si de ingrasare, caci nu pot evita perioadele cand mananc ca o dementa orice dulce imi pica in mana. Sper doar ca urmatoarea perioada sa nu ma mai tina un an ca ultima doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 21-04-2007, 05:22 PM
Mesaj #431

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Anculeeeeeeeeee, am veniiit, ce faci?
Eu santieresc. tease.gif punem gresie si faianta si e un balamuc aici...........
Tu ce faci? esti bine? miss ya!
+Quote Post
anca veselie
mesaj 21-04-2007, 10:50 PM
Mesaj #432

Lama

pup fete cucuiete pupic.gif
raportez abateri: vin blushing.gif cam mult graham si vreo 2 patratele de cioco cu 85% cacao. in rest am mancat conform yin, legume si fructe
buretelule, tre sa te cumintesti! nu e pacat de ani de zile de chin? tre sa te tina pupic.gif
axe, si eu am dat 50 ron pe vopsit radacini+tuns. mie mi se pare ok. esti o fericita ca nu pre ai, eu nu bag lama deloc.
pisikule, adevarul e ca e greu... pe mine ma enerveaza ca orice schimbare in organsm ma deregleaza... cand m-am lasat de fumat m-am ingrasat sad.gif cand am luat pilule m-am ingrasat sad.gif e aiurea...
dulciiiii pupic.gif bine ai venit! las' ca te chinui putin, dar dupa aia o sa fii tare mandra de faianta ta pupic.gif

au venit ai mei la mine si am stat cu ei, am gatit, am povestit. incerc sa-i conving sa mergem maine la manastire la calugareni. acum sunt la o prietena si ne pregatim sa iesim.

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
lliliana
mesaj 23-04-2007, 08:02 AM
Mesaj #433

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Sal pupic.gif pupic.gif pupic.gif Facushi giurnal...Doamne ajuta!!! pupic.gif hug.gif floare.gif Fujitzi kilogramelor...inspaimantatzi-va shi fujitzi )).gif hug.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 23-04-2007, 09:27 AM
Mesaj #434

Lama

CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 09:02 AM) *

Sal pupic.gif pupic.gif pupic.gif Facushi giurnal...Doamne ajuta!!! pupic.gif hug.gif floare.gif Fujitzi kilogramelor...inspaimantatzi-va shi fujitzi )).gif hug.gif

multumesc liliana pupic.gif

neatza luni dimineatza! eu cam dorm pe mine... si raportez abateri sorry.gif nu de alimente, ci de cantitate. am suportat f greu weekendul asta de yin, mi-a fost foarte foame. ieri am exagerat cu painea, of course blushing.gif sad.gif
am avut un weekend reusit, ieri am fost la calugareni la manastire cu ai mei, la slujba de duminica, foarte dragutz. dupa care dupaamiaza am fost la ikea sa ma uit de sifonier, m-am hotarat ce sa aleg si astept cu nerabdare sa-l achizitionez dupa 1 mai yahoo.gif cred ca o sa ma duca la aprox 8 milioane, mi se pare ok.

fetelor, stiti cumva cat costa microbuzul bucuresti - constanta si cam cate ore se fac?

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
lliliana
mesaj 23-04-2007, 09:47 AM
Mesaj #435

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 10:27 AM) *

fetelor, stiti cumva cat costa microbuzul bucuresti - constanta si cam cate ore se fac?

Sa spui drept...shi io ash face o baie )).gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post

315 Pagini V « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 13-10-2008 - 05:37 AM